Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

Ayrıca transfeden önce gözüne bir yelği kestirdim şöyle kalınca ve rüzgar geçirmeyeninden onu hiç üstümden çıkarmıuorum hatta sırtıma batıyor ama yine de çıkarmıyorum. Kadın vücudu sıcak olmalıymış heke çoraplarımla yatıp kalkar olmuştum.
O derece bütünleştiker yani benimle :)
Rabbim zahmetimiz çok ağrımız çok... Swn yoktan var edensin vardan da varı da kolay edennsin... Yüzümüzü güldür yüce katından temiz sağlıklı salih evlatlar nasip et.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed
canım benim doktorum transfer sonrası kendinizi çok sıcak tutmayın dedi.. sıcak emriyolara iyi deyil dedi..senin transfer sonrası kullandığın pregnly kaç mg canım

11gibi yürüyüş yapmıştım 5 dk sürmedi bike ve tv açıktı ilahi dinliyorum uyuya kalmışım uyandığım da saat 13:15 di. 2adet kuru incir yedim çok faides
Varmış.
Rabbim yardım et hayırlısıyla akibetimizi hayırlı eyle

canım benim doktorum transfer sonrası kendinizi çok sıcak tutmayın dedi.. sıcak emriyolara iyi deyil dedi..senin transfer sonrası kullandığın pregnly kaç mg canım
Ben ilkinde hiç bir şey yapmadığım için 2. Sinde Dr ne derse onu yapıyorum.
Et çok çok sıcak iyi değildir ama zaten ev kombi ne kasar sıcak oluyorsa oradan sıcak ortam ve sadece battaniye var içimde... Ayrıca çok ışınında istemsiz bir şekilde kollar dışarı çıkıyor yasa wc ye gidiyorum :)) bu birazda göreceği canım...
Pregnyk 1500 galiba canım. Dolapta şuna kalkınca bakar net söylerim. Ama 1500 Lee'de canım...

Ben ilkinde hiç bir şey yapmadığım için 2. Sinde Dr ne derse onu yapıyorum.
Et çok çok sıcak iyi değildir ama zaten ev kombi ne kasar sıcak oluyorsa oradan sıcak ortam ve sadece battaniye var içimde... Ayrıca çok ışınında istemsiz bir şekilde kollar dışarı çıkıyor yasa wc ye gidiyorum :)) bu birazda göreceği canım...
Pregnyk 1500 galiba canım. Dolapta şuna kalkınca bakar net söylerim. Ama 1500 Lee'de canım...
inşALLAH RABBİM isteyen herkese istediğini verir bizede canım.. pregnly bundan sonra kaç günde bir canım.. 1500 lüğün hepsini birdenmi vurdurdun? ayyy ben senin yazılarını okuyunca transferi ben olmuşum gibi çok heyecanlandım inş.. pozitifi görürsün..

inşALLAH RABBİM isteyen herkese istediğini verir bizede canım.. pregnly bundan sonra kaç günde bir canım.. 1500 lüğün hepsini birdenmi vurdurdun? ayyy ben senin yazılarını okuyunca transferi ben olmuşum gibi çok heyecanlandım inş.. pozitifi görürsün..
Ben çok araştırdım ve artık inşaAllah olsun diye uğraşıyorum. Güzel hislerin için çok teşekkür ederim canım. Inan çok samimi yazıyorum buraya... Neredeyse dakika dakika ıpad i elimden düşürme yeceğim.... dÜn vururdum şimdi 25 inde (3 ginde 1yani ) evet hepsini bir anda vurdular daha var ilaç ...
Şimdi Kalkıp yemek yiyeceğim... Keşke biri olsa Yanımda eşim işte , annemde yarın gelecek inşaAllah ( kızdı bana daha bu sabah söyledim üzmek istemedim onu, telaşlanmasın istedim)
İnşaAllah canımın pozitifI hayırlısıyla herkes görür... Hastaneye o kadar çok gitmişim ki bugün de hastaneye gidecek miyim diye düşünüyorum bazen :)
ALLAHÜMME SALLI ALA SEYYİDİNS MUHAMMED

Yatarken insan en iyi internetle oyalanıyor ama sürekli sinyale maruz kalmak iyi değil. Bana dr teknolojiden uzak dur, demişti. Kitap okuyup tesbih çeksek yeter aslında.

Evet onu da yapıyorum... Tesbihatımda mevcut kitap okumakta Haklısın ancak şuan yanımda kimse yok ve tek Konuştuğum burası oluyor .... Ayrıca kitaplarım benden çok uzakta :KK43:
Şimdi Öğlen ilacımı içtim bakalım eşim ne zaman gelecek ?

