tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Sagol canım valla sorun yok simdilik ilaclarimi yazdi transfer oncesi sonrasi simdilik estrofem ve climara bant kullaniyorum bugun basladim bakalim 26 nisan ilk kontrolumuz

Sagol canım valla sorun yok simdilik ilaclarimi yazdi transfer oncesi sonrasi simdilik estrofem ve climara bant kullaniyorum bugun basladim bakalim 26 nisan ilk kontrolumuz
Bana sadece estofrem verdi kuzum pazartesi rahim kalınlığı için bakacak bugün de rahim ağzına baktı şükür bişe yok dedi :)

kızlar bilginiz avrmi transfer iptal edilince tekrardan en bastan mi gene ucret oduyosun?

7 yumurta toplandi 4 uygun goruldu ve sadece 1 tanesi kaldi oda dollenirmi muamma.doktor transferi iptal edeviliriz dedicok mutsuzum

7 yumurta toplandi 4 uygun goruldu ve sadece 1 tanesi kaldi oda dollenirmi muamma.doktor transferi iptal edeviliriz dedicok mutsuzum
Canım benim de 12 yumurta topalndı 9 tanesi işlem gördü 6 tanesi 3.güne gitti 5.günü bekledik tek bir tane kaldı onuda dondurduk şimdi adeti bekliyorum transfer için.

Canım benim de 12 yumurta topalndı 9 tanesi işlem gördü 6 tanesi 3.güne gitti 5.günü bekledik tek bir tane kaldı onuda dondurduk şimdi adeti bekliyorum transfer için.
ama benimki 5 gune gidermi belli degil.neden boyle yumurtalikda sorun varsa neden oncednen soylenmiyo

ama benimki 5 gune gidermi belli degil.neden boyle yumurtalikda sorun varsa neden oncednen soylenmiyo
Benimde 12 taneden 6 tanesi döllenmişdi elimde bir tane kalınca üzüldüm çünkü dodurup olmassa tekrar denemeyi düşünüyordum. Şimdi tek bir şansım var sölediklerine göre iyi kaliteymiş. Artık tek şansım var Allahım inşallah onunla nasip eder banada ve tüm istiyenlere. Üzülme inşallah o bir tane 5.güne kadar gider transfer olursun

insallah cnm ya cok zor bwklwmek

o henuz hucrelere ayrilmamis dedi yarindan sonra arayip haber verceklermis.pek umudum yok acikcasi.
Ya kuzum nasıl direkt yumurtalarda sıkıntı var dedi anlamadım tuhaf geldi bi de acaba erken büyüdüğü için mi olgun çıkmadı kaç ml vurdun günde gonalfı sen ? Ben 150 ml vurmuştum

Ya kuzum nasıl direkt yumurtalarda sıkıntı var dedi anlamadım tuhaf geldi bi de acaba erken büyüdüğü için mi olgun çıkmadı kaç ml vurdun günde gonalfı sen ? Ben 150 ml vurmuştum
ben 185 vurdum cnm bilmiyorum ki hersey normaldi diyodu doktor ultrasonda.neymis cit kirildiymis yumurtam,hemen soyuluyormus

Cuma günü aradılar transferden sonra iki yumurta kalmıştı büyümeye devam eden ama blast olan bir tane kalmış onu da dondurduk inşallah karnımdaki tutunur da o doldurulan da ikinci yavrumuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…