Tüp bebek transfer sonrası 10 gün

Ne yediniz ne içtiniz transfer sürecinde neleri dikkat ettiniz? Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın

Eşinde problem olan biri olarak gözlerim dolarak okudum. Allahım dedim işte bu oluyormuş bana umut oldun şuan transferimin 3.günündeyim ve hiç belirtim yok diye endişe ediyordum

Dün 6 gün kan vermiştim sonucum yeni çıktı 35.1 umarım yükselir
Merhaba benimde 8. Gün idrar testim sizinki gibi silik çıktı test günümü bekliyorum. Sürecinizi paylaşır mısınız

Eklentiler

• 3B8FE4E6-B2FA-4913-98EE-799D36AFD757.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 696
Merhaba benimde 8. Günüm 6.günden itibaren idrar testi yaptım ilk iki gün silik cıktı bugünki daha net çıktı. Benim 3 gündür sanki hastalanıcakmısım gibi kasık ağrım var, sizde de böyle mi oldu?

Ne yediniz ne içtiniz transfer sürecinde neleri dikkat ettiniz? Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Sabah kahvaltım 1 veya 2 yumurtadan omlet yarım avakado peynir limon karışımı ekmek üzerine sürdüm domates roka yedim bolbol ( ben avakadonun gerçekten yaradığını düşünüyorum bikaç yorumda okumuştum mutlaka yiyin sizde) öğlen ne olursa sebze yemeği vs 3 4 arası mutlaka meyve ceviz yiyorum akşamda ne olursa et baklagil sebze yemeği. İlaçlarınızı sakın aksatmayın. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

Evet 4. Günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım başladı bende çok korktum ama güzele işaret oldu silik çıkmış içiniz rahat olsun inşallah güzel sonuçları alırsınız bu arada hala kasık ağrım var bilginiz olsun

Arkadaşlar merhaba
Transferin 9. günündeyim.
6.gün 1 damla lekelenmem oldu
Bugün öğlen kasık ve bel ağrısıyla birlikte lekelenmem tekrar başladı. Her tuvalate gittiğimde imde peçetede 1 damla leke görüyorum.
Önceki transferimde 2 gün lekelenmem olmuştu test sonucum negatif çıktı. Şimdi de aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. Pozitif olma ihtimali var mı?
Yarın test günüm

Eşinde problem olan biri olarak gözlerim dolarak okudum. Allahım dedim işte bu oluyormuş bana umut oldun şuan transferimin 3.günündeyim ve hiç belirtim yok diye endişe ediyordum
Hiiiiç korkmayın inşallah çok güzel sonuçları alırsınız hep birlikte hamilelik sürecimizin ilerleyişinide konuşuruz.. bazı kişilerde inanın hiç belirti bile olmuyo ben çok video izledim hep ağrım var diye korkmuştum bu gerçekten bünyeyle alakalı olumlu düşünün gergin bebişinizle konusunun pozitif olun ilaçlarınızı aksatmayın

Belki yerleşme kanaması olabilir içinizi ferah tutun testler yanlış çıkabilir kan verin beta degerınız inşallah yüksek çıksr güzel haberlerinizi bekliyoruz

Çok teşekkür ederimmmm

Merhaba ben 8 gün kan verdim 141 çıktı
Süper hayırlısı olsun şimdiden değeriniz gün geçtikçe katlanacak inşallah

Ne güzel sağlıkla ilerler inşallah hayırlısıyla kucaginiza da almak nasip olur benimde 4 Şubat ilk tüp bebek transferim oldu çok şükür pozitif gördüm darısı inşallah tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…