Rahim filmi iyi bir merkezde çektirt iyi araştır.rahimde varsa da dediğim hocaya veya istanbul da biri daha vardıKızlar benim yapışıklık bağırsaklarda rahimde degil o yuzddn zararsız yumurtalar da sıkıntı gozukmuyormus bana ameliyat yapmak istemedi yaprsa rezerv düşer dedi bende rezerv düşüklüğude var . Ve 3 ay ince ameliyat oldum fitiktan vucut toplamaz dedi ikinci ameliyat ta
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya
- Konu Sahibi JUMRAL26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Ben Ankara'dayim pazartesi doktorla tekrar konusurum olmadı ne diyecekRahim filmi iyi bir merkezde çektirt iyi araştır.rahimde varsa da dediğim hocaya veya istanbul da biri daha vardı
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
o merkezi duymustum.cnm bakayim biŞaban adakan iyidir izmir de simeraydı sanırım merkez ismi.çok iyidir.ims cihazı da var sanırım o merkrzde.
Rahim filminde net yspışıklı görünür.ankaradaysan histereskopi laproskopi yspılacaksa rıdvan ege üniv recai pabuçcu var.ayrıca kendi merkezi de var.eli bu iş için çok iyi.yspışıklık sorunlu gebelik ile ilgili.ama öncelikle rahim filmin öenmli.tüpler açık mı hidrosalpenx var mı yapışıklı var mı baktır derimBen Ankara'dayim pazartesi doktorla tekrar konusurum olmadı ne diyecek
Ben antalyadayım.eski doktorum cuma cumartesi antslya da olur.hafta içi izmir de.o burda olsa ona yaptırırdım.her ne sorun varsa o farketti.kaç doktota gittim farketmedi.şaban adakan izmir de iyidiro merkezi duymustum.cnm bakayim bi
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
bakicm.cnm. adini ilk.kz duydum
Ben antalyadayım.eski doktorum cuma cumartesi antslya da olur.hafta içi izmir de.o burda olsa ona yaptırırdım.her ne sorun varsa o farketti.kaç doktota gittim farketmedi.şaban adakan izmir de iyidir
- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Ben hsg cektirmistim tüpler açık rahimde sıkıntı Yok ama bağırsaklarda yapışık lik var o da sıkıntı olmaz yumurtalarin önemli bende net görüyorum dedi öylelikle basladi tedaviyeRahim filminde net yspışıklı görünür.ankaradaysan histereskopi laproskopi yspılacaksa rıdvan ege üniv recai pabuçcu var.ayrıca kendi merkezi de var.eli bu iş için çok iyi.yspışıklık sorunlu gebelik ile ilgili.ama öncelikle rahim filmin öenmli.tüpler açık mı hidrosalpenx var mı yapışıklı var mı baktır derim
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
antalyada hangi hastane cnm?Ben antalyadayım.eski doktorum cuma cumartesi antslya da olur.hafta içi izmir de.o burda olsa ona yaptırırdım.her ne sorun varsa o farketti.kaç doktota gittim farketmedi.şaban adakan izmir de iyidir
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
bana sadece biosteron verdi,ben bal tarcin corek otu yapcakdim ama korktum hormon seviyelerim normal oynar diye.ama incir kuru,sogam kuru,ve 4 ay once hsg cektirdim.bende yapisiklilik fln yok sukur.he bide ari sutu bal polen kullandim 1 ay.cogu zarar herseyinYok olmadim ameliyat gerek görmedi çünkü arka tarafta kaliykr bizim icin önemsiz dedi ..amh icin omega 3 ve gonamax diye vitamin verdi . Ben ayriyeten maca tozu , arı sütü, incir, bal tarçın çörek otu kullanıyorum sana ne vermisti
Biestron ve incir ye başka bitkisel bişi kullanma derim.yumurtalar boş çıkabilir.bir bitki var içiyorsun yumurta çoğaltıyor ama boş çıkatıtor 6 sy vücuttan da atamıyorsun.gelecek tüp bebek merkezi batu aydınurazbana sadece biosteron verdi,ben bal tarcin corek otu yapcakdim ama korktum hormon seviyelerim normal oynar diye.ama incir kuru,sogam kuru,ve 4 ay once hsg cektirdim.bende yapisiklilik fln yok sukur.he bide ari sutu bal polen kullandim 1 ay.cogu zarar herseyin
