• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Kızlar bende 10uncu günü devirdim ve sabırla kan testi vereceğim güne 1 gün kaldı heyecan ve korku dorukta her an adet olacağım sanıyorum sürekli bakıyorum benim için bu süreçlerin hepsi hızlı geçti ama bir gün baya uzun gelecek gibi nasipte ne varsa onu göreceğiz elden birşey gelmiyor malesef

Kızlar bende 10uncu günü devirdim ve sabırla kan testi vereceğim güne 1 gün kaldı heyecan ve korku dorukta her an adet olacağım sanıyorum sürekli bakıyorum benim için bu süreçlerin hepsi hızlı geçti ama bir gün baya uzun gelecek gibi nasipte ne varsa onu göreceğiz elden birşey gelmiyor malesef
Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin bu mübarek gecenin hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim Kün Fe Yekün :dua:

Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin bu mübarek gecenin hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim Kün Fe Yekün :dua:
Öyle içten bi Amin dedim ki sadece kendim için değil bütün evlat sahibi olmak isteyenler için hayırlısı ile tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah biz aciziz O'na muhtacız bize mucizesini nasip etsin :dua:

Ayyy bugün si
ayy inşallah inşallah çoğalır canım şimdi içimden geçti ve dua ettim bi daha ki teste yükselecek inşallah :dua:
Iyki varsn varsnz alah razi olsun cnmmm aminn insalahhh bide aksilik clexan kulaniyrm oda btms yrn vuramcm 1.gunden bsy olrmu

Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.

Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?

İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı :KK43:

Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.

Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?

İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı :KK43:
Bnmde 4.5 ckmsdi cnm : (

Kizlar ben de valaha artk.isyanlardayim 2 kere olumsuz.dan snra 2 ay snra dondrlms.olcam.ama.cok korkuyorum.cokkkk cok.yoruldum artk rubella kizamk asisi olmam.alzmms oldum 3 ay gebe kalmamam.lazmms ilk.basda bakmadilar bosuna 6 8 ayim bosa gtti

Kizlar ben de valaha artk.isyanlardayim 2 kere olumsuz.dan snra 2 ay snra dondrlms.olcam.ama.cok korkuyorum.cokkkk cok.yoruldum artk rubella kizamk asisi olmam.alzmms oldum 3 ay gebe kalmamam.lazmms ilk.basda bakmadilar bosuna 6 8 ayim bosa gtti
Nasil yani kizamik asisi neden olmqn gerekmis tup bebkle alakali bir durum mu

cnm ben nerdeyse 1 sene olucak bekliyorum bosver gec olsun guc olmasin

cnm ben nerdeyse 1 sene olucak bekliyorum bosver gec olsun guc olmasin

bende oldum o asıdan 3 ay gebe kalmamanız lazım evet.. ama tup bebek denemeden önce bı dr gıttıgım de demıslerdı. benım 3. negatıfım bugun göruusme var dr la

Back