- 20 Ağustos 2024
- 50
- -180
- 34
Sen de yallah ABD'ye haramzadeNe İsrail'i kardeşim burda bari propaganda yapma burası yeri değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti laik bir. Ülke..sen yallah Arabistan a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de yallah ABD'ye haramzadeNe İsrail'i kardeşim burda bari propaganda yapma burası yeri değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti laik bir. Ülke..sen yallah Arabistan a
Yemin et haberleri tek bir kanaldan izlemediğineSenin gibi haramzâdeler yallah İsrail'e
Ağzından bal damliii kız kdjfkdjSen de yallah ABD'ye haramzade
Puhu sen bundan bile aşağısınYemin et haberleri tek bir kanaldan izlemediğine
Ay çok severim minnoş kız onlar çokPuhu sen bundan bile aşağısın
Abla ben ban grevine girdim biliyon mu kendime sözüm var bana baykuştan aşağısın deme. Ayrıca puhu muyum benPuhu sen bundan bile aşağısın
Anlamam kendime hakaret olurdu.Ne diyor bu kadın arkadaşlar İsrail haramzade ABD ye git vs vs . Hangi kafada yaşıyor anlamadım ki. Anlayan varsa bana da anlatsın
Aşılama konusuna da yazmış linç ettirmek istiyor kendini bence zevk alıyor bundanNe diyor bu kadın arkadaşlar İsrail haramzade ABD ye git vs vs . Hangi kafada yaşıyor anlamadım ki. Anlayan varsa bana da anlatsın
Gelir gelmez çete laflarını da şikayeti de öğrenmiş olamazsın? Kimsin sen yeni görünümlü eski üye?Ben kimseye hakaret etmedim. Bunlar bu sitede çete kurmuşlardır amma hepsine teker teker şikâyet ettim merak etme sen de!
Kim Melo muAy bütün mesajlarıma patlak göz atıyo
Belki 2. ÜyeliktirGelir gelmez çete laflarını da şikayeti de öğrenmiş olamazsın? Kimsin sen yeni görünümlü eski üye?
EvetKim Melo mu
Patlar yakında bakalımBelki 2. Üyeliktir
Mutsuz canım mutsuz insanlara da mutsuz edip umutlarını kırmak için gelmiş buraya başka bir açıklaması yok yani mutsuz insanlar ancak böyle saçma sapan konuşursunAşılama konusuna da yazmış linç ettirmek istiyor kendini bence zevk alıyor bundan
Emaann kimse de Melo mutsuz diye bildiğinden şaşmayacak heralde, konuşsun dursunMutsuz canım mutsuz insanlara da mutsuz edip umutlarını kırmak için gelmiş buraya başka bir açıklaması yok yani mutsuz insanlar ancak böyle saçma sapan konuşursun
Vallahi ne yiyor ne içiyor nerelerde nefes alıyor kimlerle muhatap oluyor kimlerle oturup kalkıyor bilmiyorum ama vallahi değişik bir kafalarda yani İsrail diyor ABD'ye git diyor haramzade diyor. Orası yeri değil diyorum burası tüp bebek sitesi diyorum hala da saçma sapan değişik değişik cümleler kuruyor ya vallahi hangi kafada yaşıyorsak artık. Bildiğin propaganda yapmaya gelmiş burası kimin programında propagandasını yapıyorsa artık madem o kadar İsrail'e düşmansın git Savaş Gazze'ye git ne işin var Türkiye cumhuriyeti'nde laik cumhuriyetinde üstelik
Haramzade genelde tanınmış bir aile için söyleniyor ama yine de sen bilirsin.Sen de yallah ABD'ye haramzade