Ya ben korkuyorum yani benim sorunum dis gebelikten sol tüp alındı sonra rahim ağzında hücre deyisimi olmuştu leep yaptılar yapmasaydim kansere çevirir denildi yani rahim ağzıni biraz aldılar tüp bebek yaptim tüp Bebek doktoruma olanları anlattım dikiş atılması gerekecek dedim neyse yaptık tuttu herşey güzel gitti ve 13 haftada atalim dikişi dedim cvp gencsin ilaçlarla gider dedi iyisin gerek yok dedi ve 17 haftada hiç bir sancı yokken bir kerede suyum boşaldı bebeyimi kaybettim tam 9 ay oldu ve yeni kendimi topladim 1 emriyom var onu tiransfer yapacam ama çok korkuyorumbuyur cnm.hos geldim,nasil.bir yardim istiyorsun?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya
- Konu Sahibi JUMRAL26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
ay kuzum ne zor sey yasammissi .keske dikisi atsaydi doktor,ama gecmise takilma insan her seferinde dahada dahada bilincli oluyo.bu sefer de tutacak insallah,ama dikisi attirYa ben korkuyorum yani benim sorunum dis gebelikten sol tüp alındı sonra rahim ağzında hücre deyisimi olmuştu leep yaptılar yapmasaydim kansere çevirir denildi yani rahim ağzıni biraz aldılar tüp bebek yaptim tüp Bebek doktoruma olanları anlattım dikiş atılması gerekecek dedim neyse yaptık tuttu herşey güzel gitti ve 13 haftada atalim dikişi dedim cvp gencsin ilaçlarla gider dedi iyisin gerek yok dedi ve 17 haftada hiç bir sancı yokken bir kerede suyum boşaldı bebeyimi kaybettim tam 9 ay oldu ve yeni kendimi topladim 1 emriyom var onu tiransfer yapacam ama çok korkuyorum
İnşallah tutarsa atilacakay kuzum ne zor sey yasammissi .keske dikisi atsaydi doktor,ama gecmise takilma insan her seferinde dahada dahada bilincli oluyo.bu sefer de tutacak insallah,ama dikisi attir
- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 103
- 37
En son asiyi 17 ekimde oldum 19 kasimda kan verdim.ne kadar.beklemem.lazimbende oldum o asıdan 3 ay gebe kalmamanız lazım evet.. ama tup bebek denemeden önce bı dr gıttıgım de demıslerdı. benım 3. negatıfım bugun göruusme var dr la
- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 103
- 37
Ole.cnm haklsin yaa zor ya bu islercnm ben nerdeyse 1 sene olucak bekliyorum bosver gec olsun guc olmasin
- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 103
- 37
Kucukken kizamk asisi tutmamis eger gebe kalrsam kizamk.olursam.bebegi almak zorunda.kalrlarms ole.dedi.doktrm.gebelk oncesi asilarnin tam olmasi lazmmiisNasil yani kizamik asisi neden olmqn gerekmis tup bebkle alakali bir durum mu
- 12 Aralık 2017
- 161
- 113
- 23
Merhabalar, 17/12'de yani dün ilk embriyo transferimi oldum. Yaşım 2 ay sonra 29 olacak. Öncesinde 3 başarısız aşılamam mevcut. 4 yumurtam oluştu 3'ü olgunlaştı 1'i döllendi denildi. Transfer sırasında 2 embriyo transfer edicez dediler. Nasıl olur dedim hani 1 tane döllenmişti? Bölündü dediler. Ama bölünenin kalitesi diğerine göre daha düşük dediler. Zaten fazlada yumurtam oluşmadığı için kalitesi de düşük olduğu için verdiler sanırım. Mutlu oldum tabi ama benim merak ettiğim o döllenen 1 yumurtam mı bölündü acaba yoksa diğer olgunlaşanlardan mı sürpriz oldu sizce? O sırada daha fazla soramadım işleme geçtik.
inşallah öledır insallah nasıp etsın AllahMerhabalar, 17/12'de yani dün ilk embriyo transferimi oldum. Yaşım 2 ay sonra 29 olacak. Öncesinde 3 başarısız aşılamam mevcut. 4 yumurtam oluştu 3'ü olgunlaştı 1'i döllendi denildi. Transfer sırasında 2 embriyo transfer edicez dediler. Nasıl olur dedim hani 1 tane döllenmişti? Bölündü dediler. Ama bölünenin kalitesi diğerine göre daha düşük dediler. Zaten fazlada yumurtam oluşmadığı için kalitesi de düşük olduğu için verdiler sanırım. Mutlu oldum tabi ama benim merak ettiğim o döllenen 1 yumurtam mı bölündü acaba yoksa diğer olgunlaşanlardan mı sürpriz oldu sizce? O sırada daha fazla soramadım işleme geçtik.
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
bem cnmMerhaba kızlar tüp Bebek tedavjsj gören varmı
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Hayırlı sonuçlar alirsalır insallah bende başladım gonalf ebem cnm
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
saol sao seni sorunun neydi?kacinci denemen?benim ikinci olucakHayırlı sonuçlar alirsalır insallah bende başladım gonalf e
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Canım benim ilk denemem olacak endometriozis var senin neydi sorunsaol sao seni sorunun neydi?kacinci denemen?benim ikinci olucak
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
hah bende sorun coook cikolata kistim kar 4 sm eşim azosperm yok yok yani.ama yılmadım aayaktayımCanım benim ilk denemem olacak endometriozis var senin neydi sorun
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Bende de çikolata kisti aynı hastalıgimiz canım esim de de ileri hareketlilikte düşük var çok azhah bende sorun coook cikolata kistim kar 4 sm eşim azosperm yok yok yani.ama yılmadım aayaktayım
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
senin kistin kac sm cnm?yaşın kaç?Bende de çikolata kisti aynı hastalıgimiz canım esim de de ileri hareketlilikte düşük var çok az
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
31 yasindayim 2 cm kistim sizinsenin kistin kac sm cnm?yaşın kaç?
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
bende 30 yaşındayım.hemen hemen aynı sorunumuz.31 yasindayim 2 cm kistim sizin
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Aynen amh kaçtı seninbende 30 yaşındayım.hemen hemen aynı sorunumuz.
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
benim 1.34 senin?yaşıma gore dusuk dedi doktor bana ve biosteron denen bi ilac verdiAynen amh kaçtı senin