tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Bende jel kullandım.
çok üzüldüm canım senı çok iyi anlıyorum ilk denememde bende 0 la karşılaştım. Pes etmek yok canım Rabbim nasip edicek insallah

Üzme kendini böyle belki erken yaptın bekle salı ya kadar birgunde bile değerler değişebiliyor 9 gune kadar embiryo yerlesirmis yerlestikten sonra salgilamaya başlar sabırla dua et üzülme lutfen

belirti arama cnm olmaz zaten ufacik bisey o ne belirtisi olur.kasik agrisida ilacalrin etkisi.bende sadece agri var okadar.ama o belirti degil tabi.senin kac gun embriosu kac hucreli?ilk denenmen mi?

belirti arama cnm olmaz zaten ufacik bisey o ne belirtisi olur.kasik agrisida ilacalrin etkisi.bende sadece agri var okadar.ama o belirti degil tabi.senin kac gun embriosu kac hucreli?ilk denenmen mi?
Evet canım benim ilk denemem benim ki beşinci gün embriyosu canım birinci kalite bir embriyo dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bende öyle oluyordu dedim ta adet ölürmüş gibi ağrım var karın guruldamasi falan hep iyi düşün kuzum kaçıncı günün bugun
6 gunum ama bugun nedense oyle bir hosse kapildim ya belimde cok fena..ya bu agri hic gitmedi ama bel agrisi sadece bugun daha cok.

6 gunum ama bugun nedense oyle bir hosse kapildim ya belimde cok fena..ya bu agri hic gitmedi ama bel agrisi sadece bugun daha cok.
Bende öyleyim şuan kaşık ağrısı bel ağrısı kötü yanı ignem var yapıcan korkundan kalkmıyorum yerimden aman birşey olursa aklına kötü şeyler getirme benim de öyleydi ve hala öyle ağrılarım var belimi sorma zatn

oylemi diyosun.nebileyim ya adetimede var daha ama bugun oyle bir hisse kapildim.neyse hayirlaii artik ne diyelim nasip kismet.ben 10 gunde yaptircam testi az bile ciksa var en azindan derim

oylemi diyosun.nebileyim ya adetimede var daha ama bugun oyle bir hisse kapildim.neyse hayirlaii artik ne diyelim nasip kismet.ben 10 gunde yaptircam testi az bile ciksa var en azindan derim
Aynen içini ferah tutut iyi düşün iyi olsun dua et bol bol inşirah oku ben hergün 70 tane okuyorum elimi karnıma koyup

Canlarim bende cuma transfer oldum ve geldim hic bi belrtm yok ama tabi erken ama bazen.korkuom insalah rabbim yuzumuze gulerrrr hepmznn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…