- 23 Haziran 2023
- 35
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Reyyyanduru
-
Maalesef haberler kötü geldi. Dün hastaneye yatışımı yaptılar dış gebelik varmış ilaç tedavisine başladılar ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Ne yapalım olmadı maalesef 2.dış gebelik bu da benim zor olıyor baya. 2 de düşük yaptım yani anlatamam bu süreçlerin nasıl zor olduğunuMerhaba ne yaptınız merak ettim güzel gelişmeler vardır inşallah
Mozaik embriyo ne demekİnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz, benimde ilkinde transfere uygun embriyo oluşmadı, bu ikincisiydi. Bu da olmazsa 2 dondurulmuş embriyom var ama ikisi de mozaik embriyo. Çok kararsızım o yüzden emin değilim onlarda transfere, yoksa en baştan yumurta toplama süreci. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, en iyisini, en hayırlısını o bilirSizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayırlısı inşallah en doğru hayırlı güzel zamanda olur gebeliğinizMaalesef haberler kötü geldi. Dün hastaneye yatışımı yaptılar dış gebelik varmış ilaç tedavisine başladılar ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Ne yapalım olmadı maalesef 2.dış gebelik bu da benim zor olıyor baya. 2 de düşük yaptım yani anlatamam bu süreçlerin nasıl zor olduğunu
Amin amin inşallah herkes için en hayırlısı bakalım nasip kısmet artıkHayırlısı inşallah en doğru hayırlı güzel zamanda olur gebeliğiniz
Ayy öyle mi çok üzüldümMaalesef haberler kötü geldi. Dün hastaneye yatışımı yaptılar dış gebelik varmış ilaç tedavisine başladılar ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Ne yapalım olmadı maalesef 2.dış gebelik bu da benim zor olıyor baya. 2 de düşük yaptım yani anlatamam bu süreçlerin nasıl zor olduğunu
Öyle hayırlısı ne diyelim ki rabbimin vardır bir bildiği nasip olması maalesefAyy öyle mi çok üzüldümama Hayırlısı inşallah rabbim en kısa sürede nasip etsin . Söyleyecek söz bulamıyor insan
Çok kısa şekilde embriyonun bir kısmında kromozomsal bozukluk demek,ama oran düşükse transfere uygun deniliyor. Laboratuar hatasından olabiliyor. %40 a kadar olanları transfer ediyor bazı yerler. Tabi embriyonun mozaik olup olmadığı genetik tanıda ortaya çıkıyor.Mozaik embriyo ne demek
Artar inşallah takip ettir sürekli umudunu kesme ümitli olArkadaşlar bugün transferimin 9. Günü betahgc 8.2 çıktı. Çift tranfer sizce artar mı? İkinci denemem.
İnşallah artar, artanlarda olabiliyor.Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü betahgc 8.2 çıktı. Çift tranfer sizce artar mı? İkinci denemem.
Reyyan hanım siz nasılsınız? Benimki de olumsuza döndü malesefArtar inşallah takip ettir sürekli umudunu kesme ümitli ol
Benimde maalesef olumsuz sonuçlandı dış gebelik olmuş kürtaj yaptılar bu cuma da tekrar kontrolüm var ama olmadı maalesef. İnşallah bekleyenlerin isteyenlerin hepsi mutlu haberler alırlarReyyan hanım siz nasılsınız? Benimki de olumsuza döndü malesefbi aşamadan sonra beta hgc çok az artmaya başladı. Cuma son kez ultrasonla bakılcak kese de boyut olarak bir gelişme yoksa ilaçları kesecekler. Hakkımızda hayırlısı…
İnşallahBenimde maalesef olumsuz sonuçlandı dış gebelik olmuş kürtaj yaptılar bu cuma da tekrar kontrolüm var ama olmadı maalesef. İnşallah bekleyenlerin isteyenlerin hepsi mutlu haberler alırlar
Amiiiiinnn inşallah inşallah. Dış gebelik çok zor ama bu benim ikinci dış gebeliğim yani hiç tutmasa bu kadar zor olmazdı belki dış gebelik olunca Birde onu düşürmek için bir sürü iğne ilaç kullanıyorum. Çok zor gerçekten rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah bir an önceİnşallahBende dış gebelik değil ama kese haftasına göre çok küçük, gelişim yavaş dedi doktor. Rabbim tez zamanda bize de nasip etsin inşallah
Evet kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum en baştan negatif çıksa bu kadar üzülmeyiz. Rabbim hayırlısını versin dua edelimAmiiiiinnn inşallah inşallah. Dış gebelik çok zor ama bu benim ikinci dış gebeliğim yani hiç tutmasa bu kadar zor olmazdı belki dış gebelik olunca Birde onu düşürmek için bir sürü iğne ilaç kullanıyorum. Çok zor gerçekten rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah bir an önce
Amin amin inşallahEvet kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum en baştan negatif çıksa bu kadar üzülmeyiz. Rabbim hayırlısını versin dua edelim
İnşallah olur ama sizi olumsuz yönde de etkilemek istemem benimde 12 gün 11 çıkmıştı sonra yavaş yükseldi ve dış gebelikle sonuçlandı maalesef. Ama tabi herkesin aynı olacak birşey yok az yükselip olumlu sonuçlar alan da varMerhaba 10 temmuz günü 5. Gün embriyosu transferi oldu. 7. Gün beta değerim 6.2 ydi 12. Gün yani bugün 19 değerim sizce artış olur mu
Nedeni yok deniliyor ben ikinci defa geçirdim dış gebelik maalesef daha önce iç kanama geçirdim bu defa en azından erken tespit edildi müdehale edildiDış gebelik neden oluyor ya birde bu çıktı şimdi korkummm panik atağımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?