Akşam yemeğimizin rdından ilacımıiçtimncak birzamasonr kasığrlarımınolmanıfarktim ve yüüdüğüm zaman normal biyürüyüapabileceği farkttim v tabiiyine de ditli opmak iççok dikleşmedim ve fazla ayakta kalmam.
Yatma vaktine kadar yatarak tv izledim ve rahattım ama tedbiri de elden bırakmadım. İlerleyen zamanlarda alt karın bölgemde bir sertleşme hissettim ve artık kasıklarım değil göbeğimin altı sızlıyordu. Bu sabaha kadar ötüyle olmuş ki uyandıpım da hala sızı vardı.
Çok şükür ki yine sabah oldu ve embriyolarımın olması gereken yerde olduklarını düşünüyoum :)

Çok uzun süre ara verdim biliyoum ama içimden yazmak hiçgelmedi çünkükendimi dinlemek istemiyordum. Ayrıca bu zaman zarfı içinde canım annem yanıma geldi ben kalkmayım diye oıruncuklarını bıraktı ve kızçesine bakmaya geldi :KK47: gerçekten çom iyi anladım annelerin vefasını ve böyle kolay giigörünen ama zor tünkerde birisi muhakkak yanınızda olmalı... Bu bir gerçek annem gelmeseydi açlıktan ölürdüm herhalde ; o kadar çok yemek yiyorsunuz ki karnınızı doyurmak için mutfağa yatak kırmanız gerekiyor :KK58: tabi bu benim için geçerli oldu.
Bugün transerimin 8. Günü kocaman8gün geçirdim ve ne ben beni dinledim ne benbenidinleyebildi desem yeri var. Annem geldiği için çok rahattım kendisi salı günü geldi yani transferden sonra 3. Günümde ....
Hep yanıda kaldı eşim gelince de yatağına gidip yattı yemekten spnra bende sabahları anneme akşamları eşime naz yaptım :)

Transferimin ardından tüm ilaçlarıma bir zaman belirledim ve ozamanlarda almaya çalıştım ve yapabildimde bu durumu... Tüm ilaçları mı kahvaltıdan spnra alıyorum ve önce vajinal jelimi sonrada iğnemi yapıyordum ancak 5-10 dk zaman veriyordum aralarına ve sonra yavaş tavaş uykum geliyordu.
İlaçlardan yarım saat sınra uyuyordum ve en fazla 1buçuk saat sonra uyanıyordum ve kendime gelmeyi bekledim.
Transferimden 5. Güne kadar belim karnım kasıklarım ağrıdan benİ yürütmediler.ayağa kalkınca kendimi o kadar ağrı içinde hissediyordum ki yatağımdan kalkmak geri yatmak işkence gibi geliyordu. Ayrıca gündüz uykumu alamazsam akşam muhabbet saati uykuya dalıyordum ve bir daha uyanamıyordum.
Canım hep değişik şeyler istedi desem yeri var ama bunlar annemin daha önceden beni beslerken ki yedirdiği gıdalardı :)

Transferden sonra 6. Günüm de tüm ağrılarım gitti. Şaşırıtıcı birşekilde yürümem ve konuşmam hatta yatmam değişti. Açıkçası kendime "sen tüp bebek yaptırdın çabuk şuraya yat " demesem ev işlerini yapar üstüne kahve içerdim ancak bu hql bana göre değil dedim. Tutanacak olan bebeler
M 10. Gün de bile tutunurlar ış bı yüzden yattım yattım yattım
Annem hatırlattı bazen bazen de devamlı qçık olan koltuğum hatırlattı yatmam gerektiğini...
İnşaAllah yavrularım bana yapışmışlardır. Çok ürküyorum çok merak ediyorum ve çok dua ediyorum
Hayırlısıyla inşallah yavrularım bana tutunmuşlardır...
Transferimin 7. Günü jelime dikkat ettimde çok minicik pembemsilik gördüm birde ben herşeyi net göreyim diye günlük pet gibi birşeyler kullanıyorum onda da hafif pembe gibi de değilde gibi birşey farkettim. Ama hiç seS çıkarmadım

Arada tahlilimi unuttum kusura bakmayın
6. Günümde hastaneye gelmemi söylemişlerdi ve cuma sabahın köründe hastane de oldum. E2p4 tahlilime bakıp hormon seviyemi öprenecektik.
Sonuç 3saat içerisinide mail olarak gördüm.
e2 587 p 92.3 seviyelerinde çıktı ve doktorum aradı.
Hotmon seviyeleriniz çok ii ve ilaç takviyesi yada azaltması yapmamıza gerek yok diyerek telefonu kapattı. Gebelikle ilgili birşey var mı dedim ser verdi sır vermedi valla bilemeyiz hayırlısı olsun dedi ve kapatırken haırlı olsun dedi ve kapattı. Anlamdım yani :KK70:Transferimden sonra 8. Günü kalktım yüzümü yıkarken banyoyu şöyle bir topladım. Eşimin yetiştiremediği çamaşırları makinaya attım sonra lavaboyu duşakqbini ve alafrangatı söyle bir elden geçirdim annemden çıkışta da fırçamı yedümve hafifçe sızı şeklinde başlayan sağ kasığımın ağrısıyla yattım :KK67:

