Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen kendımı okudumÖncelikle merhabalar.. bu yazımı okuyorsanız zaten tüp bebek süreci içerisindesinizdir. O yüzden bildiğiniz konulardan bahsetmicem sadece transfer sonrasından bahsedicem
geçtiğimiz ekim ayında ilk denememizi geçirdik fakat maalesef olumsuz oldu. Benden 41 adet yumurta toplandı eşimde hareketli sperm çok yoktu sadece 12 tanesi döllendi ve bunlardan sadece 1 adet 3. Gün embriyosu ve bir adet orta kalite 5. Gün embriyosu kaldı ilk denememiz maalesef olumsuz oldu.
İkinci denememiz bu sefer eşim mikrotese operasyonu oldu. Benden bu sefer 46 adet yumurta toplandı sonuç olarak 2 adet 5. Gün embriyosu 4 adet 6. Gün embriyosu kaldı elimizde. Ve bana iki adet 5. Gün embriyosu transfer edildi 5 şubatta.
Aslında test günüm yarın 15 Şubat ama ben dayanamadım bugün yani 14 şubatta idrar testi yaptım pozitifi gördüm hemen kan vermeye gittik ve beta hcg 310.15. Çok şükür Allah’ıma hala inanamıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben transfer sürecinden önce çok baktım forumlara ve size şunu söylemek istiyorum. Bu bizim ikinci tüp bebek sürecimiz ve Transferden sonraki ilk 3 gün çok uyudum yarım saat uyanıksam 3 saat uyku halindeydim ilaçların veya operasyonun etkisinden olabilir. Sonraki 4. Gün ise ara ara bel ağrım başladı. 5. Gün hiç ağrım yoktu ev işlerini yaptım bulaşıkları boşalttım vs süpürdüm böyle işleri yaptım. 6. Gün bahçede 10 dakikalık bi yürüyüş yaptım tekrar eve geldim. 8. Gün kaşık ağrım ve bel ağrım tekrar başladı birde bunun yanında göğüslerde sızı ağrı ve bugüne kadar devam etti. Hep bi acaba adet mi olucam vs diye düşündüm ilk denemedeki gibi ama size şunu söylemek istiyorum herkesin inanın bünyesi farklıdır ben bu dediğim ağrıları ilk denememdede ikinci denememdede yaşadım ve biri negatif sonuç biri pozitif oldu. Hiç korkmayın yediklerinize dikkat edin pozitif olun biraz dikkat edin Allahım inşallah hepimize sağlıkla kalp atışlarını duymayıda nasip eder Belki sizinde merak ettikleriniz olursa cevaplarım
Kabizlik sorunu olmusmuydu sizdeDün 6 gün kan vermiştim sonucum yeni çıktı 35.1 umarım yükselir
Hayır çok şükür hiç yaşamadımKabizlik sorunu olmusmuydu sizde
Kaçıncı gün embriyosuydu acabaMerhaba ben 8 gün kan verdim 141 çıktı
Kaçıncı gün embriyosuydu acabaMerhaba benim 8. Günüm kan sonucum 50 çıktı düşük mü acaba
Kaçıncı gün embriyosuydu ac
Yani çok çok erken bence ben 10.gün yapmıştım biraz daha bekleyin bence 7.günden sonra idrarda çıkıyo diye okumuştumİyi akşamlar kızlar transferin 3. Günü kan testi vermiştim 7.9 çıkmıştı yarin 6. Günü acaba idrarda çıkar mı sabah ilk idrarımla yapsam siz kaçın gün yaptınız
Evet çok iyi şimdi okudum mesajınızı maaşallah diyelim benim 9.günde 310 10.günde 815çıkmıstıMerhaba 4. Gün 7.9 çıktı dün 6. Günümdü 33 çıktı artış iyi mi 5. Gün embriyosu
Ah bende sizi okurken duygulandım içinizi ferah tutun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız bu arada doktorunuza bi danışın ama iki embriyo transferinde tüp bebek tedavisi başarı oranı iki katına çıkıyo diye biliyorum bizde ilk deneme tek koyuldu olmadı maalesef ikinci deneme doktor iki tane koyulan kabul edermişsiniz dedi ederiz dedik ikiz olcak diye bi garantisi yok dedi sadece bir embriyo olmazsa diğerinin tutunduruyor demişti. Bende pazartesi keseyi görücem daha görmedik tek mi çift mi bilmiyorum henüzResmen kendımı okudum
İlk tüp bebek tedavısıne ekım ayında basladık Aralık ayında çift transfer oldum negatif sonuclandı… Doktor bastan baslayalım donmjş embrıyon cok kalıtelı degıl tekrar OPU yapalım dedı tmm dedık.
