Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok. İstanbul tüp bebek merkezinde bu ilk denemem oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası idrar testi 8. Gün
- Konu Sahibi Seda866
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embrito transferi sonrası gebeliktesti tüpbebebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2020
- 157
- 124
- 53
- 30
Merhaba taze transfer yapılmış size şunu çok merak ediyorum yumurta toplandıktan sonra kanda e2 değeri baktılar mı bir daha ya da ultrasonla rahim kalınlığı bakılıp ona göre mi karar verdiler taze transfere. Haftaya yumurtam toplancak çok endişeliyim e2 değeri düşmeden taze transfer olmuyormuş galiba
Evett dondurulmuş yapılacaktı bana ama rahim kalınlığıma kan değerlerime göre taze transfere karar verildii. Doktorlar genelde kişiye özel uygulama yapıyor merak etmeyin içiniz rahat olsun en sağlıklısı sizin için hangisiyse o yapılacaktırMerhaba taze transfer yapılmış size şunu çok merak ediyorum yumurta toplandıktan sonra kanda e2 değeri baktılar mı bir daha ya da ultrasonla rahim kalınlığı bakılıp ona göre mi karar verdiler taze transfere. Haftaya yumurtam toplancak çok endişeliyim e2 değeri düşmeden taze transfer olmuyormuş galiba
- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
Merhaba acaba şuan ki durumunuz nedir gebelik oluştumu benim bu ilk denemem şuan 2. Günüm çok gerginimEvett dondurulmuş yapılacaktı bana ama rahim kalınlığıma kan değerlerime göre taze transfere karar verildii. Doktorlar genelde kişiye özel uygulama yapıyor merak etmeyin içiniz rahat olsun en sağlıklısı sizin için hangisiyse o yapılacaktır
- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
Benim bugün 4. Günüm sadece sağ kasığım ve bacağım ağrıyo sizin ağrımışmıydıEvet gebelik oluştu stres yapmayın gerçekten hepsi geçecek
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Merhaba ne durumdasnz gebelik oluştu mu acabaBenim bugün 4. Günüm sadece sağ kasığım ve bacağım ağrıyo sizin ağrımışmıydı
- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
E
Evet transferin altıncı 10. Günü 359.8 değeriyle öğrendim şuan on ikimci günü kendi doktoruma geldim kan verdim bakalımMerhaba ne durumdasnz gebelik oluştu mu acaba
- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim sizin adınıza tek mi çift mi transfer edildi acaba ilk hangi gün kan verdiniz ve değeriniz neydi birde embriyo kalitesini biliyor musunuzMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok. İstanbul tüp bebek merkezinde bu ilk denemem oldu
- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
Tek embriyo transfer edildi 5. Gün 4Ab kalitesindeydi.Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim sizin adınıza tek mi çift mi transfer edildi acaba ilk hangi gün kan verdiniz ve değeriniz neydi birde embriyo kalitesini biliyor musunuz
6. Gün idrarda silikle öğrendim hemen kan verdim 49.7 çıktı
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınE
Evet transferin altıncı 10. Günü 359.8 değeriyle öğrendim şuan on ikimci günü kendi doktoruma geldim kan verdim bakalım
- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
İnşallah canım çok sağolÇok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Merhabalar Allah hayırlı etsin. Kaçıncı gün test yaptırdınız değeriniz kaç çıktı. Şu an durumunuz nasıl. Bulantı başladı mı. Benimde 20 Mayıs'ta transfer oldu 29 Mayıs'ta 79 ile pozitif gördüm. Değer düşük ama iki gün sonra yükseldi diye sorun yok dediler. Belirti yok diye açıkçası biraz geriliyorum. Rabbim bize bağışlasın herkesi sevindirsin.Evet gebelik oluştu stres yapmayın gerçekten hepsi geçecek
- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
İlk yaptirdiginiz kan testinde çıkan değerler sizi korkutmasin. Önemli olan iki gün sonra ikiye katlamasi. Adetime 5 gün kala test yapmistim 12.6 çıkmıştı iki gün sonra yaptirdigim testte ise 32 civarıydı.
Akabinde takipli doktoruma gittim.. 314 olan değerim 587 ye çıkmıştı. O yüzden ilk çıkan değere çok takılmayın önemli olan iki gün sonra en az iki ye katlamasi
Akabinde takipli doktoruma gittim.. 314 olan değerim 587 ye çıkmıştı. O yüzden ilk çıkan değere çok takılmayın önemli olan iki gün sonra en az iki ye katlamasi
- 17 Ekim 2022
- 2
- 7
- 1
- 26
Merhaba benim de bugün transferimin 9.günü idrar testi yaptım benim de çok silik bir çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyimMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok. İstanbul tüp bebek merkezinde bu ilk denemem oldu