Mrb kan verdinizmi degeriniz kacKızlar merhaba 11 martta transfer olmuşmuştum sonra dayanamayıp 18 martta evde kendim test yaptım 2 tane ikiside pozitif çıktı kan tahlili verme günüm 23 martta ama ben yine de korkuyorum ya bi sıkıntı olursa diye sizde hiç oldu mu idrar testinde pozitif çıkıp kan testinde negatif çıkan
Kan verdinizmiKızlar merhaba ,10 martta benim de transferim oldu. Pozitif olan arkadaşlara sormak istiyorum,kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve göğüslerde hassasiyetiniz kaçıncı gün başladı ? Son olarak ilk belirtileriniz nelerdi?
Maalesef negatif , dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık aşamasındayız.Kan verdinizmi
İlk 10 günde 370 çıktı 14. Günde 1700 çıktıMrb kan verdinizmi degeriniz kac
Belki benim durumumda olan vardır. 12. Gün 113 çıktı kanamam biraz daha azaldı her gün iğne oluyorum. Yarın tekrar test günüİkinci tahlili verdim az önce birinci 10. Gün 41,2 çıktı az da olsa 7. Günden beri kanamam var. çok korkuyorum bu 3. Denemem
Insallah oyledir bebegin sana ve diğerlerine sımsıkı tutunur banada inşallah benim transferin 11. Gunu beta 74.4 çıktı bugün 13. Gün 101.9 çıktı sizce bu artış nasıl yüzde 60 oranında en az artması gerek diye bilirim benim yüzde 40 oluyo sanırım artışı kızlar bilginiz varmi yardımcı olurmusunuzBen 26 sında transfer oldum ara ara kasık ve bel ağrım oluyor 2 gün önce 1 damla kahverengi leke geldi ilaçlarda yapıyor diyolar ama ben inşallah bebeğim tutunuyor rahmi büyütüyordur diye düşünmek istiyorum :)))
Merhaba bir şey sorabilir miyim adet oldum demişsiniz ama ilaçları kullanırken mi adet olduğunuzBenim transferimin 12 günü ve ben bugün adet oldum , daha önce hiç kan testi vermedin sizce kan testi vermeye gerek var mı yoksa zaten adet oldum vermeyeyim mi ne yapsam bilmiyorum çok kararsızım
Evet ilaçları kullanırken adet günüm geldiği gün normal adet oldum işte adet olmamak gerekiyor ,zaten negatif sonuçlandı tüp bebek tedavimMerhaba bir şey sorabilir miyim adet oldum demişsiniz ama ilaçları kullanırken mi adet olduğunuz
Adet günümüz gelince ilaç kullanmamıza rağmen olabiliyoruz yani ilaçlar kesmiyor öyle mi benim adet günüm geçiyor şuan hiç lekelenmem bile yok testime de daha 1 hafta var umut oldunuz eğer ilaçlar adet kesmiyorsaEvet ilaçları kullanırken adet günüm geldiği gün normal adet oldum işte adet olmamak gerekiyor ,zaten negatif sonuçlandı tüp bebek tedavim
Bana dediler ilaçlar adet kesiyor ama benim adet günüm geldi adet oldum ,yani senin adet gününün üzerine geçmesi lazım benim bir arkadaşımda benim gibi adet oldu , normal gebelik gibi nasıl adet olunmuyorsa bu da böyleAdet günümüz gelince ilaç kullanmamıza rağmen olabiliyoruz yani ilaçlar kesmiyor öyle mi benim adet günüm geçiyor şuan hiç lekelenmem bile yok testime de daha 1 hafta var umut oldunuz eğer ilaçlar adet kesmiyorsa
Bu arada evet ilaç kullansanız bile eğer adet gününüz geldiyse adet olmamanız gerekirBana dediler ilaçlar adet kesiyor ama benim adet günüm geldi adet oldum ,yani senin adet gününün üzerine geçmesi lazım benim bir arkadaşımda benim gibi adet oldu , normal gebelik gibi nasıl adet olunmuyorsa bu da böyle
Ama kesinlikle test yapmayın gününuzden önce ,moral çok önemli ,vesveseler çok geliyor insana ama dayanın asla yapmayın test gününuzden önce
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah,kimsenin emeğini boşa çıkarmasın , Allah'tan ümit asla kesilmez
Benim test günüm de adetim 6 gün gecikmeli olacak şuan lekelenmem bile yok bende aynı düşüncedeyim günümden önce yapmamak istiyorum. Ama sizi bu konuda görmem tesadüf olamaz çünkü o kadar dua ediyorum ki inşallah isteyen herkese bu yolda rabbim nasip etsin çünkü bu yoldaki cefa çok başka sadece yaşayan bilir.Bana dediler ilaçlar adet kesiyor ama benim adet günüm geldi adet oldum ,yani senin adet gününün üzerine geçmesi lazım benim bir arkadaşımda benim gibi adet oldu , normal gebelik gibi nasıl adet olunmuyorsa bu da böyle
Ama kesinlikle test yapmayın gününuzden önce ,moral çok önemli ,vesveseler çok geliyor insana ama dayanın asla yapmayın test gününuzden önce
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah,kimsenin emeğini boşa çıkarmasın , Allah'tan ümit asla kesilmez
Kaçıncı gün embriyosu idiMerhaba, yukarıda anlattığım gibi transferimin 10. gününde benim değerim 15,1 geldi. Doktorum fazla umutlanmamam gerektiğini sağlıklı bir gebelik ihtimalinin %10 olduğunu söyledi. Transferin 13. günü yani bugün 27,9 geldi, yine aynı şeyleri söyledi, takip edecekler iki günde bir. Moral bozmak için asla söylemiyorum ama kendimden örnek vermek istedim.
Kaçıncı gün embriyosuMerhaba, yukarıda anlattığım gibi transferimin 10. gününde benim değerim 15,1 geldi. Doktorum fazla umutlanmamam gerektiğini sağlıklı bir gebelik ihtimalinin %10 olduğunu söyledi. Transferin 13. günü yani bugün 27,9 geldi, yine aynı şeyleri söyledi, takip edecekler iki günde bir. Moral bozmak için asla söylemiyorum ama kendimden örnek vermek istedim.
5. günKaçıncı gün embriyosu
Bunun ne belirtisi olduğunu söylemek zor bence. Doktoruna bi danış istersen. Fakat sorun fitili koyamamaksa içeri iyice zorlamana gerek yok ucunda kalsa bile rahim ağzı alacağını alır demişlerdi.Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu
Teşekkür ederimBunun ne belirtisi olduğunu söylemek zor bence. Doktoruna bi danış istersen. Fakat sorun fitili koyamamaksa içeri iyice zorlamana gerek yok ucunda kalsa bile rahim ağzı alacağını alır demişlerdi.