evet canım cuma oldu transfer seninde hakkında hayırlısı olsun inş isteyen herkese versin rabbimm :)senin ilk denemenmi ?
benim de 2. denemem dondurulmuşla hangi hastanede gördün tedaviniÂmin
3. Denemem benim dondurulmuş embryo ile bu tedavim!
boş yere ağlıyorsun embriyon sağlıklıysa 2. gün yada 3.yada 5.gün farketmiyor.hatta yeterince güçlü değilse rahimden destek alarak yaşamayı sürdürebiliyor erken transferlerde.Kızlar canım çok sıkılıyooo. Git gide umudumu kayıp ediyorum. 3 gün embirosuyla hamile kalan insan çok değilmiş. Yani şans çok azmış. Ne yazıkki bunu bugün öğrendim. Sadece bir arkadaşımız yazdıki ben hamile kaldım. 5 gün embirosu daha gelişmiş oluya diye yazmışlar. Allahım yardım et. Ağlama krizine girdim. Umudumu kayıp etdim
kaç embriyon oluştu ?Kızlar canım çok sıkılıyooo. Git gide umudumu kayıp ediyorum. 3 gün embirosuyla hamile kalan insan çok değilmiş. Yani şans çok azmış. Ne yazıkki bunu bugün öğrendim. Sadece bir arkadaşımız yazdıki ben hamile kaldım. 5 gün embirosu daha gelişmiş oluya diye yazmışlar. Allahım yardım et. Ağlama krizine girdim. Umudumu kayıp etdim
Kızlar canım çok sıkılıyooo. Git gide umudumu kayıp ediyorum. 3 gün embirosuyla hamile kalan insan çok değilmiş. Yani şans çok azmış. Ne yazıkki bunu bugün öğrendim. Sadece bir arkadaşımız yazdıki ben hamile kaldım. 5 gün embirosu daha gelişmiş oluya diye yazmışlar. Allahım yardım et. Ağlama krizine girdim. Umudumu kayıp etdim
Kızlar canım çok sıkılıyooo. Git gide umudumu kayıp ediyorum. 3 gün embirosuyla hamile kalan insan çok değilmiş. Yani şans çok azmış. Ne yazıkki bunu bugün öğrendim. Sadece bir arkadaşımız yazdıki ben hamile kaldım. 5 gün embirosu daha gelişmiş oluya diye yazmışlar. Allahım yardım et. Ağlama krizine girdim. Umudumu kayıp etdim
Kaç hücreli peki biliyormusun?
3. Gün embryosuyla 4 yıl önce anne oldum... Niye kendini boşuna üzüyorsun... Ona bakarsan 5. Güne gidip tutmayan da var...
Boşuna ağlıyorsun stresten uzak durman lazım rahat ol ve test gününü bekle...
Hakkındahayırlısı olsun
Kaç hücreli olduğunu bilmiyorum. Ama doktor birinci kalite olduğunu söyledi. Bilmiyorum valla herkes bişeyler yazıyo kafam çok karışık . Hem test gününü beklemek de ayrı bi stres
Boşuna üzme durduk yere kendini... Üstelik yalnız da değilsin!!!! Test günü aksi söylenmedikçe potansiyel olarak hamilesin ki sen... Günleri, hücreleri o bu şu hiç biri önemli değil. Ne olacaksa o olacak... Endişelenmekte haklısın ama bunu sürdürmenin faydası yok. Bu sürecin aşamaları bizi yoruyor o yüzden her detayı didiklemeden duramıyoruz, sonra da endişeleniyoruz.
Ayrıca embriyoların en sağlıkla büyüyecekleri yer her zaman rahimdir. Emin ol sadece 5. güne ulaşması başarıyı getirmiyor. Hilal örnek vermiş bak 5. güne gidip tutmayan var diye. Ben onlardan biriyim işte. İlk tedavide 5. güne gitti tutmadı. 2. tedavide 6. güne ulaştı tutmadı, dondurulanlar denendi tutmadı... Son kalanlar Salı gününden bugüne benimle birlikteler, bakalım istiyorlarsa kalmaya devam edecekler.
