Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

Amin canım aminn ecmain... Ne de güel yazmışsın çok sağol bitanem.
Ewt hayırlısını istiyorum hayırlısını istiyen cümle isteyenlere de Mevlam Hayırlısını nasip etsin.
Şuan iyiyim içim , çok durgun yüeğim ne sevimli ne mutlu ne hüsran ne hüzünlü ne şen şakrak ne sevinçli...
Birde akıntı durumu yoğunlaştı son günüm diye mi yoksa bir işaret mi bilemiyorum.
Bir garip hallerdeyim , bir garibim ne hakkerdeyim

Günaydın bu sabah yazamam diyordum ama gözlerim açıldı 41 Ayetel Kürsi okudum ve hayırlısı diyerek yola çıkacağım birazdan...
Yer gök dua ile ... İnşaAllah Rabbmi dualarımızı kabul eder bize hayırlısı olanı verir
Gönlümüz hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlattan yana Rabbim inşaAllah gönlümüzden geçemi hayırlısı ile verir...

Günaydın bu sabah yazamam diyordum ama gözlerim açıldı 41 Ayetel Kürsi okudum ve hayırlısı diyerek yola çıkacağım birazdan...
Yer gök dua ile ... İnşaAllah Rabbmi dualarımızı kabul eder bize hayırlısı olanı verir
Gönlümüz hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlattan yana Rabbim inşaAllah gönlümüzden geçemi hayırlısı ile verir...
Amin inşallah sonuçlar ne zamn çıkar canim

Sonuçlar çıktı canlarım değerim 7.71 ve doktorum ardından aradı "üzülmeyin sonuç negatif dedi " ama devam edelim bırakmayalım ardını dedi bana :/
Biraz üzgünüm telefonda konuştuktan hemen pkan
Bde ağlayacaktım ki komşum kapıyı çaldı açayım mı açmaım mı derken "Onu da bana gönderen Rabbim demek ki ağlamamı istemiyor" dedim ve kızının ödev
Ni yapamamış onu sıracakmış .....
Yani anlayacağınızı ağlamayı gülmekle karıştırdım
Yüzüm asık geziyorum işte :KK61:

Rabbim inşaAllah sizin haberlerinizle sevindirir beni... Beni habersiz bırakmayın...
Günde 2dilim ananas yemeyi unutmayın
Sabahları kayısı yemeyi unutmayın
Dinlenin ve dükkatli olun
Benim olmadı diye ümidi kesmeyin nasibin ne zmaan nereden geleceği belli olmaz
Nasipse gelir Hint den Yemen den nasip değilse ne gelir elden ....

Dualarım sizinle hep isminizi söylüyorum süzde beni ismimi geçiriniz dualarınız da olur mu :KK61:
Canım ne diyelim rabbim sana salih lerden evlatlar:emir_bebek: versin tez zamanda, hayırlısı buymuş teselli etmiyorum aci ni uzuntunu yasayabilirsin ama vardır bi hayır dualarimdasin ınş, rabbim sabırlar versin ve hic uzmesin sizi, yuvanizin huzurunu sevgisini artirsin, dondurulmslr var miydi peki canim:KK43:o_O

Ar
Sonuçlar çıktı canlarım değerim 7.71 ve doktorum ardından aradı "üzülmeyin sonuç negatif dedi " ama devam edelim bırakmayalım ardını dedi bana :/
Biraz üzgünüm telefonda konuştuktan hemen pkan
Bde ağlayacaktım ki komşum kapıyı çaldı açayım mı açmaım mı derken "Onu da bana gönderen Rabbim demek ki ağlamamı istemiyor" dedim ve kızının ödev
Ni yapamamış onu sıracakmış .....
Yani anlayacağınızı ağlamayı gülmekle karıştırdım
Yüzüm asık geziyorum işte :KK61:
arkadasim cok uzuldum senin adina kismet hayrlisi boyleyms demk rbbm sabir ihsan etsin nsbmzde vrsa rbbm kucagmza verecek yavrulrmzi uzulme dicem ama elde degil insalh bundan snraki tedavilernde olumlu sonucu alirsn inslh

