Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyduğuma göre evet. Bence adet olmadınsa sıkıntı yok. Tehlike geçdi diye düşünüyorum. Güzel haberlerini alırız çarşamba inşAllah canım. Benimki de cumartesi. Beklemek çok zorMoral bozmak bizim için en büyük risk zaten canım
Inşallah bozmuyalim moralimizi umut kaybetmek yok.
Benim adet günüm normalde bu gündü ama test günüm çarşamba . Adet günü de fark ediyormuda bu tupbebek de
Duyduğuma göre evet. Bence adet olmadınsa sıkıntı yok. Tehlike geçdi diye düşünüyorum. Güzel haberlerini alırız çarşamba inşAllah canım. Benimki de cumartesi. Beklemek çok zor
merhaba bende aranıza yeni katıldım bu ikinci tüp bebek tedavimiz dondurulmus en iyi kalitede iki embriyo ile 7 kasım cum günü transfer yapıldı bugun 3. günüm daha test gününe çok var ama bayaa heycanlıyım zaman nasıl geçicek bilmiyorum inşallah Allahım hepimize meleklerimizi kucamiza almayı nasip eder ....
Cnm çok teşekkür ederim aminn... inşallah sizinde güzel hbrlerinizi alırız hep iyi düşünün ben eminim Allahın izniyle sizinde güzel hbrlerinizi alicaz)))Ekinnnnn cok sevindimmmmmmmmmmm gercekten sabah sabah bu haberi almak cok morall olduuuu rabbim tamamina erdirsinnn..hayirliii olsunnnn...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım POZİTİF çıktı anne olucam Allahın izniyle nolur hiç ümitsiz olmayın hiç kötü düşünmeyin Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıklı bir şekilde elimize almayı nasip etsin bebislerimizi)))))
Amin cnm teşekkür ederim darısı bekleyen atkadaslarimiza inşallahTebrikler hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş
Canım hayırlı olsun. Sağ salim kucağına alasın. Allah analı babalı büyütsün canım.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım POZİTİF çıktı anne olucam Allahın izniyle nolur hiç ümitsiz olmayın hiç kötü düşünmeyin Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıklı bir şekilde elimize almayı nasip etsin bebislerimizi)))))