Blastosist 5. gün olması değil önemli olan... Önemli olan anne olma zamanının gelmiş olması. Hepimiz için hayırlısı :) Gönlünü ferah tut takılma bu detaylara, sevgiler...[
Hakkında hayırlısı olsun çok güzel yazmışsın herşeyin vakti zamanı var ve inş o zaman da gelmiştir....
Sonucunu bekliyorum
Teşekkür ederim canım desteyin için. İşde düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım artık. Rabbime sığınıyorum.Boşuna üzme durduk yere kendini... Üstelik yalnız da değilsin!!!! Test günü aksi söylenmedikçe potansiyel olarak hamilesin ki sen... Günleri, hücreleri o bu şu hiç biri önemli değil. Ne olacaksa o olacak... Endişelenmekte haklısın ama bunu sürdürmenin faydası yok. Bu sürecin aşamaları bizi yoruyor o yüzden her detayı didiklemeden duramıyoruz, sonra da endişeleniyoruz.
Ayrıca embriyoların en sağlıkla büyüyecekleri yer her zaman rahimdir. Emin ol sadece 5. güne ulaşması başarıyı getirmiyor. Hilal örnek vermiş bak 5. güne gidip tutmayan var diye. Ben onlardan biriyim işte. İlk tedavide 5. güne gitti tutmadı. 2. tedavide 6. güne ulaştı tutmadı, dondurulanlar denendi tutmadı... Son kalanlar Salı gününden bugüne benimle birlikteler, bakalım istiyorlarsa kalmaya devam edecekler.
Blastosist 5. gün olması değil önemli olan... Önemli olan anne olma zamanının gelmiş olması. Hepimiz için hayırlısı :) Gönlünü ferah tut takılma bu detaylara, sevgiler...
Test günüm cumartesi canım. Bakalım hayırlısı. Allah yardımcımız olsun.Bundan 5 yıl öncesine kadar 5. Güne mi gidiyordu herkese 3. Gün konuluyordu tutmuyormuydu?
Rabbim ol dedikten sonra en kötü embryo da tutar...
Yinede çok sitres yapmamaya çalış ne zaman test günün?
Dr.lar onun için bu siteye girmeye izin vermiyor boşuna moral bozuyoruz
arkadaşım canını boşa sıkıyosun. bende 3. gün embriyosuyla hamile kaldım. hemde sonucumu dün aldın. 3. veya 5. gün farketmiyor. olacak olduktan sonra herşekilde oluyor.Kızlar canım çok sıkılıyooo. Git gide umudumu kayıp ediyorum. 3 gün embirosuyla hamile kalan insan çok değilmiş. Yani şans çok azmış. Ne yazıkki bunu bugün öğrendim. Sadece bir arkadaşımız yazdıki ben hamile kaldım. 5 gün embirosu daha gelişmiş oluya diye yazmışlar. Allahım yardım et. Ağlama krizine girdim. Umudumu kayıp etdim
Haklısınız canlarım. Belki de boşyna endişe ediyorum. En iyisi cumartesiyi beklemek. Desteğiniz için teşekkürler kızlar. İyiki varsınız.arkadaşım canını boşa sıkıyosun. bende 3. gün embriyosuyla hamile kaldım. hemde sonucumu dün aldın. 3. veya 5. gün farketmiyor. olacak olduktan sonra herşekilde oluyor.
transferden sonra ne gibibelirtiler yaşadınız?benimde 3.gün transferi,transferden sonraki 3.günüm bidearkadaşım canını boşa sıkıyosun. bende 3. gün embriyosuyla hamile kaldım. hemde sonucumu dün aldın. 3. veya 5. gün farketmiyor. olacak olduktan sonra herşekilde oluyor.
Nasipte noldu canım? Seni merak etdim. Sonucun nasıl oldu? İnşAllah güzel haberler verirsin bize artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?