Tüp bebek transfer sonrası 10 gün

Merhaba tebrik ederim hangi hastane hangi doktorda tedavi gördünüz?

Ben 5 şubatta olmuştum transfer. 14 şubatta sabah idrar sonrada kanda gebelik öğrendim. Kasık ve bel ağrım 4. Günden itibaren başladı hep vardı
Benim ilk günden beri ağrım var 6AA kalitesi vardı embriyomun hangi gün test yapsam çıkar acaba bugün 3. Günüm

Merhabalar, pozitifi görenlere hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ben kendi sürecimi anlatayım.

Mart-2023'te doğal yollarla oluşan gebeliğim Temmuz-2023'de erken doğum neticesinde canlı bir doğum yaparak sonlandı.
Bunun sonucunda AMH düşüklüğü ile tanıştık. (Gebelik öncesinde böyle bir bilgiye sahip değildik.)
Doğal yollardan hamile kalabilme şansıma %30'larda dediler.
Direkt tüp bebek tedavisine başladık.
İlaçlar iğneler vs vs derken 3 yumurta topladılar.
2'si ile devam edildi.
İlk başta gelişimleri çok yavaştı, umut yoktu hatta 3. gün transferi belki dediler sonradan vazgeçildi.
5. Gün taze transferle 17 Şubat'ta (2024) transferim oldu.

* Transferin 10. günü Beta hcg 15,1 geldi. (Progesteron: 20,34)
doktor yorumu: sağlıklı bir gebelik oluşma şansı %10'larda, takip edicez dedi.

-Transferin 11. günü kendim test verdim hastane dışı Beta HCG değeri 17,5

*Transferin 13. günü (bugün) Beta hcg 27,9 geldi. (Progesteron: 23,46)
Takibe hala devam cuma günü tekrar kan vereceğim.

Hayatımda hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.
Hem hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çarem yok hem de bir daha hiç olmayacakmış gibi geliyor.

Benimde 24 şubat ama bugun hicbir belirtim yok. Hic yokmus gibi hissediyorum :) sizde varmi uzaniyormisunuz hareket ediyormisunz
Çok değişik gerçekten :) yani sürekli uzanmıuorum tek dikkat ettiğim şey uzanmamak eğilmemek hızlı hareket etmiyorum ağır kaldırmıyorum. Yoksa sürekli uzanmıuorum bir iş yapmadan evde dolanıyorum sürekli

Ben ise basladim 3. Gun :) bakalım bugun artik yerlesmis olmalilar bundan sonrası onların çabası :)

Kızlar merhaba ben 5.gün embriyosu transferi yaptım 16 şubatta 9. Ve 10.gün beta negatif geldi yani 0 a yakın bir değer bugün12.gün 3.3 geldi sizce umutlanmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…