- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.451
Yozlaşmış,soysuzlaşmış demekmişMütereddi ne be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yozlaşmış,soysuzlaşmış demekmişMütereddi ne be
Hollanda'da iki doktor tüp bebek diye kadınlara kendi tohumunu zerk etmiş. Aynı şey ABD'de de var. Oradaki sapık doktor da öyle yapmış. Hollanda'daki doktor geberip gitti ki 50 çocuğu var, Amerikalı doktorun 90 çocuğu var. TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ DİYE MİLLETİ UYARMAYA ÇALIŞIYORUM AMA NAFİLE! sadece sen sordun bak!Hollanda’dan ne haberi gelmiş?
Benim de hiç tahammülüm kalmadı artık o zor dönemlerden geçiyoruz herkes zorlu yollardan geçiyor herkesin sınavı ayrı belli ki onun sınavı daha ağırmış ki kaldıramamış buradaki insanlara saldırıyor. Belki rahatlarım diyeBuna bende gönülden inanıyorum o yüzden kim bilerek ve isteyerek canımı yakıyorsa Allah’ta onlarınkini yaksın isterim sebepsiz yere değil yani.
Özellikle tüp bebek sürecini geçirmiş birisi olarak bu konuda böyle lüsumsuz yorumlara hiç tahammülüm yok.
Hadi oradan mütereddî asıl sen şey israfı. Karacahilin birisisin. Sen busun :Baban keşke o gece prezervatif kullansaymışda şu an senin gibi bir m…’la uğraşmasaydık.Cahillll hemşire olduğumu nerden biliyorsun belki sadece nick olarak kullanıyorumdur shsjsjs cidden uğraşılacak seviyede bile değilsin ayrıca keşke sende iki yıl okuyabilseymişsin eğer okumuşsan tehlike daha da büyük ay hadi uzaklaş yoksa uzaklaşıp yapabileceğin bir uğraşın bile mi yokbak bu tam senlik
Maşallahımı isterim, kızım da tüp bebek ayrıca, 2 tane manyak çıktı diye bu kadar insana umut olan bişeyi yasaklasınlar mı? Her hizmetin, servisin, sektörün iyisi de var kötüsü, kötü doktor var diye doktora gitme evde kendini tedavi et mesela, kalp krizi geçirirsen gitme doktora, nası fikir?Hollanda'da iki doktor tüp bebek diye kadınlara kendi tohumunu zerk etmiş. Aynı şey ABD'de de var. Oradaki sapık doktor da öyle yapmış. Hollanda'daki doktor geberip gitti ki 50 çocuğu var, Amerikalı doktorun 90 çocuğu var. TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ DİYE MİLLETİ UYARMAYA ÇALIŞIYORUM AMA NAFİLE! sadece sen sordun bak!
Yeter ama artık.Yeter.Hadi oradan mütereddî asıl sen şey israfı. Karacahilin birisisin. Sen busun :
Senin gibi haramzâdeler yallah İsrail'eİki kelime öğrenmiş gelmiş buraya
Ettiğin hakeret umurumda bile değil çıkış noktası sen olduğun içinama bak senin mütereddin ilk attığın emoji.E devletten soyağacına bakmakla uğraşma dağa çık her yerde soyundan biriyle karşılaşırsın:)
Ben kimseye hakaret etmedim. Bunlar bu sitede çete kurmuşlardır amma hepsine teker teker şikâyet ettim merak etme sen de!Yeter ama artık.Yeter.
Haramı helâli mi düşünüyorsunuz gerçekten?Senin gibi haramzâdeler yallah İsrail'e
İnsanların topiğine sallamasyon şeyler yazıp hakaretler savurup bir de şikayet mi ettiniz? Şaka mısınız hanımefendi?Ben kimseye hakaret etmedim. Bunlar bu sitede çete kurmuşlardır amma hepsine teker teker şikâyet ettim merak etme sen de!
Evet çete varmış ben de duydumBen kimseye hakaret etmedim. Bunlar bu sitede çete kurmuşlardır amma hepsine teker teker şikâyet ettim merak etme sen de!
Rica ederiz bizi ancak bizler anlayabiliyoruz.Çok teşekkür ederim iyi geldi gerçekten allah razı olsun hepinizden
Linçten içi yanmış eski üyelerden biri demekki.İnsanların topiğine sallamasyon şeyler yazıp hakaretler savurup bir de şikayet mi ettiniz? Şaka mısınız hanımefendi?
Merak etmem, edeceğim tek şey inşallah çocuğunuz yoktur.
Bence değil. Ama inşallah öyledir de gerçekten böyle biri değildir.Linçten içi yanmış eski üyelerden biri demekki.
Kadın kasmaya gelmiş buraya belli değil mi? Bunlardan çok etrafda.Mütereddi ne be
Ne İsrail'i kardeşim burda bari propaganda yapma burası yeri değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti laik bir. Ülke..sen yallah Arabistan aSenin gibi haramzâdeler yallah İsrail'e