Ben de yapmamak icin kendkmi zor tutuyorum, ama az kaldi cumaya diyorum baklaimİnşallah yorumları okudukça umudum azalıyor . Çok korkuyorum Perşembe günü evde test yapacağım yoksa meraktan olecegim
Haftaya salı da kan testi vereceğim. Lütfen bize de haber edin. Sevincinizle sevinelimBen de yapmamak icin kendkmi zor tutuyorum, ama az kaldi cumaya diyorum baklaim
Tabi seve seve paylasirim inşaAllah paylasilcak bir haber alirim daHaftaya salı da kan testi vereceğim. Lütfen bize de haber edin. Sevincinizle sevinelim
AminTabi seve seve paylasirim inşaAllah paylasilcak bir haber alirim dahepimiz pozitifleri paylasalim inşaAllah
Ölümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllahYani birçok kişinin olumsuz sonuçlanınca ben de umutlu olamadım çokbenım bağışıklığım çok kuvvetli hemen hemen hiç hasta olmuyorum. Organik beslenme konusunda takıntım var takviye alırım vs. Acaba rahim kabullenir mı ondan endişe ediyorum. Bazen öyle olabiliyormuş çünkü
Ölümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllahve tabiki bol bol dua ve teslimiyet
bu mesajı gören ben hemen eşime de dedim elini ver bi:) koydu karnıma hayal ettik kaldık öyle birazÖlümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllahve tabiki bol bol dua ve teslimiyet
InsaAllah yavrunuzu kucağınıza almakta nasip olurBu mesajı
bu mesajı gören ben hemen eşime de dedim elini ver bi:) koydu karnıma hayal ettik kaldık öyle birazbirlikte elele
Test öncesi belirti aramayın kendinizde benimde hiç belirtim yoktu kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz.Bende 22 şubatta transfer oldum. Ne kanama ne ağrı neredeyse hiç bir belirtim olmadı. Bu 3. Transferim. Bekliyoruz bakalım. Yarın erken test yapmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz en hayırlısıyla pozitifleri görürüz
5aa 2 embriyo transferi yaptırdım. Garip bir heyecanım var. Test günümü beklemek istiyorum içten içe ama dayanamıyorumTest öncesi belirti aramayın kendinizde benimde hiç belirtim yoktu kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz.
Sonucu bize de haber ver lütfen5aa 2 embriyo transferi yaptırdım. Garip bir heyecanım var. Test günümü beklemek istiyorum içten içe ama dayanamıyorum
inşaAllah öyledir, dün biraz mutsuz uyudum rüyamda da bütün gece bebek emzirdim, kafayi siyirmadan iyi bir sonuc alsakHadi inşallah yerleşme kanamasıdır
Sonucu bize de haber ver lütfen
Sonucu bize de haber ver lütfen
inşaAllah öyledir, dün biraz mutsuz uyudum rüyamda da bütün gece bebek emzirdim, kafayi siyirmadan iyi bir sonuc alsak
inşaAllah canim hepimiz icinyaa kıyamam ne güzel duygular inşallah gerçek olsun
Merhaba test yaptınız mı inşallah hayırlı sonuç olmustirBende 22 şubatta transfer oldum. Ne kanama ne ağrı neredeyse hiç bir belirtim olmadı. Bu 3. Transferim. Bekliyoruz bakalım. Yarın erken test yapmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz en hayırlısıyla pozitifleri görürüz
Hayırlı olsun inşallah Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza . Bende 23 Şubat'ta transfer yaptrdim. Yarın erken test yapacgmTest yaptım pozitif çıktı. Şimdi 12. Gün kan vermeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?