Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

Arkadsim s.aleykum masallh subhanallah ne guzel yazmssin yasadklarini insalh hyrlsyla guzel habrler alirsin rabbm inslh kucagina almayi nasib etsin bnmde ilk tup bebek denemdi ama sonc negtif inslh birtne dondrlmus embriyom var mayis gbi tedaviye baslmyi dusunyrz hayirlisi allhtan

Amiiiiiiinnn dualarımsenindeüstüne inşaAllah... Kuru incir kür yap canım fayasını görürsn inşaAllah..
Üselik Fetih süresi okut kndine canım...
Sen beni mutlu ettin Rabbide senimutlu etsin işaAllah...

Ve aleyküm selam canım... Çok sağol canım... Allah tazı olsun ... Yazdıklarım hem bana anı kalıyor hemde bir kişiye bile destek olsa çok mutlu olurum...
Senin işleminde haryırlı olur inşallah. Beni dondurulmuşlarım yok ve ilkinde benimde negatifti sıkıntı etmiyorum.
Kendine dikkat et beni de hanersiz bırakma...

Amiiiiiiinnn dualarımsenindeüstüne inşaAllah... Kuru incir kür yap canım fayasını görürsn inşaAllah..
Üselik Fetih süresi okut kndine canım...
Sen beni mutlu ettin Rabbide senimutlu etsin işaAllah...
Amin cnm cumlesini incir kuru ne zamn ypmam lazm ne siklikta fetih suresini kendm okusam olurmu cvb yazrsan sevnrim arkdsm tskkrler

Sultan inernette saraçoğlu incir kürü yaz bilgitopla ve soğn kürüde yap ihmal etme..
Fetih süresi derkende tabi oku bende okurum zaten ama 41 Fetih süresi ve ;ü41 Yasin i Şerif düniyetlen oku canım. Beni de habersiz bırakma

I
nsallh arkdasim zor bi surec maddi ve manevi rbbm yrdmcmz olsun insalh takib ediyorum seni inslh hyrli hberlrni alrz seninde rabbim yar ve yardomcimz olsun

Be
n Sogan kurunu uyguldim ama inciri denmdm insalh denerm inslh hastligi. Bttgi gibi okuycam sureleri a.r.olsun

Bugün gün bitmek bilmedi yatmaktan sıkıntıkar basmaya başladı birde hep aynı şyler olunca dayanmak zor oldu. Ama üstesindengeliyorum çok şükür günü akşam ettim dualarla :))
Ağrı sızı yok diyebilirim bazen sapa sola dönerken hafif farkettiriyor kendisini...
Akşam ezanından sonra annem Ciğer pişirelim mi dedi ve bilmediği Şeyler için Yardıma Kalktım. 1-2iş Yaptım ve kendimi hiç yormadan devam ettim lakin baş dönmem geldi ve karnının sağ tarafı hafif bir şişlikler sanki uyarıldım.
İçimde Ağrı hafifçe arttı bir yandan da patates soyuyorum ve baktınız az bir Sancı sağ -sol kasık Arasında gidip gelmeye başladı :))
Ellerimi yıkadım ve yattım

Ewt isanbuldayım merkez değil hastanede gördüm tedavimi MedicalPark Bahçelievler...
Sen nerede dondurmuştun canım?

Iyi arkadasim bende istnbuldym
Ewt isanbuldayım merkez değil hastanede gördüm tedavimi MedicalPark Bahçelievler...
Sen nerede dondurmuştun canım?
iyi arkdsm bnde istanbuldaym halkali atekent acibademde tedavi goruyrm dondrlmslara insalh maysta baslycaz suan genetik tarama testi yaptryrm adetimi bwkliyrm histerskopi istediler sonrasi herhangi bi sknti ckmazsa transfer olack

Süper senin adına çok sevindim arkadaşım çünkü bu testlere aslında en başında bakılması gerek ama olsun senin doktorunda seni hmn yönlendirmiş çok sevindim buna... Genetik testi ve histeroskopi benden de istendi ve çok şükür birşey çıkmadı.
Benimde bugün 10. Ve yarın 11. Günüm çok heyecan endişe merak umtut ümit hepsi birbirine girmiş durumda kafam duygularım çok karışık...
Bana dua et olur mu canım

