Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

canım kardeşim Rabbim hep sevindirsin mutlu etsin.yok ziplarmiyim hic gozumden sakinirim. Is falanda yapmıyorum sadece yemek disinda Oda sadece bir cesit . Yarin teste gidince ilk testin sinucunu oyrenirim inşaAllah dahada yukselirde sonraki asamla gecerim

Merhaba canlarim dun testi tekrar yaptirdim 756.8 cıktı.Ilk testin sonucunu oyrendim 300 kusur çıkmıştı.Ekim ayinin ilk haftasina doktor randevum var.InşaAllah keseyi görürüm kalp :KK200::KK200:atislarini duyarım.

Bayıldım bu habere çok sevindim. Değerlerinde çok iyi . Hadi bakalım ultrasonu bekliyoruz . Hiç heyeçanlanma sakin ol ve sabret bakalım. Çok öpüyorum seni bizler içinde dualarını eksik etme.

Bayıldım bu habere çok sevindim. Değerlerinde çok iyi . Hadi bakalım ultrasonu bekliyoruz . Hiç heyeçanlanma sakin ol ve sabret bakalım. Çok öpüyorum seni bizler içinde dualarını eksik etme.
arkdsim napiyon nasilzin nerelrdrsin yok.u bi gelisme cnm hyrli hberlerle gel

Kızlar merhaba,
aranızda yeniyim. ysmnjoy, birebir aynı hisleri yaşayarak seninle, maalesef ben de geçen pazar negatif sonuç ile sarsıldım. senin üzüldüğünü anlattığın mesajda, komşunun kapını çaldığı, tekrar üzüldüm. tam o anda birşey cız etti içimde. ama ben iyiyim şimdi. eminim sen de öylesindir. tekrar deneyeceğiz. anlatmaya korkma içindekileri.
pozitif sonuç alan melahat için çok sevindim. darısı başımıza :)

Kızlar merhaba,
aranızda yeniyim. ysmnjoy, birebir aynı hisleri yaşayarak seninle, maalesef ben de geçen pazar negatif sonuç ile sarsıldım. senin üzüldüğünü anlattığın mesajda, komşunun kapını çaldığı, tekrar üzüldüm. tam o anda birşey cız etti içimde. ama ben iyiyim şimdi. eminim sen de öylesindir. tekrar deneyeceğiz. anlatmaya korkma içindekileri.
pozitif sonuç alan melahat için çok sevindim. darısı başımıza :)

Aramıza hoş geldin Canım... İnan ne diyeceğimi bilemiyorum şuan da o kadar karışık ki hislerim ; ben 2. Yi yaptığım için şansımın azaldığını düşünüyorum.
O günlerimi az etkiyle atlattım sayılır. Ama yine de korkmuyorum ama ürküyorum sanki yeniden başlamaya :/
Duygularımı birebir yazmaya çalıştım ve doğruda yapmışım çok şükür ... Çünkü o kadar çok dostum oldu ki senin gibi , bu beni biraz daha kolay sakinleştirdi.
Melahat bizi çok sevindirdi inşaAllah sende sevindirirsin. :) inşaAllah hepimizde sevindiririz Mevla'mın mucizesini bekliyoruz.
Sende çok iyi ol canım, hiç etkilenme tek sen değilsin ilk de değil son da değilsin canım. Hiç üzülme ....

ysmnjoy temmuz ağustos eylül ekim tüp bebek yaptıracaklar grubu resmen bir destek grubu olmuş. Ayrıca negatif sonuç alanlar gelin beraber dertleşelim de öyle. Yalnız değilsin. Elbette olacaktır. 14.de tutturanlar var. Onlar denemeyi bırakmamış. Allah bize devam etme gücü versin yeter ki.

Merhaba arkadaslarim nasılsıniz? Kusura bakmayin bayadir yazamadim . Gecen doktora gittim bebeyimin kalp atisini duydum Allahim cok farkli bir duygu.Kalp atışını duyunca göz yaslarima hakim olamiyordum.Cok şükür Rabbime bu hisleri banada tatdirdi

Canlarim hic negatif dusunmeyin hep pozitif dusunun hep dediğim soz vardi bu kadar dunyani güzelliği yaratan Rabbim isterse benin rahmimdede bir bebek yaratir ONUN ol demesine kalmis bide bu kadar dua edenler var elbet ki Rabbim birinin duasini kabul eder diye düşünüyorddüşünüyorumdum sizde pes etmek yok yola devam devam devam.Teheccut namazlarinda dua ediyorum sizler icin Rabbim en kisa zamanda sizlerede tattirsin bu duyguları Amin amin amin inşaAllah

ysmnjoy temmuz ağustos eylül ekim tüp bebek yaptıracaklar grubu resmen bir destek grubu olmuş. Ayrıca negatif sonuç alanlar gelin beraber dertleşelim de öyle. Yalnız değilsin. Elbette olacaktır. 14.de tutturanlar var. Onlar denemeyi bırakmamış. Allah bize devam etme gücü versin yeter ki.
Ewt canım yalnız değildim ve herkes biribirine destek oluyor bende senin o gruplara katılacağım. Âmin inşaAllah Can'ım rabbim sabır ve güç versin bu sabahta şualar yağdırdım hepimize inşaAllah Mevla'm kabul edecektir dualarımızı

X