• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

canım eğer tüplerinde sıkıntı varsa ağrın olur ben kasım ayında çektirmiştim çok çok zorlandım çok fazla ağrım oldu. Tüpe başlayınca doktorum tekrar bakmak istedi ağrın olmuycak dedi yine çok fazla ağrım oldu daha geçen hafta oldum çünkü ikiside kapalı benim. Anestezili çekilmeni öneririm
Devlet hastanesinde anestezi imkanı var MI bilğo musun

Hgs mi demek istiyosun. Valla benım ağrılı oldu. Nerde oturuyosun istanbulda bıyer var ağrısız bu işlemi yapan. Benım arkadaş oraya gitti yaptırdı
Rahim filmi . Gerekirse İstanbul’a giderim ailem orada
Çanakkaledeyim
Doktor benim talebimle çekebiliyor mu peki rahim filmi tüplere bakabilir mi. Benim diğer herşeye bakıldı eşimin de tüp kaldı sadece

Rahim filmi . Gerekirse İstanbul’a giderim ailem orada
Çanakkaledeyim
Doktor benim talebimle çekebiliyor mu peki rahim filmi tüplere bakabilir mi. Benim diğer herşeye bakıldı eşimin de tüp kaldı sadece
Çoğu özellerde bile anestessiz yapılıyor
Doktoruna sor derim cnm
Hsg rahim filmi tüplerin açık olduğuna bakılıyor

Peki kapalıysa doğal yoldan açma yolu yok mu
Bir de sorun olmamasına rağmen tüp bebek yapılır mı . İlla beklemek mi gerekli
Canım bnm hiç bi sorunum yok 5 yıldr olmuyo tüp bebekte 2. Denemem olcak. Rahım filmi tüpler acıkmı dıye bakılıyor ilaç kullanıyolar çekerken kapalı ise açılıyo ilaçla. Tam bi bilgim yokta

Sana uzun protokol uygun görmüş doktorun. Uzun protokolde adetin 21.günü lucrin iğneyle başlanıyor. Önce baskilaniyor yumurtalar böylece. Sonrada diğer iğnelere geciyorsun. Toplamda 1ay gibi sürüyor bu protokol. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Doktorun uygun gördüğü bu ise vardır bir bildiği.
Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bundan dolayı ve çok yoğun olduğu için adam akıllı bir tüp bebek merkezine gideceğim benim eşimde spermde hareketlilik az ve morfoloji düsük neden uzun protokol ü tercih etti acaba

Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bundan dolayı ve çok yoğun olduğu için adam akıllı bir tüp bebek merkezine gideceğim benim eşimde spermde hareketlilik az ve morfoloji düsük neden uzun protokol ü tercih etti acaba
İlaç vererek istenilen sayıya gelsin diye olabılır.morfoloji sorunu için hergun havuç suyu içir eşine muhakkak.

Back