Arkadsim insalh persmbe gnu hayrli hberlrni alrz senin icin bi yasni serf okuycam alhn ixnyle bana hyrli hberlrni verirsn benm bugun genetk trama testim ckti kan pihtilasmasi vsrmis histeroskopide bi dahaki adetmden snra cekileck alhm guc kvvet versin bize

Canım öncelikle rabbim yar yardimcin olsun inşallah, tüm yazdıklarını baştan sona kadar okudum. Inan senin gibi hissettim, insalh 2 nisanda çok güzel sonuç alırsın. Bende dondurulmuş tedvme için iki gün önce tedavime bbasladim, 2 nisan da 4. Evlilik yildonummz, sana ugurlu bana da nisan ayi ugurlu gelir ins, rabbim senin icin kun fe yekun desin bacım. Senin için ve bu süreci yaşayan herkes için dua edecek, güzel haberlerini bekliyoruz, herşeyin hayırlısı selam ve dua ile

Acelyaciceği :) sabah uyanıcsenn b güzel yazını okuyunca okadar mutlu oldum ki anlatamam
Bu son gün ve yarın sonucumu alacağım çok karışık duygular içindeyim ve annem de gitmek zorunda kalınca bugünümü biz bize geçiriyoruz :)) eee aksi ispatlanana kadar hamilim ben ve moralimi de bozmak hiç istemiyorum.
Yazını okuyunca bana güç geldi eşimi gönderdim işe ve tv yi açtım biraz daha yatarak dinlendim sonra annemi üç kere aradım geyik yaptım biraz :)
Çay suyu koydum yatağk odamı topladım tv odasını derledim topladım arada dinlenmek için yattım ve kalktım ve kahvaltı ysptım yanıma suyumu da aldım ilaçlarımı içtim ve şimdi dinlenmeye devam ediyorum.
Bugüne kadar zaman birlekilde geçiyor da bu son gün içim içime sığmıyor.
Hiç dışarı çıkmadım hep dinlendim yüreğim dualarla çırpındı ve hep hayurlısı dedim lakin yarın sabah sınuç kağıdını alacağım.

Duaya o kadar çok ihtiyacım var ki okunan Mryem sürelerim yasin i şeriflerim duhan surelerim hurmalarım dualarım fetih surelerim cuma surelerim
Rabbim mübarek ayetlerinin hürmetine gel kuranı şanın hürmetine yüreğimin kuş gübi çırpınması dualarımın biri başlar biri bitmesi hürmetine Senden hayırlısı diliyorum
Hayırlısı ile bu çaba zahmet ve sabrımın hürmetine dilihorum Rabbim Senden
Yüce katından nesli temiz eli ayağı düzgün sağlıklı akli selim salih evlatlar diliyorum
Sen herşeyi bilen herşeyi gören herşeyi duyansın ne olursun kabul et dualarımı
Benİm gibi ne kadar çok isteyen ağlayan yalvaran yakaran varsa nerde ne kadar gözü yaşlı olanlar varsa Onlara da nasip et Yüce Rabbim
Ümmeti Müslime tüm isteyenelre hayırlısıyla nasip et yüce Rabbim ve bana da nasip et Allahım
Açelyaciceğine Sultan1356 ganzeye damlaya komşularıma şenay a gülsüm e ve tüm isteyenlere nasip et Rabbim...
Aminnn

Bugün son gün bekleme günlerim artık bitti. Oturarak namaz kıldım ve hala yatıyorum. Arada uykum geliyor ve uyuyorum ve kendimi artık dinlemiyorum :)) yaeın sabahtan gideriz hastaneye galiba biraz endişeliyim

amin amin amin ecmain inşallah, ha de inşallah rabbim dualarını kabl etsin Rahat ol sonuç ne olursa olsun bil ki senin için hayirlisidir budur, sen rabbim ben hayırlı evlat istiyorum ddn, evlat istiyorm demedin ,hayirılısinı istedin, o yüzden eğer hakkında hayirılısinı verdidiyse rabbim, sevin cok sevin, ona hamdet, ama eger vermediyse gene hamdet. o en iyi bilendir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…