Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm. Hiç böyle tahmin etmemişdim. Canını sıkma canım. Umudunu kayıp etme. İnşAllah bi dahaki sefere. Nolur kötü olma. Morelini bozma nolurOlmadı malesef anne olamadım bu kez de ...
40 dakika geziyor musun jeli yaptıktan sonra?Kızlar crionene jel kullanıyorum. İlk önceler geri geliyodu biraz zaman geçdikce. Amma bi kaç gündü kullanıyorum geri gelmiyo. Böyle birşey başına gelen varmı?
transferin 4. Gunu gece Rahim kismimda cok tuhaf bi agrim oldu.yanma, sizi, agriyla karisik biseydi.bu tutunmadanmi kaynakliydi bilmiyorum.onun harici,de ara ara batmalar oldu,testten 1-2 gun once adet olacakmisim gibi agrim oldu.belirtilere takilma hence cunku kisiden kisiye degisiyortransferden sonra ne gibibelirtiler yaşadınız?benimde 3.gün transferi,transferden sonraki 3.günüm bide
oluyo işte tutunanlarda hep böyle şeyler söylüyor.peki o batmalar ilk günden berimi var?transferin 4. Gunu gece Rahim kismimda cok tuhaf bi agrim oldu.yanma, sizi, agriyla karisik biseydi.bu tutunmadanmi kaynakliydi bilmiyorum.onun harici,de ara ara batmalar oldu,testten 1-2 gun once adet olacakmisim gibi agrim oldu.belirtilere takilma hence cunku kisiden kisiye degisiyor
sanirim 3. Gunden itibarendi.ne zamanbasladigina emin degilim.sen be gibi seyler yasiyorsunoluyo işte tutunanlarda hep böyle şeyler söylüyor.peki o batmalar ilk günden berimi var?
kullanırken dikkat et rahimin bozulmaması için gerekli progesteron hormonunu böyle almaya çalışıyoruz.eksik hormon takviyeside genellikle bu jellerde oluyormuş.başını koparırken kopardığın kısım yukarıda dursun.sonra rahime ne kadar yaklaştırabilirsen yaklaştır ve sık.sıkılı bi şekilde çıkar yoksa içerdeki jeli geri aplikatöre çekersin.15dak. uzan dinlen,sonrada yarım saat yürü canım.o zaman jeli geri gelmesi gibi bi sıkıntın olmayacak.Kızlar crionene jel kullanıyorum. İlk önceler geri geliyodu biraz zaman geçdikce. Amma bi kaç gündü kullanıyorum geri gelmiyo. Böyle birşey başına gelen varmı?
hiç bişey yok şimdilik göğüsler biraz acıyor oda estrofemdensanirim 3. Gunden itibarendi.ne zamanbasladigina emin degilim.sen be gibi seyler yasiyorsun
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım. Bakalım test günüme bişey kalmadı zatenkullanırken dikkat et rahimin bozulmaması için gerekli progesteron hormonunu böyle almaya çalışıyoruz.eksik hormon takviyeside genellikle bu jellerde oluyormuş.başını koparırken kopardığın kısım yukarıda dursun.sonra rahime ne kadar yaklaştırabilirsen yaklaştır ve sık.sıkılı bi şekilde çıkar yoksa içerdeki jeli geri aplikatöre çekersin.15dak. uzan dinlen,sonrada yarım saat yürü canım.o zaman jeli geri gelmesi gibi bi sıkıntın olmayacak.
kacinci gunun bugunhiç bişey yok şimdilik göğüsler biraz acıyor oda estrofemden
progesteron hormonu takviyesi için normal hamilelikte yumurta çatlayınca yumurtalıktan salgılanır ve rahimin bozulmamasını adet olmayı engeller.aynı hap fitil olarak yada hap olarak kullanılır.kızlar aranızda progestan hapı kullanan varmı varsa niçin kullanılıyor bilgilendirirseniz sevinirim
inşallah tutmuştur!Aynen dediğin gibi yapıyorum canım. Bakalım test günüme bişey kalmadı zaten
ozur dilerim 3. Gunum diye yazmistinkacinci gunun bugun
3.günüm. embriyoda 3.gün dondurulmuşuydu.kacinci gunun bugun
Teşekkür ederim arkadaşım. Allahın izniyle bekleyen herkesin bebişleei tutunmuşdur. Cumartesi test günüm. Çok heyacanlıyıminşallah tutmuştur!
Ne güzel ne şanslısın bu tuttu tutmadı düşüncelerinden kurtulacaksın.hemde tutmuş aslındadaTeşekkür ederim arkadaşım. Allahın izniyle bekleyen herkesin bebişleei tutunmuşdur. Cumartesi test günüm. Çok heyacanlıyım
İnşAllah canım. Ağzından bal damlıyo. Bakalım 2 gun nasıl geçecek
Ne güzel ne şanslısın bu tuttu tutmadı düşüncelerinden kurtulacaksın.hemde tutmuş aslındada