- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Ahh be kuzum cok erken yapmissin ama dusmesin modun az daha sabret cok erken olmus. Biliyorum o heyecanı simdi diyorum nasil durmusum 10 gunKızlarrr
Bugün 6.günümdü gittim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Keşke yapmasaydım modum düştü
İlk tedavimde hiç test yapmamıştım kuzum 12.gün direk kan vermeye gitmiştimAhh be kuzum cok erken yapmissin ama dusmesin modun az daha sabret cok erken olmus. Biliyorum o heyecanı simdi diyorum nasil durmusum 10 gun
Cok erken oldugu icin degisebilir canım endiseye kapilma icini ferah tut dua etİlk tedavimde hiç test yapmamıştım kuzum 12.gün direk kan vermeye gitmiştim
Bunda da bi evhama kapıldım gittim aldım yaptım. Sonra çok pişman oldum
Sence durum değişir mi ?
Nisanin kacinda transfere gitceksin? Benim adetim nisanin 7 sine deng geliyo 10 gun igne kullansma buyik ihtimalle nisanin 21 transfer olurumHayırlısı olsun canım en iyi kararı doktor verir tabiki biz biraz acele ediyoruz evet canım kısmet olursa nisan da dusunuyorum. Belki ayni gunlere denk geliriz
Cnm daha cok erken kanda anca 10 gun sonra cikarmodun dusmien sakinKızlarrr
Bugün 6.günümdü gittim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Keşke yapmasaydım modum düştü
Benim de Nisan 9adetim canın 3 ümüz hemen hemen beraber olucaz gibiNisanin kacinda transfere gitceksin? Benim adetim nisanin 7 sine deng geliyo 10 gun igne kullansma buyik ihtimalle nisanin 21 transfer olurum
Benim de o civarlarda olur gibi nisanin 4 ü gibi regl olmam lazım hemen hemen ayni tarihler canim kismet olursa tabiNisanin kacinda transfere gitceksin? Benim adetim nisanin 7 sine deng geliyo 10 gun igne kullansma buyik ihtimalle nisanin 21 transfer olurum
Ay hadi insallah 3 muzde pozitif haberini veririz,aslinda ne guzel oldu 12 gunu dertlesiriz artikBenim de Nisan 9adetim canın 3 ümüz hemen hemen beraber olucaz gibi
İnsallahhhBenim de o civarlarda olur gibi nisanin 4 ü gibi regl olmam lazım hemen hemen ayni tarihler canim kismet olursa tabi
Aynen canımAy hadi insallah 3 muzde pozitif haberini veririz,aslinda ne guzel oldu 12 gunu dertlesiriz artik
Yok cnm benim ilk denemem daha nisanin basinda baslicamAynen canımDondurulmuş olucak dimi opun nasıl geçti
Benim de ilk canım opu sonrası direkt dondurduk Nisan ayında ilk defa transfer olucamYok cnm benim ilk denemem daha nisanin basinda baslicam
Hayırlı olsun canım şimdiden bol şans diliyorum 3ümüze deBenim de ilk canım opu sonrası direkt dondurduk Nisan ayında ilk defa transfer olucamNiye bekliyosunuz siz
Aynen canım rabbim yüzümüze baksın
Dondurulmuş canım benim 2. Denemem olacak kısmetseAynen canım rabbim yüzümüze baksınSenin dondurulmuş mu olacak yoksa tazemi
Ben ilac kullniyorum.akdeniz anemisi var bende,bide folik asit kullaniyorum nisanda direk yumurta toplama ve transfer olucakBenim de ilk canım opu sonrası direkt dondurduk Nisan ayında ilk defa transfer olucamNiye bekliyosunuz siz
Aminnnn
Kızlar benim transferimde nisanda olucak bi sorun olmassa bu ay opu olup dondurulcak inşallah hepimizde pozitifleri görürüz
İnsallah cnmKızlar benim transferimde nisanda olucak bi sorun olmassa bu ay opu olup dondurulcak inşallah hepimizde pozitifleri görürüz
Hayırlısı olsun canım Bol ŞansKızlar benim transferimde nisanda olucak bi sorun olmassa bu ay opu olup dondurulcak inşallah hepimizde pozitifleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?