Şimdiden sabırla okuyup vaktini ayıran herkese çok tesekür ederim biraz içimi dökücem
Dün yumurtalarım toplandı dondurulmuş iki tüp spermimiz vardı onlar kullanılcaktı fakat yumurtalarım toplandıktan sonra dondurulmuşlar çözülürken yaklaşık 1 saat faln bekledik ama iki tüpte kullanılcak halde değildiler çok umutluydum aslında ama olmadı hızlıca eşimi mikro tese ameliyatına aldılar ve hareketli saglıklı sperrmler bulundu ama o sırada 5 saat falan yumoşlarım bekledi dedim yumurtalar çöp olcak heralde psikolojikmen çökmüştüm yani düşünün sabah 10 da yumurtalarım toplandı eşimi acil olmasına ragmen ameliyatı 3 4 saat falan sürdü bir bucukta ameliyata girdi 4 te çıktı çıkar çıkmaz embriyolgun yanına gittm ve sordum o kadar agrım sızım vardı hiç bişey umrumda değildi hem eşime refakatçi oldum o acıyla hem bi aşahı bi yukarı koşturdum
neyseki 12 yumurtamdan 10 tanesi işlem görmüş ben biraz rahatladım hastaneden çıkarken ama hala yumurtaların o kadar beklemesinden bir sorun çıkacagını düşünmekten kafayı yicektim bugun aradılar 10 taneden 4 tanesi döllenmiş tabiki 5.güne 1 tane bile olsa yeter ama benim modum düştü tabi şuan 5. Güne taze transfer olcam öyle ayarladılar korkuyorum 5 güne de embriyo kalmazsa diye düşünüp duruyorum sizce sorun olur mu 4 tane döllenmiş olup 5 güne kadar gidip transfer olanlar var mı acaba biraz sohbet edersek rahatlarım bekli