- 23 Haziran 2023
- 35
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Reyyyanduru
-
Yani gerçekten her geçen gün korkularım dahDa artıyor. Tüp bebektede dış gebelik falan oluyorsa daha ne yapmak lazım en zorunu yapıyorz zzten yaNedeni yok deniliyor ben ikinci defa geçirdim dış gebelik maalesef daha önce iç kanama geçirdim bu defa en azından erken tespit edildi müdehale edildi
Şimdi nasıl bir süreçtesiniz benimde 14. Gün 35:43 çıktı tedirginim senin mesajını okuyunca meral ettimYükseldi çok şükür evet 132 oldu sonra 297 oldu en son perşembe günü verdim 492 çıktı
Yrn kan vericem pazartesi bnimde 14. Gunumdu ve bnimde 35 cikti sizin durum nasil ilerlediŞimdi nasıl bir süreçtesiniz benimde 14. Gün 35:43 çıktı tedirginim senin mesajını okuyunca meral ettim
Benim değerim 578 e kadar yükseldi ama benim tekrarlayan düşüklerim var Buda düşük oldu senin bmyle bir sorunun yoksa korkma güzel düşün güzel olsunYrn kan vericem pazartesi bnimde 14. Gunumdu ve bnimde 35 cikti sizin durum nasil ilerledi
Canim degerim dun 80 cikti cok hizli artmis senin ki kanaman basladi mi düsük yaptim dedinBenim değerim 578 e kadar yükseldi ama benim tekrarlayan düşüklerim var Buda düşük oldu senin bmyle bir sorunun yoksa korkma güzel düşün güzel olsun
Eksik okumudjm k bakma bnden once gelismis senin durumun hayirlisi olsun insallahBenim değerim 578 e kadar yükseldi ama benim tekrarlayan düşüklerim var Buda düşük oldu senin bmyle bir sorunun yoksa korkma güzel düşün güzel olsun
İkiye katlıyorsa korkma lütfen ateş daha kötü benimde ilk tüp bebekti yine olmadı kısmet değilmişEksik okumudjm k bakma bnden once gelismis senin durumun hayirlisi olsun insallah
Bnim ilk gebelik ve ilk tup bbk denemem degisik bir donem yasiyorum kan degerim ne kosuyor ne duruyor yavas yavas sadece ikiye katlayarak gidiyor rabbim hayirlisini versin insallh
Benimde 2 gün sonra 92 çıkmıştı gayet güzel artmış korkma güzel olur inşallahCanim degerim dun 80 cikti cok hizli artmis senin ki kanaman basladi mi düsük yaptim dedin
Insallah canim yrn yine kan vericem insallah katlayarak devam ederBenimde 2 gün sonra 92 çıkmıştı gayet güzel artmış korkma güzel olur inşallah
Merhaba sonucun nasıl çıktıInsallah canim yrn yine kan vericem insallah katlayarak devam eder
Rabbim kimseyi aratmasin insallah
Merhaba canm carsamba gunu 80 cikmisti dun bktirdim cuma gunu 177 cikti yasadigim yerdeki dr sonuc cok guzrl bi sikinti yok dedi bkalim rabbim hayirlisini verir inşallahMerhaba sonucun nasıl çıktı
Merhaba. Konunun üzerinden çok geçmiş ama benim durumum da buna benzer suan ve çok tedirginim çok korkuyorum . 4 Ocak da transfer oldum transfer gününü saymazsak 10.günüm kan verdim 4,82 çıktı sonuç. Bu değer yükselir mi yoksa tutmadı mı çok merak ediyorum lütfen cevap verir misiniz siz doğum yaptınız mıMerhaba ben yeni üyeyim 8 haziranda tüp bebek dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. 11. Gün 19 haziranda ilk beta hcg'm 11.3 çıktı. 21 haziranda yani transferin 13.gününde 17.2 çıktı bugün yani 23 haziranda transferin 15. Gününde 38.7 çıktı bu değerlerle sağlıklı bir gebelik yaşayan yada benim durumumda olan var mı. Doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi ama korkuyorum sonucun olumsuz olmasından. Benim durumumda olan var mı cevap verirseniz çok sevinirim
Merhaba ben yeni üyeyim 8 haziranda tüp bebek dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. 11. Gün 19 haziranda ilk beta hcg'm 11.3 çıktı. 21 haziranda yani transferin 13.gününde 17.2 çıktı bugün yani 23 haziranda transferin 15. Gününde 38.7 çıktı bu değerlerle sağlıklı bir gebelik yaşayan yada benim durumumda olan var mı. Doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi ama korkuyorum sonucun olumsuz olmasından. Benim durumumda olan var mı cevap verirseniz çok sev
Mrb test verdiniz mi acabaMerhaba kızlar bende 25 Aralık'ta transfer oldum 5. Gün embriyosuydu10. Gün kan testi yaptırdım 27.22 çıktı hafta sonuna geldiği için doktoruma ulaşamadım asıl test tarihim 12. Gün yani yarın sizce 10 .gün için bu değer nasıl?
Merhaba canım benimde 10. Gün 27.22 çıkmıştı 12. Gün 11.89 çıktı doktorum birdaha baktırmamı istemedi ilaçları bıraktım ve 4. Gün adet oldum 10. Güne göre düşük bir değer ama inşallah değerin yükselir sağlıklı bir gebelik geçirirsinMerhaba. Konunun üzerinden çok geçmiş ama benim durumum da buna benzer suan ve çok tedirginim çok korkuyorum . 4 Ocak da transfer oldum transfer gününü saymazsak 10.günüm kan verdim 4,82 çıktı sonuç. Bu değer yükselir mi yoksa tutmadı mı çok merak ediyorum lütfen cevap verir misiniz siz doğum yaptınız mı
Yaşınız kaçtı pekiMerhaba evet canım verdim ama maalesef olumsuz oldu 12. Gün değerim 11.89 a düştü doktorum ilaçları bırakmamı söyledi ilaçları bıraktım 4 gün adet oldum hayırlısıyla Şubat ayinda 2 denemem olucak umudum yok ama Allah büyüktür
28 yaşındayımYaşınız kaçtı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?