Tüp bebek Transfere hazırlık

Buna bende gönülden inanıyorum o yüzden kim bilerek ve isteyerek canımı yakıyorsa Allah’ta onlarınkini yaksın isterim sebepsiz yere değil yani.
Özellikle tüp bebek sürecini geçirmiş birisi olarak bu konuda böyle lüsumsuz yorumlara hiç tahammülüm yok.
Aminnn 🤲🏻 ben de böyle düşünüyorum.
insanların bu kadar yorgunluklar ve üzüntüsü varken daha hassas ve yardımcı olunmalı.
Ben artık o kadar acıyorum ki kötü kalpli insalara düşünsene 3 günlük dünyadan kararmış kalpleriyle yaşayıp gidecekler. Yazık.

Bazen ilk gün döllenmeyen yumurtalar ikinci gün döllenmiş olabiliyor bende böyle olmuştu mesela. Genelde döllenen yumurtaların yaklaşık yarısı 5. güne ulaşıyor, senin de 5. güne ulaşan embriyon olur telaşlanma. Benim 14 yumurtadan ilk gün sadece 8i döllenmişti, ben de 5. güne gidemeyecekler diye çok telaşlandım ama çok şükür ki 8i de 5. güne ulaştı ve donduruldu. Üstelik bizim de sorunumuz erkek infertilitesi. Lütfen moralini bozma dua et bol bol 🌸
Aaa döllenmeyen yumurtaları iptal etmiyolar mı belki benimde öyle olur ayy doktorum iki tane koyarız demişti embriyoların durumuna göre demişti zor ikna etmiştim tutma şansım olsun diye tamam demişti hayırlısı artık bakalım☺️

Zaten çevremizde de birsürü böyle insan var hani halimizi anlamaya laf olsun diye sohber muhabbet olsun diye olumsuz ters yorum yapan bilip bilmeden fikir veren böyle insanlar hep varlar malesef canım😊her şekilde sınanıyoruz cidden hem madden hem manen hem çevremizdekilerden hem garantisi olmaya en ufak şeye umut bağlayarak olumsuz oldugunda kimseye haber veremeyerek acını içinde yaşayarak soranlara hayırlısı olsun ne yapalım diyip annelik duygumuzu kalbimize gömerek daha saymadıgım çok şeyle sınanıyoruz yani yaşamayan bilemez net hergün iki tane 3 tane iğne vurunup hamile kaldıgında bile 9 ay boyunca korkuyla geçirmek yani bilmiyorum anlamayan insanlara laf anlatarak bide onlara sitres yapamam
Aynen canım ben de laf anlatmak istemiyorum ama insan bazen sinirleniyor yani artık tahammül edemiyor böyle insanları zaten zor durumlardan geçiyoruz zor yollardan geçiyoruz Bir de bunlar ortaya çıkınca insan ister istemez geriliyor ya bir de kadın kadına anlamazsa kim anlayacak bizi ya vallahi şok oluyorum ve böyle insanları gördükçe demek ki psikolojisi bozuk yani bana göre biraz da mutsuz belli ki mutsuzluğunun bir yerlere salça olarak çıkarmaya çalışıyor işte

Aaa döllenmeyen yumurtaları iptal etmiyolar mı belki benimde öyle olur ayy doktorum iki tane koyarız demişti embriyoların durumuna göre demişti zor ikna etmiştim tutma şansım olsun diye tamam demişti hayırlısı artık bakalım☺️
Benim de geç döllenen yumurtam olmuştu bu arada☺️ mutlaka takip edip beklerler. Bekir bir süresi vardır onun.

Hiç canını sıkma. Yaşayacağı varsa gerçekten yaşar. Benden de 10 tane toplanmıştı. 9 u olgundu. 5 i döllendi. 1 tanesi 5.güne gitti.
Kimisinin 4 toplanıyor ve 2-3 tane 5.güne gidiyor. İnşallah güzel haberler alırsın🤲🏻
Bu arada 3.gün embriyosu transferi de kaliteliyse tutan çok var. 3.gün dondurulsa bile üzülme lütfen ❤️
Yok üzülmem doktoruma çok güveniyorum gerçekten çok inanıyorum o ne derse olur benim için 1 tane bile olup transfer olsam ben inanıyorum rabbime beni bırakmıcak bebeğim☺️

