- 15 Kasım 2022
- 1.390
- 929
İnsanlarla baş edemeyince başı kesilen tavuk misali engel atmaya çalışırsın tabi :)Seni maalesef engelleyemedim hamşo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlarla baş edemeyince başı kesilen tavuk misali engel atmaya çalışırsın tabi :)Seni maalesef engelleyemedim hamşo
Adamlık karakter işi. Sende yok demek ki hırbo. Seni engelliyorum merak etmeBiz kadınız. Siz adam olmak istiyorsanız, çeşitli prosedürleri var. Onları yerine getirip olabilirsiniz.
Bacım helal değilse yandın şimdi gelir haramzade yallah israile demeye başlar…Biz kadınız. Siz adam olmak istiyorsanız, çeşitli prosedürleri var. Onları yerine getirip olabilirsiniz.
Ben sana bir dava açayım da öğrenelim bakalım sen kimmişsin. Terbiyesiz oluşum.Adamlık karakter işi. Sende yok demek ki hırbo. Seni engelliyorum merak etme
Teşekkür ederim canım ben takılmıyorum canımı sıkacak bir sürü konu varken bide bunun gibilere canımı sıkamam cevap bile vermem çünkü cevap verdikçe kendilerini bişey sanıyolarinşallah burdaki arkadaslarımında sonuçları güzel olsun biri benle aynı gün opu olmuş diğeri sonuç bekliyor çok heycanlı umutlu ayrıyetten sitresli inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Aaaaa sebep?Seni maalesef engelleyemedim hamşo
Profilini gizlemeye çalışıyordur da. Ss leri aldım ben. Avukatıma göndereceğim. Öğreniriz bakalım kimmiş.Kaçtı galiba artık profiline girilemiyor ya da şikayetlerden dolayı donduruldumu hesabı artık bilmiyorum.
Kız dur adam bırakmadın, benle başbaşa kalcan bak sonunda kdndndAdamlık karakter işi. Sende yok demek ki hırbo. Seni engelliyorum merak etme
Bizi neden sevmedinKız dur adam bırakmadın, benle başbaşa kalcan bak sonunda kdndnd
Bizi senin sokağında göreceğini hiç sanmıyorum beybi, mümkün değil.Baya bir kişiyi engelledik. Bunlarla sokakta görsek yolumuzu değiştirîriz
Teşekkür ederim canım ben takılmıyorum canımı sıkacak bir sürü konu varken bide bunun gibilere canımı sıkamam cevap bile vermem çünkü cevap verdikçe kendilerini bişey sanıyolarinşallah burdaki arkadaslarımında sonuçları güzel olsun biri benle aynı gün opu olmuş diğeri sonuç bekliyor çok heycanlı umutlu ayrıyetten sitresli inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Siz Haramzadesiniz ben TellioğullarıyımBizi neden sevmedin
Elbet birgün buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacakSiz Haramzadesiniz ben Tellioğullarıyım
Baya bir kişiyi engelledik. Bunlarla sokakta görsek yolumuzu değiştirîriz
Sen kadın başına sokağa mı çıkıyorsun birde püüüüh yallah abd yeBaya bir kişiyi engelledik. Bunlarla sokakta görsek yolumuzu değiştirîriz
Sus artık mütereddiSiz Haramzadesiniz ben Tellioğullarıyım
Size kötü bir haberim var. Burda engelleme yok. Gözardı et var. Göz ardı edince sadece siz göremiyorsunuz onlar sizi hep görüyor. Duvar kapatsanız da faydasız,Baya bir kişiyi engelledik. Bunlarla sokakta görsek yolumuzu değiştirîriz
Bayıldım cevaba.İnsanlarla baş edemeyince başı kesilen tavuk misali engel atmaya çalışırsın tabi :)
hsbbahahhahabha lan kahkaha attım bunaSus artık mütereddi
Elinden geleni ardına koma mütereddi.Profilini gizlemeye çalışıyordur da. Ss leri aldım ben. Avukatıma göndereceğim. Öğreniriz bakalım kimmiş.