Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

Hatika neler yapıyorsun? İyi misin?
Ysmnjoy sagol canim iyiyiim Allahima sukurler olsun yaptirtigim ignelerin yerleri morardi ve otururken cok aciyor .ilaclarima devam ediyorum.gidip ignelerini yaptiriyorum ,evimin basit islerini yapip dinleniyorum.sen nasilsin ne yaptin :))

Hatika neler yapıyorsun? İyi misin?
Arkadsim nasilsin ben tedaviye basladim hyrlsiyla histereskopi de oldum ufak bi perde oldugunu soyledi dr rahmini birkc kat cizdik yara yptik dedi transfer sonrasi embryonun tutunmasi icin simdi adet olmayi bekliyorum adet snrasi inslh herhngi bi probkem cikmaz sa dondrlmus 5 gun embriyom trnsfer edilecek sen nasisin nasil gidiyo cnm arkddm

Canimsin valla insaAllah problem cikmayacak ve 5gunluklerin tutunacak. Hayirlisi bakalim . ben iyi gibiyim iste kandillerde bol bol dualar ve dualarimda hepimiz variz.
Simdiki durumun nasil ne yapiyorsun? Kendini dinlemwk yok tamam mi :)

Canimsin valla insaAllah problem cikmayacak ve 5gunluklerin tutunacak. Hayirlisi bakalim . ben iyi gibiyim iste kandillerde bol bol dualar ve dualarimda hepimiz variz.
Simdiki durumun nasil ne yapiyorsun? Kendini dinlemwk yok tamam mi :)
Iyi oldguna sevindm arkadsim suan lucrin igne kulanyrm cuma gunu son alhin iznyke pazartesi transfrm olcak dualrini eksik etme arkdsm sende dualrmdasn

Canım dualarımı eksik etmem tabikiii .... Transfer esnasında " hayırlısını iste ve salavat getir" heyecandan suskunluk yaşama benim senden umudum var. Güzel haberlerini bekliyprum çok nete takılma, transferden sonra kendini dinleme , belirtileri bulma yoklama görme tamam mı :) çok öpüyorum seni cuma ya birşey kalmadı iğneşerini yumurtalıklarına doğru vur boşa gitmesine izin verme büyüt içindeki yumurtacıkları...

Insalh arkadsm bnde umutluyum dinlemicem kendmi gecen sefer dinledimde ne oldu allahim umutlarmizi bosa cikarmsn inslhh rbbm en kisa zmnda ssnada nasib etsin evlt sahibi olmayi baslamyi dusunmuymsun arkadsm

Canim arkadsim insalh kendiliginden hamis kalirsinda burdan bize haykirirsn alh buyuk ramazni atlat snrasi baslarsn inslh tedaviye alhm emklrmzi bosa cikarmasn memorial sislidemi daha once medical parktaydn allahm yrdmcmz olsn inslh

Aminnnn... Ecmain canım ... Ewt şişlideki canım. Nahçelievlerdeki medikalparka gitmemeyi düşünüyorum

Canım ben bunu anlamadım prof atakent eğitim hastanesinde ve aynı zaman da halkalı acıbademde mi ? Çok önemli kişiler ve eşiyle beraber çalışması cok iyi ... Sen buraya mı gidiyorsun? Bana da şişlidek isemra hanımı tabsiye ettiker oda prof bildiğim kadarıyla ama muayenesine de devl hastanesinede randevu alabilirsem giderim inşallah

Canim acibadem universitesi atakent hastanesi halkalida zaten hastane dktorun adi fatih şenďâğ esiyle beraber calisiyo ben orda tedavi goruyorm hem yakin hemde iyi bi ekip sana hastanenin adini yanlis yazmstim gecen k.bkma arkdsm

Hmm bende bulamayınca kaç kere okudum. :) tmm araştırmaya devam edeceğim. Sen ne alemdesin nasılsın neler oluyor... Bak kendini dinlemek yok, anlam vermek yok, tamam mı ...

Hmm bende bulamayınca kaç kere okudum. :) tmm araştırmaya devam edeceğim. Sen ne alemdesin nasılsın neler oluyor... Bak kendini dinlemek yok, anlam vermek yok, tamam mı ...
Ben ilaclarimi kulnmaya devam ediyorum yarin allahin izniyle transferim olacak kendimi dinlemyrum cok umutliyim bi yandan da umitsizim bilmiyorm hakmzfa hayrlisi olsun ne diyelim datisi basina en kisa zmnda

Amin.... Dua ederken bebek için değil sağlık sıhhat için dua etcanım. Bu daha da önemli inan bana... Araştıracağım gideceğim dr a... Yazarım ben sana :)

Canim arkadsim bugun transferim oldu ve ben suan evde ytiyorum belimde bi agri kasiklarmda batma gerilme hissi var clexsan ignemide vuruldum ara ara kalkip evin icinde turluyorum lawabo ihtiyacimi karsiliyorum anliycagn boyle insallh benisim bnmledir cnm arkdsm

Ewt şuanda o seninle ve ve sen bir annesin :) lendini dinleme ağrılarını unut ve hayırlama... Hat ve üstünü ört sıcak ol biraz battaniye kullan mesela ve uyu ve fazladan minder bulundur yanında ki gerektiğinde hemen koyasın... Lütfen ağrılarını dinleme tesbih tut yanında ve şükür et. Tesbih sana hatırlatacak duayı...
Lütfen dinle hiç biryerini inan bende çok ağrılar çektim ec ye ilk zamanlar çok sık çıkacaksın ama takılma. Kendini Allah a ada ve güvendiğini söyle...
Lütfen kendini dinleme dinleme dinleme ve sen annesin unutma ...
Çok öpüyorum seni hayırlısı bakalım bana arada yaz ama güzel şeyler düşün ki güzel olsun

Ahh cnm arkdsim nr guzrl yazmissin dinlemiyorum kendimi sicak tutmaya calisiyorm bugun ytmadim pek biraz kalkip ev icinde turladim kan dolasimi olsun diye bakalim takdir allahin ne olcak ayin 20 test tarihim allhim emrklrm8xi bosa cikarmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…