Benimki 5.gun embriyosuydu canim 10.gune cikiyo senin 3.gunu degilmiydi cumartesi versen daha iyi aslindabende simdi gidiyorum kan testini vermeye azda olsa cikar dimi?transferi sayarsak 10 gunum
evet ama idrar testinde silik gordum ya bi yaptirayim deidm.bide benim 3 gun embriosu ama 10 hucreliydi doktorun soledigi cabuk geliaiyo.belki cabuk tutunmuadur:)Benimki 5.gun embriyosuydu canim 10.gune cikiyo senin 3.gunu degilmiydi cumartesi versen daha iyi aslinda
senjn degerin kac cikmisdi?Benimki 5.gun embriyosuydu canim 10.gune cikiyo senin 3.gunu degilmiydi cumartesi versen daha iyi aslinda
Canım benimde beşinci gün embriyosu idi 7. Günde çıktı seninkide çıkar yani 10. Günde birde silik çizgi görmüşsün yani kesin çıkar benimde öyle oldu silik çıkınca hemen gidip kan verdim ve çıktısenjn degerin kac cikmisdi?
offf insallah kizlar kan alan teyzede bi tatli guzel sonuc alirsin insallah dedi kizim.sadece su silik cizgi acaba kandiriyomu beni diye duaunuyorum ama bakalimCanım benimde beşinci gün embriyosu idi 7. Günde çıktı seninkide çıkar yani 10. Günde birde silik çizgi görmüşsün yani kesin çıkar benimde öyle oldu silik çıkınca hemen gidip kan verdim ve çıktı
İnşallah canım inşallah pozitif alacaksın bana da test alan hemşire bugün test yaptıran herkez pozitif sonuç aldı demişti benimki de pozitif oldu inşallah sende tatlı bi sevinç alırsınofff insallah kizlar kan alan teyzede bi tatli guzel sonuc alirsin insallah dedi kizim.sadece su silik cizgi acaba kandiriyomu beni diye duaunuyorum ama bakalim
allah razi olsun cnm:)İnşallah canım inşallah pozitif alacaksın bana da test alan hemşire bugün test yaptıran herkez pozitif sonuç aldı demişti benimki de pozitif oldu inşallah sende tatlı bi sevinç alırsın
Canım korkma benimde transferden sonra arada bir kasıkta batma oluyordu hemen geçiyordu geri başka hiç bir belirti falanda yoktu bende şu an hamileyim salı günü pozitif sonucu aldım inşallah sende pozitif sonucu alırsınİyi akşamlar kızlar.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah:)Benim bugün 9.günüm ve arada bir çok kısa kasıkta batmalar oluyor ve çok korkuyorumlütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayanlar var mı
İnşallah inşllaaaah:) Allah sesini duysun inşallahhh:) dua et olurmu canimCanım korkma benimde transferden sonra arada bir kasıkta batma oluyordu hemen geçiyordu geri başka hiç bir belirti falanda yoktu bende şu an hamileyim salı günü pozitif sonucu aldım inşallah sende pozitif sonucu alırsın
Kaçıncı denemeydi seninCanım korkma benimde transferden sonra arada bir kasıkta batma oluyordu hemen geçiyordu geri başka hiç bir belirti falanda yoktu bende şu an hamileyim salı günü pozitif sonucu aldım inşallah sende pozitif sonucu alırsın
Ne zaman çıkacakmış cnm sonuç inşallah pozitif haberlerini alalım hayırlısıylaofff insallah kizlar kan alan teyzede bi tatli guzel sonuc alirsin insallah dedi kizim.sadece su silik cizgi acaba kandiriyomu beni diye duaunuyorum ama bakalim
sonucu aldim eve geciyorum evde internetten bakicam sonuca 2 saate cikacak.oluyorum desem yeridirNe zaman çıkacakmış cnm sonuç inşallah pozitif haberlerini alalım hayırlısıyla
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canım benim ilk denememdi canım ve ilk denemede tuttu çok şükürİnşallah inşllaaaah:) Allah sesini duysun inşallahhh:) dua et olurmu canim
Canım üzülme diyeceğim ama yine üzüleceksin Rabbim büyük vardır bunda da bir hayır Rabbim güç ve kuvvet versin sana inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım9 cu gun degerim 0,1 yani hicbisey yok.icime soguyodu zaten olmayacagi.yapcak bisey yok takdir allahin
insallah ama 3 gun embrioau diye 12 ci gun de yapicam bugun 9 cu gunum bakalimCanım üzülme diyeceğim ama yine üzüleceksin Rabbim büyük vardır bunda da bir hayır Rabbim güç ve kuvvet versin sana inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım
KUzum benim ki 345 çıkmıştı ikizlerim varsenjn degerin kac cikmisdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?