Vallahi canım ilk başta kızıyordum da artık kızmıyorum ya durumu ortada hatta üzülecek bir durumu var komik gelmeye başladı söylediği kelimeler yani değişik yaniEmaann kimse de Melo mutsuz diye bildiğinden şaşmayacak heralde, konuşsun dursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi canım ilk başta kızıyordum da artık kızmıyorum ya durumu ortada hatta üzülecek bir durumu var komik gelmeye başladı söylediği kelimeler yani değişik yaniEmaann kimse de Melo mutsuz diye bildiğinden şaşmayacak heralde, konuşsun dursun
Kimlerle oturup kalktığı belli değil mi konuşamam yalnızca banVallahi ne yiyor ne içiyor nerelerde nefes alıyor kimlerle muhatap oluyor kimlerle oturup kalkıyor bilmiyorum ama vallahi değişik bir kafalarda yani İsrail diyor ABD'ye git diyor haramzade diyor. Orası yeri değil diyorum burası tüp bebek sitesi diyorum hala da saçma sapan değişik değişik cümleler kuruyor ya vallahi hangi kafada yaşıyorsak artık. Bildiğin propaganda yapmaya gelmiş burası kimin programında propagandasını yapıyorsa artık madem o kadar İsrail'e düşmansın git Savaş Gazze'ye git ne işin var Türkiye cumhuriyeti'nde laik cumhuriyetinde üstelik
Ben çelik Arçelik ya sen kimsinGelir gelmez çete laflarını da şikayeti de öğrenmiş olamazsın? Kimsin sen yeni görünümlü eski üye?
Vallahi kimlerle oturduğun kalktığını bilemem ama çok değişik insanlara kalkıp oturduğu belli normal insanlar değil normal olsa zaten bu şekilde bir insan olmazdı değişik değişik tarikatları var değişik değişik yerler var elbet birindedir bu yoksa normal insan olsa böyle olur mu ya şu an üzüldüm onun için inşallah Allah kurtarsın diyelim biz de onun gibi konuşalım da Allah böylelerine pek yardım etmiyor beyim var çünkü Allah beyin vermiş kullansın diye bunlar pek akıl kullanma beyin kullanma taraftarı değilKimlerle oturup kalktığı belli değil mi konuşamam yalnızca ban
Bu şahane esprinin üzerine artık biz ne desek boş, ustamızsın büyüğümüzsünBen çelik Arçelik ya sen kimsin
Senin gibi mütereddi demek. Hadi yallah qaracohile seni engelliyorum boşuna yazma banaHaramzade genelde tanınmış bir aile için söyleniyor ama yine de sen bilirsin.
Beni seviyon ama di miSenin gibi mütereddi demek. Hadi yallah qaracohile seni engelliyorum boşuna yazma bana
Sevmez mi canım en çok seni seviyor galiba beni pek sevmedi genelde bana emojileri genelde üzgünüm emojileri oluyor. Benimle uğraşmak mı istemiyor anlamadım ki.Beni seviyon ama di mi
Bir de arapça bir kelimeye fecii takıntılı onu yazıp duruyorNe diyor bu kadın arkadaşlar İsrail haramzade ABD ye git vs vs . Hangi kafada yaşıyor anlamadım ki. Anlayan varsa bana da anlatsın
Seni göz ardı ettik. Hadi naşSevmez mi canım en çok seni seviyor galiba beni pek sevmedi genelde bana emojileri genelde üzgünüm emojileri oluyor. Benimle uğraşmak mı istemiyor anlamadım ki.
Ama şaka bir yana gerçekten çok üzülüyorum durumunu İnşallah bulunduğu ortamdan kurtulur da normal bir hayatı olur
Işid militanları gibi konuşuyor sjsjsjshNe diyor bu kadın arkadaşlar İsrail haramzade ABD ye git vs vs . Hangi kafada yaşıyor anlamadım ki. Anlayan varsa bana da anlatsın
Neden üyelere hakaret ediyorsunuz ?Senin gibi mütereddi demek. Hadi yallah qaracohile seni engelliyorum boşuna yazma bana
Eski üyesin orası netSeni göz ardı ettik. Hadi naş
Seni maalesef engelleyemedim hamşoIşid militanları gibi konuşuyor sjsjsjsh
Kendine asker nefer arıyor herhalde buralarda da burası ne yeri ne zamanı yani biz kendi derdimizle uğraşıyoruz Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Cahillikte sınıf atlamış insanlar ancak böyle olur yapacak bir şey yok sadece yolu göstereceksinIşid militanları gibi konuşuyor sjsjsjsh
Herkes ADAM olsunNeden üyelere hakaret ediyorsunuz ?
Size kim veriyor bu hakkı ?
Size hakaret davası açsalar ne yapacaksınız ?
Türkiye cumhuriyeti'nde yaşıyor ama demek ki Türklere düşman başka bir açıklaması yok kadın kadına bunu yapar mı ya kim olursa olsun hangi ülkeden olursan ol ne olursan ol kadın kadına bu zulmü yapıyorsa pes yaniBir de arapça bir kelimeye fecii takıntılı onu yazıp duruyor
Biz kadınız. Siz adam olmak istiyorsanız, çeşitli prosedürleri var. Onları yerine getirip olabilirsiniz.Herkes ADAM olsun