Yattım dinlenirken eşim geldi ipnemi vurdurmaya gittik devlet hastanesine gittik ( buradaki sağlık kabini diye biryer var güvenemedim kadına hastaneye gittim bende ) halime şükür ettim oraya gidince...
Herks orada sanki hel ki çocuklar saatlerce beklemişler anneleriyle beraber çocuk doktorunu oda tatile çıkmış çalışan kimsenin haberi yok. Ortalık karma karışıktı.
Neyse iğnemi yaptırdım geldim ve yattım canım annem döktürdü yemekleri :))

Bu yazılanlara bakıyorum da tahlillerden merakımı yenip yenmemekten hiç bahsetmemişi .
Aklımda devamlı idrar testi yapsam çıkar mı öprenebilir miyim negatif çıkarsa diye sırular vardı ama sabreden derviş muradına ermiş diyerek hep geri durdum wc lerden ve odalardqn çünkü odadan testi alarak wc ye gitmeyim diye uğraştım.
Belirtilerim bu kadar bu dakikaya kadar hep yattım iş olarak dediğim duşakabin için biraz eğildim onu da artık kan dolaşımım hızlansın diye 2dk içinde yaptım ve yattım.
Camımın önündeki kuş yuvası aklıma geldi şimdi.
2yumurtası vardı geçen bir gün kargayı bizim cama doğru uçarken farkettim ve kaktüslerime takılarak geri uçtu ve ondan sonra anne kuşu görmedim ve 2 yumurtadan 1 i yoktu herhalde katga aldı şimdi yuvamız kumrusuz ve 1yumurtayla kaldı.
Annem moralini bozma dedi herşey Rabbimizin emrinde dedi
Hala gelen giden yok...

Şimd krnımın içinde hafif sızılar var yer değiştiriyorsanki ve kendileri biryere topla nıyormuş gibi hissediyorum. Ama umutlulukla umutsuzluğun arasındayım...
Göbek deliğim biraz kaşınıyor gibi ve biraz da sağ tarafı hafif yanıyor gibi hissediyorum.
Ağzımın tadı hiç yok tatlı yesem bile nafile...
Süt ve yoğurt çok iyi geliyor içim serinliyor ve birde dünden beri düzensiz ısınmalarım ve üşümelerim var

Aklıma geldi belirtim yok demiştim ya...
Göğüslerim acı içinde yazarken anlamıyorum ama yası bitince acılarıortaya çıkıyor :KK31: ayrıca bugün ilk defa duş aldım. Artk kokarca gibi olmuştum kendi kendime tabiii...wc de hafif kabızlık var :KK43: aslında midem de şişlik var sağ tarafım özelikle...
Çatlıyorum ikiye ayrılcam sonucu çok merak ediyoru.
Rabbim zahmet olmadan rahmet olmaz deriz sabırla gidelim selamwte erelim... Yüreğim çırpınıyor ama bekliyorum test günümü... Ey Güzel Rabbim merhametie sığınıyoruz, hayırlısıyla nasip et salih sağlıklı evlatlar bizlere... İnşaAllah bu yazdıklarım birisine ümit olur .

Aklıma geldi belirtim yok demiştim ya...
Göğüslerim acı içinde yazarken anlamıyorum ama yası bitince acılarıortaya çıkıyor :KK31: ayrıca bugün ilk defa duş aldım. Artk kokarca gibi olmuştum kendi kendime tabiii...wc de hafif kabızlık var :KK43: aslında midem de şişlik var sağ tarafım özelikle...
Çatlıyorum ikiye ayrılcam sonucu çok merak ediyoru.
Rabbim zahmet olmadan rahmet olmaz deriz sabırla gidelim selamwte erelim... Yüreğim çırpınıyor ama bekliyorum test günümü... Ey Güzel Rabbim merhametie sığınıyoruz, hayırlısıyla nasip et salih sağlıklı evlatlar bizlere... İnşaAllah bu yazdıklarım birisine ümit olur .
amiiiiin canım inşallah pozitif sonuç alıcaksın içim öyle diyor

amiiiiin canım inşallah pozitif sonuç alıcaksın içim öyle diyor

Canımsın.... Allah razı olsun... O kadar çok ihtiacım var ki dualara, hatta benim gii herkesin o kadar çok ihtiyacı var ki...
İçine mi doğdu canım inşaAllah Hayırlısıyla İnşaAllah cem-i cümlemiz içi n inşaAllah ...
:KK9:

Canımsın.... Allah razı olsun... O kadar çok ihtiacım var ki dualara, hatta benim gii herkesin o kadar çok ihtiyacı var ki...
İçine mi doğdu canım inşaAllah Hayırlısıyla İnşaAllah cem-i cümlemiz içi n inşaAllah ...
:KK9:
evet canım içim öyle diyor allahın izniyle olucak bende şuan tedavideyim donmuşlarım var şuan rahim kalınlaştırıcı kullanıyorum kalınlaşma olursa 7 nisan dedi doktor transfer olur dedi 5.denemem banada dua et benimde bu defa inşallah olur duaya benimde çok ihtiyacım var rabbim olmayan herkeze versin evlat

X