- 9 Ekim 2011
- 187
- 146
Ya Sabır Ya Selamet Allah I'm yardım et...Allah cümlemizden razı olsun canım. Ya sabır ya selamet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Sabır Ya Selamet Allah I'm yardım et...Allah cümlemizden razı olsun canım. Ya sabır ya selamet...
canım benim doktorum transfer sonrası kendinizi çok sıcak tutmayın dedi.. sıcak emriyolara iyi deyil dedi..senin transfer sonrası kullandığın pregnly kaç mg canımAyrıca transfeden önce gözüne bir yelği kestirdim şöyle kalınca ve rüzgar geçirmeyeninden onu hiç üstümden çıkarmıuorum hatta sırtıma batıyor ama yine de çıkarmıyorum. Kadın vücudu sıcak olmalıymış heke çoraplarımla yatıp kalkar olmuştum.
O derece bütünleştiker yani benimle :)
Rabbim zahmetimiz çok ağrımız çok... Swn yoktan var edensin vardan da varı da kolay edennsin... Yüzümüzü güldür yüce katından temiz sağlıklı salih evlatlar nasip et.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed
Ben ilkinde hiç bir şey yapmadığım için 2. Sinde Dr ne derse onu yapıyorum.canım benim doktorum transfer sonrası kendinizi çok sıcak tutmayın dedi.. sıcak emriyolara iyi deyil dedi..senin transfer sonrası kullandığın pregnly kaç mg canım
inşALLAH RABBİM isteyen herkese istediğini verir bizede canım.. pregnly bundan sonra kaç günde bir canım.. 1500 lüğün hepsini birdenmi vurdurdun? ayyy ben senin yazılarını okuyunca transferi ben olmuşum gibi çok heyecanlandım inş.. pozitifi görürsün..Ben ilkinde hiç bir şey yapmadığım için 2. Sinde Dr ne derse onu yapıyorum.
Et çok çok sıcak iyi değildir ama zaten ev kombi ne kasar sıcak oluyorsa oradan sıcak ortam ve sadece battaniye var içimde... Ayrıca çok ışınında istemsiz bir şekilde kollar dışarı çıkıyor yasa wc ye gidiyorum :)) bu birazda göreceği canım...
Pregnyk 1500 galiba canım. Dolapta şuna kalkınca bakar net söylerim. Ama 1500 Lee'de canım...
Ben çok araştırdım ve artık inşaAllah olsun diye uğraşıyorum. Güzel hislerin için çok teşekkür ederim canım. Inan çok samimi yazıyorum buraya... Neredeyse dakika dakika ıpad i elimden düşürme yeceğim.... dÜn vururdum şimdi 25 inde (3 ginde 1yani ) evet hepsini bir anda vurdular daha var ilaç ...inşALLAH RABBİM isteyen herkese istediğini verir bizede canım.. pregnly bundan sonra kaç günde bir canım.. 1500 lüğün hepsini birdenmi vurdurdun? ayyy ben senin yazılarını okuyunca transferi ben olmuşum gibi çok heyecanlandım inş.. pozitifi görürsün..
amiiiiin canım inşallah pozitif sonuç alıcaksın içim öyle diyorAklıma geldi belirtim yok demiştim ya...
Göğüslerim acı içinde yazarken anlamıyorum ama yası bitince acılarıortaya çıkıyor ayrıca bugün ilk defa duş aldım. Artk kokarca gibi olmuştum kendi kendime tabiii...wc de hafif kabızlık var aslında midem de şişlik var sağ tarafım özelikle...
Çatlıyorum ikiye ayrılcam sonucu çok merak ediyoru.
Rabbim zahmet olmadan rahmet olmaz deriz sabırla gidelim selamwte erelim... Yüreğim çırpınıyor ama bekliyorum test günümü... Ey Güzel Rabbim merhametie sığınıyoruz, hayırlısıyla nasip et salih sağlıklı evlatlar bizlere... İnşaAllah bu yazdıklarım birisine ümit olur .
amiiiiin canım inşallah pozitif sonuç alıcaksın içim öyle diyor
evet canım içim öyle diyor allahın izniyle olucak bende şuan tedavideyim donmuşlarım var şuan rahim kalınlaştırıcı kullanıyorum kalınlaşma olursa 7 nisan dedi doktor transfer olur dedi 5.denemem banada dua et benimde bu defa inşallah olur duaya benimde çok ihtiyacım var rabbim olmayan herkeze versin evlatCanımsın.... Allah razı olsun... O kadar çok ihtiacım var ki dualara, hatta benim gii herkesin o kadar çok ihtiyacı var ki...
İçine mi doğdu canım inşaAllah Hayırlısıyla İnşaAllah cem-i cümlemiz içi n inşaAllah ...