- 9 Eylül 2015
- 21
- 16
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkdsim napiyon nasilzin nerelrdrsin yok.u bi gelisme cnm hyrli hberlerle gelBayıldım bu habere çok sevindim. Değerlerinde çok iyi . Hadi bakalım ultrasonu bekliyoruz . Hiç heyeçanlanma sakin ol ve sabret bakalım. Çok öpüyorum seni bizler içinde dualarını eksik etme.
Kızlar merhaba,
aranızda yeniyim. ysmnjoy, birebir aynı hisleri yaşayarak seninle, maalesef ben de geçen pazar negatif sonuç ile sarsıldım. senin üzüldüğünü anlattığın mesajda, komşunun kapını çaldığı, tekrar üzüldüm. tam o anda birşey cız etti içimde. ama ben iyiyim şimdi. eminim sen de öylesindir. tekrar deneyeceğiz. anlatmaya korkma içindekileri.
pozitif sonuç alan melahat için çok sevindim. darısı başımıza :)
Ewt canım yalnız değildim ve herkes biribirine destek oluyor bende senin o gruplara katılacağım. Âmin inşaAllah Can'ım rabbim sabır ve güç versin bu sabahta şualar yağdırdım hepimize inşaAllah Mevla'm kabul edecektir dualarımızıysmnjoy temmuz ağustos eylül ekim tüp bebek yaptıracaklar grubu resmen bir destek grubu olmuş. Ayrıca negatif sonuç alanlar gelin beraber dertleşelim de öyle. Yalnız değilsin. Elbette olacaktır. 14.de tutturanlar var. Onlar denemeyi bırakmamış. Allah bize devam etme gücü versin yeter ki.