- 8 Kasım 2014
- 83
- 39
- 103
Kızlar bişey sorucam 3 gün embirosuyla hamile kalan varmı? Bana 5 gün embirosu diyilde 3 gün embirosu transfer edildi. Duyduğma göre 5 gün embirosunda şans daha çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişey sorucam 3 gün embirosuyla hamile kalan varmı? Bana 5 gün embirosu diyilde 3 gün embirosu transfer edildi. Duyduğma göre 5 gün embirosunda şans daha çok
Burası çok uğurlu. İnşAllah Rabbimin izniyle biz de veririz mutlu haberleri canım. Allah hepimozin yardımcısı olsun. Baksana kızlar hepsi olumlu sonuç almışlar. Bana çok morel oldu canım. Jızlar nolur tam geniş bi şekilde belirtilerinizi yazarmısınız lütfenCanim benimde 3.gun embriyosu hemde dondurulmus inşallah olur Rabbim büyük dilerse neden olmasın dört hücreli bile tutuyor bizimde tutar insallah
çokkkk sevndmmmmmm nasipteee insallahh kucağına almayıda Allahımm nasipp ederrr
Amin canım. Peki kasıkların ağrıdımı hiç? Reql olucakmışın gibi hiss etdinmi?1.his 2.sık idrara çıkma 3.bel ağrısı en son olarak da regl dönemi geçişinde kahverengi akıntı ben bunları hep psikolojik olduğunu düşündüm ama Rabbim nasip etti çok şükür Allah hayırlısııyla kucağıma almayı nasip etsin
Haydi hayırlısı arkadaşım. Bol şanslar sana. İyi haberlerini bekliyoruz.Melis Allah konusturdu senii inşallah canim..benim test günüm yarın. Inşallah bende hepimizde buraya güzel haberler yaparız canım
canim gogsumden sivi geldigi yazima dikkat edersen birkac gun once yazmistim ancak test yapma olayi daha dun yaptim ve dun yazdim sen yanlismi anladin acabadaha öncede transferinin 8. günü ve idrar testinde çift çizgi gördüğünü yazmıştın?
Cnm mrh merak etme demekki embriyonun gelisimi cok iyi o yuzden 3. Gun embriyosu konuldu. Bana da 3. Gun tek embriyo kondu allaha sukurler olsun suan hamileyim allah sana da nasip etsin ve tum bebek isteyen bayanlara. Korkmana gerek yok keyfine bak :)Kızlar bişey sorucam 3 gün embirosuyla hamile kalan varmı? Bana 5 gün embirosu diyilde 3 gün embirosu transfer edildi. Duyduğma göre 5 gün embirosunda şans daha çok
Çok teşekkür ederim canım ya. Çok umutlandım. Rabbimin izniyle bebeğine sağ salim kavuşursun inşAllah. Canım belirtilerin neydi? Yazarmısın bizahmetCnm mrh merak etme demekki embriyonun gelisimi cok iyi o yuzden 3. Gun embriyosu konuldu. Bana da 3. Gun tek embriyo kondu allaha sukurler olsun suan hamileyim allah sana da nasip etsin ve tum bebek isteyen bayanlara. Korkmana gerek yok keyfine bak :)
Cnm ilk 2 gun cok belim sizladi kasiklarimda batmalar, 7.gun jelle beraber cok az pembemsi bisey oldu ama bikere sonra devam etmedi. 8. Gun ve 9.gun kahverengi yine jelle beraber geldi. 9. 10. 11. 12.gun mide bulantilari ve kokuya asiri duyarlilik hatirladigim bunlar cnm :) bide ilk 2.gun haric yatmadim dikkat ederek kendi islerimi yaptim gezmeye bile gittim... insallah sende pozitif sonuc alirsin hic kafana takma hisset bebegini. Opuyorum ikinizi :)Çok teşekkür ederim canım ya. Çok umutlandım. Rabbimin izniyle bebeğine sağ salim kavuşursun inşAllah. Canım belirtilerin neydi? Yazarmısın bizahmet
Canım ne güzel yazmışsın öyle. Allah senden razı olsun. İçimi çok rahatlatıyosun. İnşAllah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızı da yazarız bir birimize. Burda bir birimize destek olmak çok güzel çok rahatlatıcı.Cnm ilk 2 gun cok belim sizladi kasiklarimda batmalar, 7.gun jelle beraber cok az pembemsi bisey oldu ama bikere sonra devam etmedi. 8. Gun ve 9.gun kahverengi yine jelle beraber geldi. 9. 10. 11. 12.gun mide bulantilari ve kokuya asiri duyarlilik hatirladigim bunlar cnm :) bide ilk 2.gun haric yatmadim dikkat ederek kendi islerimi yaptim gezmeye bile gittim... insallah sende pozitif sonuc alirsin hic kafana takma hisset bebegini. Opuyorum ikinizi :)
Cuma mı transferin oldu?Merhaba kizlarrr transferimin daha 4.gunu bekleme suresinde siz nasil vakit gecirdiniz surrekli evdeyim yatiyorum ve evin icinde dolaniyorum sadece ama cok daraldim disari cikaniniz varmii ciksam bisey olurmu cok tedirginim ...
evet canım cuma oldu transfer seninde hakkında hayırlısı olsun inş isteyen herkese versin rabbimm :)senin ilk denemenmi ?Cuma mı transferin oldu?
Benimde c.tesi oldu daha çok başındayız bende daha dışarı çıkmadım ama hep yatmıyorum kalkıyorum oturuyorum bugün kekyaptım...
Dr.lar da hep yatmayın diyor 3 günden sonra dikkat edin fakat normal hayata dönün diyorlar...
Kalkıp evi süpürmem ama öle hepte yatmıyorum.zaman geçmiyor diğer türlü!
Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun