tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Canım içinemi doğdu ne senin kaçıncı denemen canım?
aslında idrar testinde erken görülen gebelikler genelde ikiz çıkıyor ordan tahmin ettim.benim 5. denemem.burayı okuya okuya artık tahlileri sonuçları analiz etmeye başladım.

aslında idrar testinde erken görülen gebelikler genelde ikiz çıkıyor ordan tahmin ettim.benim 5. denemem.burayı okuya okuya artık tahlileri sonuçları analiz etmeye başladım.
Test yapmadım daha. acele etmekden korkuyorum. Canım öbür denemelerinin hiç biri mi tutmadı?

Test yapmadım daha. acele etmekden korkuyorum. Canım öbür denemelerinin hiç biri mi tutmadı?
evet diğerleri tutmamıştı ama onlarda ben 12 gün pert Bi şekilde yatıyordum.bide pek iyi seçim yapamamışız şimdiye kadar,bu defa merkezde herşey profesyonelceydi diğerlerinin kötü olduğunu karşılaştırınca anladık

İnşAllah tutmuşdur canım bu denemende. ben kalamış tüp bebek merkezinde yapdırdım. İlk denemem.

inşallah hayırlısıyla tutar.hiç belirti oldumu şimdiye kadar?
Belli bir belirti yok canım. Kasıklarım ağrıyo arada. Göğüslerim hassaslaşdı. Bi də ağzımda çok kötü ekşilik var. Ben ilaçlardan diye düşünüyorum. Vitamin alıyorum ek olarak. Bakalım 1 gün kaldı.

günaydin,hiç bişey kalmamış 1gün su gibi geçer.ağrılar çok iyi haberci bakalım kızı mı olacak oğlunmu

İnşAllah hamile olayım da fark etmez benim için kiz ya da oğlan. Aslında ağrılarım azaldı. İyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorum. Allahım yardımcımız olsun.

Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum pko luyum adetlerim cok duzensiz kilomda var siz hangi tup bebek merkezinde tedavi goruyosunz banada onerirmsnz

Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum pko luyum adetlerim cok duzensiz kilomda var siz hangi tup bebek merkezinde tedavi goruyosunz banada onerirmsnz
İlk önce hayırlı olsun canım. Ben de pko luyum. Kalamış tüp bebek merkezinde yapdırdım. Sonucumu bekliyorum. İnşAllah Rabbimin izniyle cumartesi alıcam pozitiv sonucumu.

Bende 4. Tupbebegimi yaptirdim.transfer gunuyle 4. Gun bugun hic bisey hissetmiyorum yine tutmadu sanirimmm

Belirtiye takılmayın arkadaşlar hiç bir belirtim yoktu ve hamile kalmıştım...
Bundan önce 2 denme yaptım ikisindede hiç bir belirtim olmadı.. Ilk denemede değerim 38 di ve düştü..
2. Denemede hiç bir belirti yine olmadı ve hamile kalmıştım...Şuan kızım 4 yaşında!
Boşuna sitres yapıyorsunuz kendinize!

Aminn tatlım gör bak herşey güzel olucak duayı bırakma sakın...benim 2 hafta sonra gidicem güzel haberlerini bekliyorum teyze olucaz alalhın izniyle

Kızlar nihayetki jel geri geldi bugün. Ama şimdi de turuncu geri geldi? Bu nasıl bişey? İyi mi kötü mü bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…