Şimdiden sabırla okuyup vaktini ayıran herkese çok tesekür ederim biraz içimi dökücem😐Dün yumurtalarım toplandı dondurulmuş iki tüp spermimiz vardı onlar kullanılcaktı fakat yumurtalarım toplandıktan sonra dondurulmuşlar çözülürken yaklaşık 1 saat faln bekledik ama iki tüpte kullanılcak halde değildiler çok umutluydum aslında ama olmadı hızlıca eşimi mikro tese ameliyatına aldılar ve hareketli saglıklı sperrmler bulundu ama o sırada 5 saat falan yumoşlarım bekledi dedim yumurtalar çöp olcak heralde psikolojikmen çökmüştüm yani düşünün sabah 10 da yumurtalarım toplandı eşimi acil olmasına ragmen ameliyatı 3 4 saat falan sürdü bir bucukta ameliyata girdi 4 te çıktı çıkar çıkmaz embriyolgun yanına gittm ve sordum o kadar agrım sızım vardı hiç bişey umrumda değildi hem eşime refakatçi oldum o acıyla hem bi aşahı bi yukarı koşturdum😔neyseki 12 yumurtamdan 10 tanesi işlem görmüş ben biraz rahatladım hastaneden çıkarken ama hala yumurtaların o kadar beklemesinden bir sorun çıkacagını düşünmekten kafayı yicektim bugun aradılar 10 taneden 4 tanesi döllenmiş tabiki 5.güne 1 tane bile olsa yeter ama benim modum düştü tabi şuan 5. Güne taze transfer olcam öyle ayarladılar korkuyorum 5 güne de embriyo kalmazsa diye düşünüp duruyorum sizce sorun olur mu 4 tane döllenmiş olup 5 güne kadar gidip transfer olanlar var mı acaba biraz sohbet edersek rahatlarım bekli😞
Canım kardeşim ya senin konunda arada kaynadı böyle gereksizler yüzünden kusura bakma olur mu ya kadın kadını bunu yaparsa erkekler neler yapmaz ya vallahi şaşırıyorum psikolojisi bozuk insanlar bunlar mutsuz insanlar.vallahi her türlü desteği birbirimize verelim haberleşelim buradan bilmediklerimizi öğrenelim. Ben seni çok iyi anlıyorum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah ben de aynı durumdayım aynı süreçlerden geçiyorum bir sürü kardeşlerimiz gibi biz elimizden geleni yaptık tevekkülümüzü artık şimdi yapacağız

Aynen canım ben de laf anlatmak istemiyorum ama insan bazen sinirleniyor yani artık tahammül edemiyor böyle insanları zaten zor durumlardan geçiyoruz zor yollardan geçiyoruz Bir de bunlar ortaya çıkınca insan ister istemez geriliyor ya bir de kadın kadına anlamazsa kim anlayacak bizi ya vallahi şok oluyorum ve böyle insanları gördükçe demek ki psikolojisi bozuk yani bana göre biraz da mutsuz belli ki mutsuzluğunun bir yerlere salça olarak çıkarmaya çalışıyor işte
Sinirlenme sakin ol gülüm bize stres sinir gerilmrk iyi gelmiyor biliyorsun😘

Baban keşke o gece prezervatif kullansaymışda şu an senin gibi bir m…’la uğraşmasaydık.Cahillll hemşire olduğumu nerden biliyorsun belki sadece nick olarak kullanıyorumdur shsjsjs cidden uğraşılacak seviyede bile değilsin ayrıca keşke sende iki yıl okuyabilseymişsin eğer okumuşsan tehlike daha da büyük 😂 ay hadi uzaklaş yoksa uzaklaşıp yapabileceğin bir uğraşın bile mi yok😂bak bu tam senlik🐗🐗🐗
Asıl sen dö l israfısın. Yazıp durma mütereddi sen de! 🐗🐷💩🥊🥊

Yok şöyle ilk gün baktıklarında o yumurtayı döllenmemiş görüyorlar ama ikinci gün baktıklarında döllenmiş görüyorlar. Embriyolog beni ilk gün aradı 8 yumurta döllendi dedi. İkinci gün aradığında toplam 11 yumurta döllendi dedi. Ben de çok şaşırmıştım ama bazı yumurtalar geç döllenebiliyormuş ve bu yumurtalar da gelişip embriyo olabiliyormuş. İnşallah hepsi 5. güne gider embriyolarının 🤲

İki kelime öğrenmiş gelmiş buraya
Ettiğin hakeret umurumda bile değil çıkış noktası sen olduğun için😂ama bak senin mütereddin ilk attığın emoji.E devletten soyağacına bakmakla uğraşma dağa çık her yerde soyundan biriyle karşılaşırsın:)

Allah vermiyorsa bir hikmeti vardır tabi ki ama Allah size zenginlik vermiyorsa oturup hiçbir şey yapmayıp gökten para inmesini mi bekliyorsunuz mesela? İBiz de evlat sahibi olmak için maddi manevi elimizden geleni yapıyor ve gerisini Allah'a bırakıyoruz. Bu da bizim imtihanımız sizlik bir şey yok yani. Eğer gerçekten konu sahibini incitmek istemeseydiniz alakanız olmayan tüp bebek topiğine gerip bu saçma sapan yorumu yapmazdınız. Samimi değilsiniz.
Ne saçma sapan yorumu. Ben kimseyle alay etmedim asıl sen soçmoloma

X