- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 103
- 37
Hemde.cok.yorucu.cnm senin.kacinci.gun.embrysydu neelr yaptn sonuc belli.oldumu.cnm dondrlmusmydunormal zaten belirti olmaz,benim 5 cu gune kadar agrim oldu ama suan tık yok oda ilaclardan oluyodu.insallah guzel sonuclar alirsin beklemek cok yorucu
yok cnm benim ilk denemem,3 gun ebriosu 10 hucreliydi bugun 6 gunum 17 transfer oldum.henuz beklemedeyimHemde.cok.yorucu.cnm senin.kacinci.gun.embrysydu neelr yaptn sonuc belli.oldumu.cnm dondrlmusmydu
transfer sonrasi sadece kabiz olmamaya bak.okadar iyi beslen meyve tuketArkadaşlar dondurulmuş transferi beklerken neler yemek gerekiyor? Ben yumurta toplama aşamasında arısütü, omega ve q enzimq10 yiyip içiyordum. Acaba devam etsem mi transfer sonrası da?
Cnm ye dcem.ama.bazen yan etkide yapablio doktoruna sorabilsenArkadaşlar dondurulmuş transferi beklerken neler yemek gerekiyor? Ben yumurta toplama aşamasında arısütü, omega ve q enzimq10 yiyip içiyordum. Acaba devam etsem mi transfer sonrası da?
Belrtnyok cnm benim ilk denemem,3 gun ebriosu 10 hucreliydi bugun 6 gunum 17 transfer oldum.henuz beklemedeyim
O cnm az.kalms belrtn varmydiyok cnm benim ilk denemem,3 gun ebriosu 10 hucreliydi bugun 6 gunum 17 transfer oldum.henuz beklemedeyim
ben belirti aramiyorum ya cunki belirti olmasi imkansiz.mantiken normal yolla hamile kalinca bile ancak adetimiz gecikdikten 10 gun sonra anliyoruz.suan bi belirti olma yani.agrilarim vardi adet agrisi gibi oda ilaclardan dolayiBelrtn
O cnm az.kalms belrtn varmydi
Haklsn kzuum ben bazen belirti arayinca korkuom olmadi dieben belirti aramiyorum ya cunki belirti olmasi imkansiz.mantiken normal yolla hamile kalinca bile ancak adetimiz gecikdikten 10 gun sonra anliyoruz.suan bi belirti olma yani.agrilarim vardi adet agrisi gibi oda ilaclardan dolayi
an sakın benim ilk denemem ama hic boyle sakin olacagimi dusunmezdim.bi yerim agridiginda veya batmam olunca herkez belirti diyo ama ben ilacalrdir veya gaz vardir o baski yapiyo diyorum.ruhumu negatife hazirliyorum ama kalbim pozitif.oyle oluncada stres yok auan bende pasa pasa test gunumu bekliyorum.sanada nacizane tavsiyem sakin belirti aramaHaklsn kzuum ben bazen belirti arayinca korkuom olmadi die
gelmezmi:)Kızlar bU crinone jelin kapağını kırınca sizde de bir kısmı dışarı geliyo mu ya
Ya kalanın tesiri olur değil mi kırıyorum ucunda pırtlayan kısmı vajina girişine sürüyorum geri kalanı da içine sen napıosun canımg
gelmezmi:)
yarazminya ama kiearken cok fazla kirma sadece uc kismini ters yone cevir zaten kiriliyo.ucundna azacik geliyo.Ya kalanın tesiri olur değil mi kırıyorum ucunda pırtlayan kısmı vajina girişine sürüyorum geri kalanı da içine sen napıosun canım
İnşallah canım umud hep var zaten sadece kendimi pozitife hazırlamıştım ondan böyle oldum canım senin kaçıncı denemen canım şu an ne durumdasinBende jel kullandım.
çok üzüldüm canım senı çok iyi anlıyorum ilk denememde bende 0 la karşılaştım. Pes etmek yok canım Rabbim nasip edicek insallah
CANIM cok sağol allah razı olsun guzel cevabın için yarın gene gitcez bakalım canım bi yorum okudum dün 11. Gün kan testi yapmış bi bayan değeri 4 civarı çıkmış sonra 12. Günü gene yapmış değeri birden 35 e çıkmış belki benimki de öyle olur diye bi umut yarını bekliyorum işte canımÜzme kendini böyle belki erken yaptın bekle salı ya kadar birgunde bile değerler değişebiliyor 9 gune kadar embiryo yerlesirmis yerlestikten sonra salgilamaya başlar sabırla dua et üzülme lutfen
CANIM cok sağol balmibal allah razı olsun guzel cevabın için yarın gene gitcez bakalım canım bi yorum okudum dün 11. Gün kan testi yapmış bi bayan değeri 4 civarı çıkmış sonra 12. Günü gene yapmış değeri birden 35 e çıkmış belki benimki de öyle olur diye bi umut yarını bekliyorum işte canım
Canım bu arada senin de hayırlı olsun böyle pozitif haberler alınca umut oluyor bana ikinci denemem için daha çok sabırsızlanıyorum Allah hepinizin yüzünü güldürür insallahÜzme kendini böyle belki erken yaptın bekle salı ya kadar birgunde bile değerler değişebiliyor 9 gune kadar embiryo yerlesirmis yerlestikten sonra salgilamaya başlar sabırla dua et üzülme lutfen
Benım 2.denememde tuttu. Şuan 7 haftalık hamıleyim insallah devamı gelir. Sende insallah en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsın canım. Rabbim yeterki ol desin insallahİnşallah canım umud hep var zaten sadece kendimi pozitife hazırlamıştım ondan böyle oldum canım senin kaçıncı denemen canım şu an ne durumdasin
Ay canım ya allah devamını nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına il olarak nerdesin sen canımBenım 2.denememde tuttu. Şuan 7 haftalık hamıleyim insallah devamı gelir. Sende insallah en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsın canım. Rabbim yeterki ol desin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?