Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

canım çok saol duaların için aslında çok korkuyorum bende ama korkununda ecele faydası yok dua edin bana

canım çok saol duaların için aslında çok korkuyorum bende ama korkununda ecele faydası yok dua edin bana
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Allah ım engelleri kaldır yolumuzu cümle hayırlı evlat isteyen kullarına hayırlısıyla evlat nasip et Yarabbim...
Buradaki tüm arkadaşlarıma ismini bildiğim bilmediğim tüm konuştuklarıma bana da nasip et Yarabbim. Amin...

5 Nisan da adet oldum. Tüm iğnelerden ilaçlardan unutla bekleyişlerin ardından çöküşlerden ve dipte çırpınışların içine girişlerden sonra ilk adetim.
Çok keyifsiz ve moralsizim herkesi kandırıyorum ve aptal gibi iyi görünmeye çalışıyorum.
Neden ?
Kimse anlamasın diye... Bu beni daha çok üzüyor.
Tahlil günüm yani 2 nisan adet günümdü ilaçlarnı o gün bıraktım ve 5 nisan da adet oldum.
Rabbim neylerse güzel eyler.
Görelim bakalım ne eyler

ARkadasim naslsn nasil gidiyo varmi bi gelisme insalh iysindr coktandir yazmiysun aklimdasin rbbm en kisa zmnda anne olmayi nasib etsin bizlere

Yazdıklarınızı okudum bir çırpıda. sonucu için inşallah pozitiftir inşallah diye diye geldim ama negatifi görünce çok üzüldüm , gözlerim doldu .Demek ki dikkat etsekte etmesekte boş, ne bileyim Allah verecekse veriyo galiba

Aynen öyle canım... Rabbim nasip ederse evladı 26 haftalık bebeği dünyaya gönderir de onun yaşamadı için herkesi her doktoru seferber eder. Ama nasip değilse ipek yüçarşaflar içinde de yatsan rahimine dığacak bebeği de koydursan olmaz...
Ama biz elimizden geleni yapacağız, yine devam edeceğiz...
Ewt çok üzülüyorum ama Rabbimin izniyle hepimiz evlatlarımızı salih yavrularımızı kucağımıza alacağız...
Nasipse gelir Hintten Yemen den ;nasip değilse ne gelir elden,..

ARkadasim naslsn nasil gidiyo varmi bi gelisme insalh iysindr coktandir yazmiysun aklimdasin rbbm en kisa zmnda anne olmayi nasib etsin bizlere
Canım arkadaşım iyiyim şuanda... Yüreğimi susturuyorum gözlerimi doldurmuyorum hele ki dilimi hep kapatıyorum dudaklarımın ardına! Kapatam ki Rabbime ve kıllarına yanlş kelam eymesin diye...
Ama iyiyim biraz daha çok çabuk toparladım kendimi ama nete giremiyorum. Hele yazdıklarımı tekrar okumak çok acıtıyor içimi ve daha çok dua ediyorum :)
Ne yapalım dilimizi dualara çevirelim artık ...
Biraz bedenimizi dinlensin

Biraz toparlandiysan ne guzel arkadasim bizim bi topigimz var subat tup bebek yaptiranlar dua kardesligi var herhfta birine dua okuyorz sende gel katil bize cnm insalh rbbm en kisa zmnda yuzunu guldursun

Bu kadartmm canım kün fe ye kün mü ? Oraya baktım canım okudum kendime size sevdiklerime tanıdıklarıma ve ümmeti muhammete.. Bende gelirim canım... Evim çok batmış halılarımı filan yıkamaya verdim , ev biraz büyük daha yerleşemefim 10 gün yattım ama öncesi sonrası bayağ zamandır temizliğin t si pekolmadı sayılır... Ayrıca temizlik yapmak geldi bana ama kendimi rahatlatayım dualara bende katılacağım canım arkadaşım...
İyi ki tanımışız birbirimizi gelişmelerden haberdar et beni u utma beni olur mu

T
Tm arkadsim fazla yorma kendini yardm edecek biri olsaydi beraber yapsydnz keske rabbm kolaylik versin dualrmdasn cnm a.e.ol

Cok sagol canim arkadasim. Dedigin gibi yardim edecek kinsem suan yok ama iyi terapi yontemi temizlik yapmak tavsiye ederim. Zaten son asamalardayim sonra kutaplaima ve yeni bilgilere donus yapacagim. Gunes ve yaz hosgelmisssss :) sende kendine dikkat et. Ayaklarini usutme

merhaba ysmnjoy senin yazini bastan sona okudum cok buyuk bir heyecanla sonunu bekledim, ve cok uzuldum cunku ben o duygulari 2 defa yasadim ve suanda 3. Transferimin 5. Gunundeyim ve heyecanlim.

merhaba ysmnjoy senin yazini bastan sona okudum cok buyuk bir heyecanla sonunu bekledim, ve cok uzuldum cunku ben o duygulari 2 defa yasadim ve suanda 3. Transferimin 5. Gunundeyim ve heyecanlim.
Hiç heyecanlanma canım.... İnan herşey olacağına varıyyor yazdıklarım sana destek olduysa ne mutlu bana ancak imtihanımız çok şükür ki çareli biz elimizden geleni yapıyoruz. Sakın kötü bir şey düşünme ve dinlen son güne kadar nasıl bir tarz yakaladıysan aynı o şekilde devam et. Son geceye kadar test sabahıa kadar moralini bozma ve dua et.
Hayurlsıyıla sağlıklı salih evlatlara gebe kalmayı Rabbİm nasip eder bize...
Beni de haberdar edin ben toparladım kendimi şuan iyiyim...
Elimizden geleni yapıyoruz taktir İlahımızındır...
Sen de yaz bana nasıl geçiyoriyoraun ne aşamadasın beni habersiz bırakmayın

saol canim .seninde kendini toparlamana sevindim.nr kadar birbirimizi tanimiyor olsakta ayni duygulari derinden paylasiyoruz.ben kasimda yaptirdigim tup bebegimde kesinlikle tuvalet haricinde ,birde ev ici yuruslerim disinda kesinlikle kalkmiyordum.cok itina gosterdim yazilanlara gore butun tutma ve sozde hamilelik belirtilerini gecirdim vede 5 gun adetim gecikti ve kesin hamileyim dedim ama yokk tutmadi.simdi ise hic ustune dusmuyorum igneme bile disari cikip vurduruyorum .bu arada bunuda belirteyim canim benim dondurulmus emriyo transfer edildi .neyse Allahim butun isteyenlere saglikla sihhatle versin insallah

Amin caım inşaAllag Rabbim yüce katındansağlıklı salih evlatlar nasip eder.
Şimdi neler yapıyorsun nasılsın

Çok sevindim nasıl beçti günlerin? keyfin yerinde mi? kendini nasıl hissediyorsun?

canim donmus emriyo transferinden sonra bugun kan tahlilim var hayirlisiyla
Canım arkadaşım sonucu merak ediyorum... Ama hala yazmamışsın hakkımda ne hayırlısıysa o sana nasip olsun inşaAllah...
Sonucun ne olursa olsun bizbirbirimizin herdaim yanında ve arkasındayız canım....
Çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…