• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Canim demin birinin msj ini okudum ilk yaptım çıkmadı ikincide çıktı diye yazmıştı sakin moralini bozma bazen cikiyormus idrarda

Moral bozmak bizim için en büyük risk zaten canım
Inşallah bozmuyalim moralimizi umut kaybetmek yok.
Benim adet günüm normalde bu gündü ama test günüm çarşamba . Adet günü de fark ediyormuda bu tupbebek de
Duyduğuma göre evet. Bence adet olmadınsa sıkıntı yok. Tehlike geçdi diye düşünüyorum. Güzel haberlerini alırız çarşamba inşAllah canım. Benimki de cumartesi. Beklemek çok zor

merhaba bende aranıza yeni katıldım bu ikinci tüp bebek tedavimiz dondurulmus en iyi kalitede iki embriyo ile 7 kasım cum günü transfer yapıldı bugun 3. günüm daha test gününe çok var ama bayaa heycanlıyım zaman nasıl geçicek bilmiyorum inşallah Allahım hepimize meleklerimizi kucamiza almayı nasip eder ....

]
Tesekkurler canim insallah oyledir test yok elimde baska ovalosyon testi var sadece artik bekliycem mecbur hakkimizda hayirlisi

Tedavin hayirli olsn esra insallah sende burdakiler gibi pozitif sonucu alir yuzuniz guler dualarim seninle canim.. bende şafak sayiyorum şafak 3 :)

teşekkürler büşra inş hepimizinki tutarr benim dualarımdada hepiniz varrsınız..:KK9:az kalmiss senin güzel haberlerini bekliyorumm benim daha çooookk günüm var

saol canım :) bugun aşırı şişkinligim var sbahtan beri geçmedi bi türlü bide kasık agrılarım var sende belirti tarzı bişeyler varmı inş tutunmuşturr sana

Oyle agrim sizim olmadi hic ..ama karnim cok sismisti ve goguslerim karnimin sisi biraz indi ama goguslerim fuze gibi :)

merhaba bende aranıza yeni katıldım bu ikinci tüp bebek tedavimiz dondurulmus en iyi kalitede iki embriyo ile 7 kasım cum günü transfer yapıldı bugun 3. günüm daha test gününe çok var ama bayaa heycanlıyım zaman nasıl geçicek bilmiyorum inşallah Allahım hepimize meleklerimizi kucamiza almayı nasip eder ....

Gunaydin arkadaslar.. test yaptiran varmi ? Gunleriniz nasil geciyor ? Benim bugun 11. Gunum dun test yaptim negatif ..ovulasyon testi.yapiyorum iki cizgi cok net .. benim hala hic bir belirtim yok .. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.. hakkimizda hayirlisi..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım POZİTİF çıktı anne olucam Allahın izniyle nolur hiç ümitsiz olmayın hiç kötü düşünmeyin Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıklı bir şekilde elimize :anneadayı::anneadayı:almayı nasip etsin bebislerimizi;)))))):anneadayı:

Ekinnnnn cok sevindimmmmmmmmmmm gercekten sabah sabah bu haberi almak cok morall olduuuu rabbim tamamina erdirsinnn..hayirliii olsunnnn...

[QUO"84 busra, poi7292, member: 635566"]Ekinnnnn cok sevindimmmmmmmmmmm gercekten sabah sabah bu haberi almak cok morall olduuuu rabbim tamamina erdirsinnn..hayirliii olsunnnn...[/QUOTE]
Ekinnnnn cok sevindimmmmmmmmmmm gercekten sabah sabah bu haberi almak cok morall olduuuu rabbim tamamina erdirsinnn..hayirliii olsunnnn...
Cnm çok teşekkür ederim aminn... inşallah sizinde güzel hbrlerinizi alırız hep iyi düşünün ben eminim Allahın izniyle sizinde güzel hbrlerinizi alicaz;))))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım POZİTİF çıktı anne olucam Allahın izniyle nolur hiç ümitsiz olmayın hiç kötü düşünmeyin Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıklı bir şekilde elimize :anneadayı::anneadayı:almayı nasip etsin bebislerimizi:KK66:))))):anneadayı:

Tebrikler hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım POZİTİF çıktı anne olucam Allahın izniyle nolur hiç ümitsiz olmayın hiç kötü düşünmeyin Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıklı bir şekilde elimize :anneadayı::anneadayı:almayı nasip etsin bebislerimizi:KK66:))))):anneadayı:
Canım hayırlı olsun. Sağ salim kucağına alasın. Allah analı babalı büyütsün canım.

Back