Hersey allahtan canim uzulup kendini hırpalama 2 gun sonra bidaha yaptir dene9 cu gun degerim 0,1 yani hicbisey yok.icime soguyodu zaten olmayacagi.yapcak bisey yok takdir allahin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey allahtan canim uzulup kendini hırpalama 2 gun sonra bidaha yaptir dene9 cu gun degerim 0,1 yani hicbisey yok.icime soguyodu zaten olmayacagi.yapcak bisey yok takdir allahin
oyle yapcam cnm belki gec atar kanaHersey allahtan canim uzulup kendini hırpalama 2 gun sonra bidaha yaptir dene
Belli olmuyor canım belki geç tutunmuş olabilir üç gün var daha kötü düşünme kendini sıkma o güne kadaroyle yapcam cnm belki gec atar kana
Üzülme sonuçta daha 3 günün war test tarihine hem biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın rabbim ol desin yeter kioyle yapcam cnm belki gec atar kana
Insallah kuzum rabbim buyuk yuzunu güldürür insallahoyle yapcam cnm belki gec atar kana
olabilir cnmBelli olmuyor canım belki geç tutunmuş olabilir üç gün var daha kötü düşünme kendini sıkma o güne kadar
oyle tabi kuzum ama inanki kendimi hazirladim suan gayet iyiym napalim yine negatif gorursem barisicam ve isyan etmicem.illaki bigun olcakÜzülme sonuçta daha 3 günün war test tarihine hem biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın rabbim ol desin yeter ki
Çok şükür Allah tamamını edersin inşallah :) Benim 2.denememRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canım benim ilk denememdi canım ve ilk denemede tuttu çok şükür
İnşallah hamilesindir benim de test günüm cuma günü günler geçmıyorYarin test gunum kizlar.nolur duabuza ihtycm.vr cok kokryrm 2nci bu olmazsa gene naparm.ben rabbim mucizemi verir inslh
Seninle bende heyecanlandım canım inşallah pozitif sonuç alacaksın benimde çarşamba günü test tarihi bugün 9.günüm korkuyorum senin gibi ama yapacak birşey yok canımYarin test gunum kizlar.nolur duabuza ihtycm.vr cok kokryrm 2nci bu olmazsa gene naparm.ben rabbim mucizemi verir inslh
test sonucunuzu alınca bilgilendirin bizi deYarin test gunum kizlar.nolur duabuza ihtycm.vr cok kokryrm 2nci bu olmazsa gene naparm.ben rabbim mucizemi verir inslh
Kuzum naptin sen ne alemdesin umarım iyisindiroyle yapcam cnm belki gec atar kana
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamtest sonucunuzu alınca bilgilendirin bizi de
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamSeninle bende heyecanlandım canım inşallah pozitif sonuç alacaksın benimde çarşamba günü test tarihi bugün 9.günüm korkuyorum senin gibi ama yapacak birşey yok canım
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamtest sonucunuzu alınca bilgilendirin bizi de
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamİnşallah hamilesindir benim de test günüm cuma günü günler geçmıyor
Belirti var mı sizde ?
ayy inşallah inşallah çoğalır canım şimdi içimden geçti ve dua ettim bi daha ki teste yükselecek inşallahCnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicam