• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası idrar testi 8. Gün

Seda866

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
192
112
33
Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok. İstanbul tüp bebek merkezinde bu ilk denemem oldu

Eklentiler

• FFADB2C5-7470-4895-8B48-B3B2075D2C6B.jpeg
    FFADB2C5-7470-4895-8B48-B3B2075D2C6B.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 788
Merhaba taze transfer yapılmış size şunu çok merak ediyorum yumurta toplandıktan sonra kanda e2 değeri baktılar mı bir daha ya da ultrasonla rahim kalınlığı bakılıp ona göre mi karar verdiler taze transfere. Haftaya yumurtam toplancak çok endişeliyim e2 değeri düşmeden taze transfer olmuyormuş galiba

Merhaba taze transfer yapılmış size şunu çok merak ediyorum yumurta toplandıktan sonra kanda e2 değeri baktılar mı bir daha ya da ultrasonla rahim kalınlığı bakılıp ona göre mi karar verdiler taze transfere. Haftaya yumurtam toplancak çok endişeliyim e2 değeri düşmeden taze transfer olmuyormuş galiba
Evett dondurulmuş yapılacaktı bana ama rahim kalınlığıma kan değerlerime göre taze transfere karar verildii. Doktorlar genelde kişiye özel uygulama yapıyor merak etmeyin içiniz rahat olsun en sağlıklısı sizin için hangisiyse o yapılacaktır 🤗

Evett dondurulmuş yapılacaktı bana ama rahim kalınlığıma kan değerlerime göre taze transfere karar verildii. Doktorlar genelde kişiye özel uygulama yapıyor merak etmeyin içiniz rahat olsun en sağlıklısı sizin için hangisiyse o yapılacaktır 🤗
Merhaba acaba şuan ki durumunuz nedir gebelik oluştumu benim bu ilk denemem şuan 2. Günüm çok gerginim

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok. İstanbul tüp bebek merkezinde bu ilk denemem oldu
Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim sizin adınıza tek mi çift mi transfer edildi acaba ilk hangi gün kan verdiniz ve değeriniz neydi birde embriyo kalitesini biliyor musunuz

Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim sizin adınıza tek mi çift mi transfer edildi acaba ilk hangi gün kan verdiniz ve değeriniz neydi birde embriyo kalitesini biliyor musunuz
Tek embriyo transfer edildi 5. Gün 4Ab kalitesindeydi.
6. Gün idrarda silikle öğrendim hemen kan verdim 49.7 çıktı

Evet gebelik oluştu stres yapmayın gerçekten hepsi geçecek 🙏🏻
Merhabalar Allah hayırlı etsin. Kaçıncı gün test yaptırdınız değeriniz kaç çıktı. Şu an durumunuz nasıl. Bulantı başladı mı. Benimde 20 Mayıs'ta transfer oldu 29 Mayıs'ta 79 ile pozitif gördüm. Değer düşük ama iki gün sonra yükseldi diye sorun yok dediler. Belirti yok diye açıkçası biraz geriliyorum. Rabbim bize bağışlasın herkesi sevindirsin.

İlk yaptirdiginiz kan testinde çıkan değerler sizi korkutmasin. Önemli olan iki gün sonra ikiye katlamasi. Adetime 5 gün kala test yapmistim 12.6 çıkmıştı iki gün sonra yaptirdigim testte ise 32 civarıydı.
Akabinde takipli doktoruma gittim.. 314 olan değerim 587 ye çıkmıştı. O yüzden ilk çıkan değere çok takılmayın önemli olan iki gün sonra en az iki ye katlamasi 🌸

İlkinde de böyle düşük çıkıp ikiye katlanmış ti. Ama beşinci haftada düşük olmuştu. Ondan sebep korkuyorum.

Merhaba benim de bugün transferimin 9.günü idrar testi yaptım benim de çok silik bir çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim

Back