- 23 Haziran 2023
- 35
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Reyyyanduru
-
Doktorumda iki kat artarsa güzel dedi ama çok düşük olduğu için kimyasal gebelik falan olmasından korkuyorum ben birazmerhaba, değeriniz düşük çıkmış ama önemli olan2 kat artması, doktorunuz en doğrusunu söylecektir
Kaçıncı gün embriyosu?Doktorumda iki kat artarsa güzel dedi ama çok düşük olduğu için kimyasal gebelik falan olmasından korkuyorum ben biraz
benim 11.gün değerim 500lerde çıkmıştı genelde de hep yüksek değerler okudum forumda, ama hiç belli olmaz umudunuzu kaybetmeyin , her şey insan için kimyasal da olsa allahın izniyle tekrar denersinizDoktorumda iki kat artarsa güzel dedi ama çok düşük olduğu için kimyasal gebelik falan olmasından korkuyorum ben biraz
3.gün embriyosu ama kalite olarak çok güzel demişti doktorun birisi %100 kalitede diğeri de %90 kalitede demişti transfer yaparkenKaçıncı gün embriyosu?
Benim bu ikinci tü bebek denemem geçen sene de yaptırdım tutmuştu sonra 7 haftalıkken düşük oldu o zaman ilk değerim 174 çıkmıştı ikinci değerim 640 çıkmıştı şimdi bu kadar düşük çıkınca kafam aşırı karıştı. Evet kimyasal gebelik de olsa elden bşrley gelmez ama insan üzülüyor yine debenim 11.gün değerim 500lerde çıkmıştı genelde de hep yüksek değerler okudum forumda, ama hiç belli olmaz umudunuzu kaybetmeyin , her şey insan için kimyasal da olsa allahın izniyle tekrar denersiniz
3.gun embriyosu olduğu için birşey diyemeyecehim 5.gun olsa devam ihtimali çok dusuk olurdu inşallah sağlıkla ilerler3.gün embriyosu ama kalite olarak çok güzel demişti doktorun birisi %100 kalitede diğeri de %90 kalitede demişti transfer yaparken
Teşekkür ederim amin inşallah3.gun embriyosu olduğu için birşey diyemeyecehim 5.gun olsa devam ihtimali çok dusuk olurdu inşallah sağlıkla ilerler
Değerleriniz ne şekilde arttı. Sonucunuzu merak ettim. İnşallah güzel ilerlemistirMerhaba ben yeni üyeyim 8 haziranda tüp bebek dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. 11. Gün 19 haziranda ilk beta hcg'm 11.3 çıktı. 21 haziranda yani transferin 13.gününde 17.2 çıktı bugün yani 23 haziranda transferin 15. Gününde 38.7 çıktı bu değerlerle sağlıklı bir gebelik yaşayan yada benim durumumda olan var mı. Doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi ama korkuyorum sonucun olumsuz olmasından. Benim durumumda olan var mı cevap verirseniz çok sevinirim
Yükseldi çok şükür evet 132 oldu sonra 297 oldu en son perşembe günü verdim 492 çıktıDeğerleriniz ne şekilde arttı. Sonucunuzu merak ettim. İnşallah güzel ilerlemistir
Yükseldi çok şükür evet 132 oldu sonra 297 oldu en son perşembe günü verdim 492 çıktı ok
Çok sevindim. İnşallah benimde yükselir. Dün 5 ti. Pazartesi tekrar bakilicak.Yükseldi çok şükür evet 132 oldu sonra 297 oldu en son perşembe günü verdim 492 çıktı
Yükselmesi için biseyler dikkat ettiniz mi? Tavsiyeleriniz varsa uymak isterimYükseldi çok şükür evet 132 oldu sonra 297 oldu en son perşembe günü verdim 492 çıktı
Yükselir inşallah ümidinizi kaybetmeyin ben ilk verdiğimde 11 çıkınca çok üzülmüştüm çok yıprattım kendimi ama sonra Allah yardım etti yükseldi bu hafta içi de keseyi görmek için ultrasona giricem inşallahÇok sevindim. İnşallah benimde yükselir. Dün 5 ti. Pazartesi tekrar bakilicak.
İlk dikkat edilmesi gereken moral kesinlikle moralinizi yükse tutun birde günde 1 tane avakado yiyorum ben kendi ihtiyaçlarımı görmek dışında hiçbir iş yapmıyorum. Birde genellikle sol tarafınıza yatın çünkü kan akışı daha hızlı olıyor ve bebek daha güzel beslenir tutunur diye biliyorumYükselmesi için biseyler dikkat ettiniz mi? Tavsiyeleriniz varsa uymak isterim
Değeriniz yükseldi mi ne durumda merak ettimYükselmesi için biseyler dikkat ettiniz mi? Tavsiyeleriniz varsa uymak isterim
Sizin durumunuz nasıl oldu merak ettimDeğeriniz yükseldi mi ne durumda merak ettim
Benimde dün 1209 çıktı yüksel biraz sizin durumlar nasılDeğeriniz yükseldi mi ne durumda merak ettim
Merhaba bende 10. Gün 13 ile öğrenmiştim, şimdi 1 yaşındamerhaba
Bende yeni üyeyim bugün 9. Gün kan değeri istemişti doktor, 16.9 çıktı 2 gün sonra perşembe tekrar kan vereceğim. Tutunma şansı var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?