Ara vermeden Adet olur olmaz tekrar 2. Denemeye basladık Ocak Ayında Yumurta toplandı sperme Piezzo ıslemı yapıldı, bana rahıme cızık atıldı. 5 mart transfer tarıhım tek embrıyo transfer ıstedım bu sefer. Dıger seferınde kendılerı belırlemışlerdı çift dondurmuslardı her neyse
Umarım bende guzel sonucu alırım, bazen hıc olmayacakmış gıbı gelıyor ınsana
Ilk transferımde 10 gun yerımden kalkmadım arada tabı yuruyus yaptım Oturdum Ama genellıkle. Bu sefer Evden cıkıcam kafamı dagıtacak seylerle ugrasacagım stres olmak ıstemıyorum Ama bu seferde tutmasa ara verıcem bunyem cok yoruldu
Doktorum Bazen ıkı adet bıle tutunmayabiliyor felan dedı Ama bılmıyorum bakalım ne olacak Bu sefer ben tek ıstedgımı soyledım zaten tekde dondurulduAh bende sizi okurken duygulandım içinizi ferah tutun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız bu arada doktorunuza bi danışın ama iki embriyo transferinde tüp bebek tedavisi başarı oranı iki katına çıkıyo diye biliyorum bizde ilk deneme tek koyuldu olmadı maalesef ikinci deneme doktor iki tane koyulan kabul edermişsiniz dedi ederiz dedik ikiz olcak diye bi garantisi yok dedi sadece bir embriyo olmazsa diğerinin tutunduruyor demişti. Bende pazartesi keseyi görücem daha görmedik tek mi çift mi bilmiyorum henüz
5. Gün emriyosu kalitesi 4aa dedilerKaçıncı gün embriyosuydu acaba
Merhabalar cuma günü biraz kanamam geldi panik oldum hastaneye gittik hemen..kese normalde pazartesi görülecekti fakat hemen muayene edildim çok şükür hiçbir sorun yokmuş kanama olabilir dedi doktor ve ikiz bebişlerimin olduğunu öğrendim hala şaşkınız inanamıyoruz inşallah sizde herkes güzel sonuçları sağlıklı ilerleyişleri hepberaber görürüzDoktorum Bazen ıkı adet bıle tutunmayabiliyor felan dedı Ama bılmıyorum bakalım ne olacak Bu sefer ben tek ıstedgımı soyledım zaten tekde donduruldu
Ayyu cok sevındım hayırlı olsun Sıkıca tutunsunlar sanaMerhabalar cuma günü biraz kanamam geldi panik oldum hastaneye gittik hemen..kese normalde pazartesi görülecekti fakat hemen muayene edildim çok şükür hiçbir sorun yokmuş kanama olabilir dedi doktor ve ikiz bebişlerimin olduğunu öğrendim hala şaşkınız inanamıyoruz inşallah sizde herkes güzel sonuçları sağlıklı ilerleyişleri hepberaber görürüz
46 yumurtada 5. Güne giden 2 tane embriyo varsa aslında embriyologunuz pek de başarılı değilmiş.Bence tavsiye edilebilecek bir hastane değil. Zira bu bir başarı değil başarısızlık Maşallah çok güzel yumurtanız var daha iyi sonuçlar elde edilebilirdi ama ne mutluki gebesiniz.İzmir medicalpoint Volkan hoca ve bu süreçte embriyologlarda çok önemli embriyolog İbrahim bey
İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız denemeyiniz düşünüyorsunuz
Yumurta çoktu Ama maalesef elimizde hiç hareketli sperm yoktu. Ameliyatla ile ( mikrotese uygulaması ile) hareketli sperm oluşturuldu. Aslında biz biraz zor hastayız çok yumurta hiç sperm yok çok şükür olumlu sonucu aldık embriyolog ve doktorumuz sayesinde46 yumurtada 5. Güne giden 2 tane embriyo varsa aslında embriyologunuz pek de başarılı değilmiş.Bence tavsiye edilebilecek bir hastane değil. Zira bu bir başarı değil başarısızlık Maşallah çok güzel yumurtanız var daha iyi sonuçlar elde edilebilirdi ama ne mutluki gebesiniz.
Normal hiç merak etmeyin Bencede vardı24 şubatta transfer olan var mı ? Ne durumdasınız benim kasık ağrım ve bel ağrılarım var hafif derecede normal mi