Canım ne diyelim rabbim sana salih lerden evlatlar:emir_bebek: versin tez zamanda, hayırlısı buymuş teselli etmiyorum aci ni uzuntunu yasayabilirsin ama vardır bi hayır dualarimdasin ınş, rabbim sabırlar versin ve hic uzmesin sizi, yuvanizin huzurunu sevgisini artirsin, dondurulmslr var miydi peki canim:KK43:o_O
Canm arkadaşım inşaAllah hayırlısı böyleymiş ama biraz üzüldüm galiba :KK43: dındurulmuş yok canım ... 3. İçinde tekrar bütün işlemlere baştan başlayacağım

evet canım içim öyle diyor allahın izniyle olucak bende şuan tedavideyim donmuşlarım var şuan rahim kalınlaştırıcı kullanıyorum kalınlaşma olursa 7 nisan dedi doktor transfer olur dedi 5.denemem banada dua et benimde bu defa inşallah olur duaya benimde çok ihtiyacım var rabbim olmayan herkeze versin evlat
İnşaAllah canım rahimcipin kalınkalın olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun .... Ben negatifi gördüm ama sen sakın moralini bozma. Rabbim nasip etsin inşaAllah. Biz kuluz sadece dua ederiz ama Rabbim bizi yarattı İnanyorum bebişlerimizi de yaratacak ve güzel Mevlam kimseyi evlatsız bırakarakz eyecek biz istemeyi bilmiyoruz.
Dualarım seninle canım

İnşaAllahü Teala canım...
Dikkat et kendine ve üşütmemeye çalış ve gripli kişilerin yanında burnundan nefes al mikrop kapma. Vücudunu halsiz bırakacak ekstra şeylerden de kaçın.
Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Rabbim gönlümüzü göre versin inşaAllah

İnşaAllahü Teala canım...
Dikkat et kendine ve üşütmemeye çalış ve gripli kişilerin yanında burnundan nefes al mikrop kapma. Vücudunu halsiz bırakacak ekstra şeylerden de kaçın.
Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Rabbim gönlümüzü göre versin inşaAllah
Ilk denemmden hmn sonra cok kotu grip olmstum oksurdukce karnim firliycakmis gbi oluyodu transferdrn hemn snra kuru bi oksuruk allhim ne kotuydu ve umitszlnmistim hic umudum uoktu ve snuc negatfti arkdsm cok dgru soyluysn kendmze iyi bkmamz lazm bnim meslgim bayan kuafrlugu anlycagn cok cok dkt etmem lzm

Canm arkadaşım inşaAllah hayırlısı böyleymiş ama biraz üzüldüm galiba :KK43: dındurulmuş yok canım ... 3. İçinde tekrar bütün işlemlere baştan başlayacağım
Tam gaz devam maşallah, bu sefer olacak inşallah canım inanıyorum, Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz merak etme, sen iki sefer dir devlette mi yapıyorsun peki

Bende yarın doktor a kontrolde gidecek bakalım transfer tarihi verecek mi sanırım verir, çünkü bugün adetin 9. Günüydü, tahminim 12,13 nisan falan, ha de bakalım hayirlisi

Ilk denemmden hmn sonra cok kotu grip olmstum oksurdukce karnim firliycakmis gbi oluyodu transferdrn hemn snra kuru bi oksuruk allhim ne kotuydu ve umitszlnmistim hic umudum uoktu ve snuc negatfti arkdsm cok dgru soyluysn kendmze iyi bkmamz lazm bnim meslgim bayan kuafrlugu anlycagn cok cok dkt etmem lzm
Inşallah bu sefer tutulur bebislerimiz canım dualarim sizinle☺☺

X