- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Sagol canım valla sorun yok simdilik ilaclarimi yazdi transfer oncesi sonrasi simdilik estrofem ve climara bant kullaniyorum bugun basladim bakalim 26 nisan ilk kontrolumuzYa şükür hayırlı olsun canım benim çok sevindim sonu çok güzel olsun hepimiz içinNe dedi doktor bende doktora geldim şimdi dün biraz sorun yaşadım da kuzum fitil kanama yaptı bende rahim ağzına bakacak yara mı var diye
Bana sadece estofrem verdi kuzum pazartesi rahim kalınlığı için bakacak bugün de rahim ağzına baktı şükür bişe yok dedi :)Sagol canım valla sorun yok simdilik ilaclarimi yazdi transfer oncesi sonrasi simdilik estrofem ve climara bant kullaniyorum bugun basladim bakalim 26 nisan ilk kontrolumuz
Ohh cok sukur ilaclar yan etki yaptı herhalde neyse ki birsey yokmusBana sadece estofrem verdi kuzum pazartesi rahim kalınlığı için bakacak bugün de rahim ağzına baktı şükür bişe yok dedi :)
e ozaman tam.gaz devam cok sukur bi sorun yok kuzumBana sadece estofrem verdi kuzum pazartesi rahim kalınlığı için bakacak bugün de rahim ağzına baktı şükür bişe yok dedi :)
Aynı yaştayız canım29 cnm.nebileyim inslalah dedigin gibidir cnm
bemde 7 taneden bir tanesi kaldiii oda sona hiderse .embriolog yu.urtalarda sorun var dediCanım benim de 7 yumurta toplandı 4 ü döllendi 15 yumurtası olup da hiç döllenmeyen de var bence önemli olan kalitesi senin yaş kaçtı
Canım benim de 12 yumurta topalndı 9 tanesi işlem gördü 6 tanesi 3.güne gitti 5.günü bekledik tek bir tane kaldı onuda dondurduk şimdi adeti bekliyorum transfer için.7 yumurta toplandi 4 uygun goruldu ve sadece 1 tanesi kaldi oda dollenirmi muamma.doktor transferi iptal edeviliriz dedicok mutsuzum
ama benimki 5 gune gidermi belli degil.neden boyle yumurtalikda sorun varsa neden oncednen soylenmiyoCanım benim de 12 yumurta topalndı 9 tanesi işlem gördü 6 tanesi 3.güne gitti 5.günü bekledik tek bir tane kaldı onuda dondurduk şimdi adeti bekliyorum transfer için.
Benimde 12 taneden 6 tanesi döllenmişdi elimde bir tane kalınca üzüldüm çünkü dodurup olmassa tekrar denemeyi düşünüyordum. Şimdi tek bir şansım var sölediklerine göre iyi kaliteymiş. Artık tek şansım var Allahım inşallah onunla nasip eder banada ve tüm istiyenlere. Üzülme inşallah o bir tane 5.güne kadar gider transfer olursunama benimki 5 gune gidermi belli degil.neden boyle yumurtalikda sorun varsa neden oncednen soylenmiyo
insallah cnm ya cok zor bwklwmekBenimde 12 taneden 6 tanesi döllenmişdi elimde bir tane kalınca üzüldüm çünkü dodurup olmassa tekrar denemeyi düşünüyordum. Şimdi tek bir şansım var sölediklerine göre iyi kaliteymiş. Artık tek şansım var Allahım inşallah onunla nasip eder banada ve tüm istiyenlere. Üzülme inşallah o bir tane 5.güne kadar gider transfer olursun
Canımm 4 tanesi olgun 1 tanesi mi döllendi kaç hücreli olmuş ne dedi embriyolog hiç üzülme bi tane kaliteli yeter biliyosun7 yumurta toplandi 4 uygun goruldu ve sadece 1 tanesi kaldi oda dollenirmi muamma.doktor transferi iptal edeviliriz dedicok mutsuzum
o henuz hucrelere ayrilmamis dedi yarindan sonra arayip haber verceklermis.pek umudum yok acikcasi.Canımm 4 tanesi olgun 1 tanesi mi döllendi kaç hücreli olmuş ne dedi embriyolog hiç üzülme bi tane kaliteli yeter biliyosun
Ya kuzum nasıl direkt yumurtalarda sıkıntı var dedi anlamadım tuhaf geldi bi de acaba erken büyüdüğü için mi olgun çıkmadı kaç ml vurdun günde gonalfı sen ? Ben 150 ml vurmuştumo henuz hucrelere ayrilmamis dedi yarindan sonra arayip haber verceklermis.pek umudum yok acikcasi.
ben 185 vurdum cnm bilmiyorum ki hersey normaldi diyodu doktor ultrasonda.neymis cit kirildiymis yumurtam,hemen soyuluyormusYa kuzum nasıl direkt yumurtalarda sıkıntı var dedi anlamadım tuhaf geldi bi de acaba erken büyüdüğü için mi olgun çıkmadı kaç ml vurdun günde gonalfı sen ? Ben 150 ml vurmuştum
Hemen soyulmak nasıl oluyo canım anlamadım çok şaşırdım yani hiç bi sorununuz yokken böyle olmasaydı keşke ama o bi tane için unut var yine de kuzumben 185 vurdum cnm bilmiyorum ki hersey normaldi diyodu doktor ultrasonda.neymis cit kirildiymis yumurtam,hemen soyuluyormus
ebilwyim yarin aricam hastaneyi bakalim artikHemen soyulmak nasıl oluyo canım anlamadım çok şaşırdım yani hiç bi sorununuz yokken böyle olmasaydı keşke ama o bi tane için unut var yine de kuzum
Canım son durum be bilgi verdiler min
ebilwyim yarin aricam hastaneyi bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?