- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Çift di canımOfff insallah bir an once kesilir kanaman cnm.senin icin cok zor olmalı.ama uzulme sakin allah sana cifter verir insallah bebis
Hiç kalmamış
İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift di canımOfff insallah bir an once kesilir kanaman cnm.senin icin cok zor olmalı.ama uzulme sakin allah sana cifter verir insallah bebis
Devlet hastanesinde anestezi imkanı var MI bilğo musuncanım eğer tüplerinde sıkıntı varsa ağrın olur ben kasım ayında çektirmiştim çok çok zorlandım çok fazla ağrım oldu. Tüpe başlayınca doktorum tekrar bakmak istedi ağrın olmuycak dedi yine çok fazla ağrım oldu daha geçen hafta oldum çünkü ikiside kapalı benim. Anestezili çekilmeni öneririm
Rahim filmi . Gerekirse İstanbul’a giderim ailem oradaHgs mi demek istiyosun. Valla benım ağrılı oldu. Nerde oturuyosun istanbulda bıyer var ağrısız bu işlemi yapan. Benım arkadaş oraya gitti yaptırdı
Sağol canımAnestezi ile ol derim
Çok ağrılı olmasa da
Hafif ağrı var
Çoğu özellerde bile anestessiz yapılıyorRahim filmi . Gerekirse İstanbul’a giderim ailem orada
Çanakkaledeyim
Doktor benim talebimle çekebiliyor mu peki rahim filmi tüplere bakabilir mi. Benim diğer herşeye bakıldı eşimin de tüp kaldı sadece
gayet iyiKuzular 345 çıktı kanda degerım
Hamissin canım.bnm.tebrik ederimKuzular 345 çıktı kanda degerım
Peki kapalıysa doğal yoldan açma yolu yok muÇoğu özellerde bile anestessiz yapılıyor
Doktoruna sor derim cnm
Hsg rahim filmi tüplerin açık olduğuna bakılıyor
Hayırlı olsunnnKuzular 345 çıktı kanda degerım
Peki kapalıysa doğal yoldan açma yolu yok mu
Bir de sorun olmamasına rağmen tüp bebek yapılır mı . İlla beklemek mi gerekli
Sagol canım allah razı olsun cumleye nassıp eder ınsallahHayırlı olsunnn
Tebrikler canım cok sevindimKuzular 345 çıktı kanda degerım
Canım bnm hiç bi sorunum yok 5 yıldr olmuyo tüp bebekte 2. Denemem olcak. Rahım filmi tüpler acıkmı dıye bakılıyor ilaç kullanıyolar çekerken kapalı ise açılıyo ilaçla. Tam bi bilgim yoktaPeki kapalıysa doğal yoldan açma yolu yok mu
Bir de sorun olmamasına rağmen tüp bebek yapılır mı . İlla beklemek mi gerekli
Oo maşallah canım. Tebrik ederim gözün aydın olsun canımKuzular 345 çıktı kanda degerım
Sağol canımmCanım bnm hiç bi sorunum yok 5 yıldr olmuyo tüp bebekte 2. Denemem olcak. Rahım filmi tüpler acıkmı dıye bakılıyor ilaç kullanıyolar çekerken kapalı ise açılıyo ilaçla. Tam bi bilgim yokta
Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bundan dolayı ve çok yoğun olduğu için adam akıllı bir tüp bebek merkezine gideceğim benim eşimde spermde hareketlilik az ve morfoloji düsük neden uzun protokol ü tercih etti acabaSana uzun protokol uygun görmüş doktorun. Uzun protokolde adetin 21.günü lucrin iğneyle başlanıyor. Önce baskilaniyor yumurtalar böylece. Sonrada diğer iğnelere geciyorsun. Toplamda 1ay gibi sürüyor bu protokol. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Doktorun uygun gördüğü bu ise vardır bir bildiği.
Evlilik yıldonumune denk geliyo desen,hadi bakalim kizlarimizdan biri hamile inalalah devamida cok guzel gelirKuzular 345 çıktı kanda degerım
AminnnSagol canım allah razı olsun cumleye nassıp eder ınsallah
İlaç vererek istenilen sayıya gelsin diye olabılır.morfoloji sorunu için hergun havuç suyu içir eşine muhakkak.Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bundan dolayı ve çok yoğun olduğu için adam akıllı bir tüp bebek merkezine gideceğim benim eşimde spermde hareketlilik az ve morfoloji düsük neden uzun protokol ü tercih etti acaba