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
hadi cnm bendeBiestron ve incir ye başka bitkisel bişi kullanma derim.yumurtalar boş çıkabilir.bir bitki var içiyorsun yumurta çoğaltıyor ama boş çıkatıtor 6 sy vücuttan da atamıyorsun.gelecek tüp bebek merkezi batu aydınuraz
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
bende gelecekde Batu aydinurazdayim.senin ne zmaan ben 5 baslicamBiestron ve incir ye başka bitkisel bişi kullanma derim.yumurtalar boş çıkabilir.bir bitki var içiyorsun yumurta çoğaltıyor ama boş çıkatıtor 6 sy vücuttan da atamıyorsun.gelecek tüp bebek merkezi batu aydınuraz
Batu hocz memorialdan geçti.çok da severim.benim 3.ncü gün transfer oldum tek yumurta şuan beklemedeyim.ne yspmslıyım onu ds bilmiuorum.ne yemekmlazım içmek onu da bilmiyprım.6ncı denemem bu.dondurulmuşla 8.nci.ne yapmsm lazım ben de orda hiç bilgi sahibi değilimhadi cnm bende
Bence iyi bir hoca.seçmişsin.iyidir batu hocabende gelecekde Batu aydinurazdayim.senin ne zmaan ben 5 baslicam
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
ilk defamı gelecekde yaptiriyoaun?sorunun neydi peki?yas?valla bence normal hayatina devam et,gazli icecek kahveden uzak dur.ve ben bu diyolara ananas inanmiyorum ona kim cikardi ya sacmalik.bol proteinli beslen vve sters yapma.bebisin stersli anneye gelmez yoksaBatu hocz memorialdan geçti.çok da severim.benim 3.ncü gün transfer oldum tek yumurta şuan beklemedeyim.ne yspmslıyım onu ds bilmiuorum.ne yemekmlazım içmek onu da bilmiyprım.6ncı denemem bu.dondurulmuşla 8.nci.ne yapmsm lazım ben de orda hiç bilgi sahibi değilim
Ananas yedim ilk gebelikte tutmuştu.biliyormusun.şuan yemiyorum.kahve çay alkol sigara hiçbir şey tğketmiyorum.bu gelecekte dondurulmuşlarla dahil.4.ncü denemem.ilk deneme tuttu.4 sy ksybettim.yaş 40.sorun yapışıklık hidrosalpenx ve rshim inceliği kürtsj nedeniyle.berbst etmil hoca.ilk başts meteydi doktorum.şuan batuya geçtim.memorialdsyken gidecektim ona geleceğe geçtiği için onu tercih ettim.çok severim.yaklaşımı süper.inşallah tek bu yumurta ile gebe kalırım.şuan inşallah tutunacaktır.
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
insallah cnm bnm,bir kere kaldiysan yine kalicaksin hic merak etme.benimde 2 ci denmem.bizde sorun azosperm bendede cikolata kisti var ve amh yasima yasima gore dusuk.ama napiyorum nukrediyorum en azindan deneyebiliyoeum.birngun mucizelerimiz bizimle olucakAnanas yedim ilk gebelikte tutmuştu.biliyormusun.şuan yemiyorum.kahve çay alkol sigara hiçbir şey tğketmiyorum.bu gelecekte dondurulmuşlarla dahil.4.ncü denemem.ilk deneme tuttu.4 sy ksybettim.yaş 40.sorun yapışıklık hidrosalpenx ve rshim inceliği kürtsj nedeniyle.berbst etmil hoca.ilk başts meteydi doktorum.şuan batuya geçtim.memorialdsyken gidecektim ona geleceğe geçtiği için onu tercih ettim.çok severim.yaklaşımı süper.inşallah tek bu yumurta ile gebe kalırım.şuan inşallah tutunacaktır.
- 29 Kasım 2018
- 119
- 97
- 48
- 36
Benimde şubatta olacak ayyy inşallah hayırlı
Insallah hakkimizda hayirlisi olur.kismetimizin gunu vakti simdidr insBenimde şubatta olacak ayyy inşallah hayırlı haber alırız
Amh kaç canım.kullandığın ilaç ne ?benim amh 0.73 baya düşük 4 yumurta çıkıyor genel de yaş 40 senin ?hoca ne tür tedavi uyguluyor.hoca gonal f cetrotide kullanmıyor menioral diye ilaç kullanıyor.sen ayrıca başladın mu ilaçlara.insallah cnm bnm,bir kere kaldiysan yine kalicaksin hic merak etme.benimde 2 ci denmem.bizde sorun azosperm bendede cikolata kisti var ve amh yasima yasima gore dusuk.ama napiyorum nukrediyorum en azindan deneyebiliyoeum.birngun mucizelerimiz bizimle olucak