- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Belcikada kafana gore kan aldiramiyosun maalesef. Ev doktoruda istemedk git madem gebelik testi yap dedi. Ve hala negatif.. ki bu saaten sonra degisebileceni pek sanmiyorum. 9ncu gun bugunNe yaptın canım ?
Amin.rabbim hepimizn emeklerini bosa cikartmasin insallah arkadaslari yeni uye oldum transferimin 5. gunu 1 kasimda test tarihim rabbim kucagimizi boş birakmasin insallah sag saglim yarularimizi kucagimiza alacagimiz gunu bizlere nasip etsin
Benimki negatif sonuclandigi icin pek solemeyim.. kasiklarim agridi atesim yukseldi baslarda. Sonrada normaleee dondum hic bisey hisetmedimne bilirtiler yasadiniz acaba transferden sonra
Ilacli transfermiydi yoksa dogal siklus muKızlar selam bende eylul de transferım oldu 8.gunu idrar testi yaptım negatif cıktı yinede bekledim 10. Gunu ıcın cunku 5. Gun embriyo suyu doktor cok umutluydu 10. Gun test verdim gebelik vardı inanamadım ama maalesef kimyasal gebelik le sonuclandı degerım az yukseldı kaybettim
Benimki ilacliydi. Galiba dogal daha iyiTaze embrıyoyu 5. Gun dogal sıklus tu Allah nasip ederse yarın donmuslara baslanacak ınsallah
Iki yontem var dedi adam ilacliyi secti. Ama secme sebebini bilmiyorim bence dogal siklus daha iyi . Tabi eminde degilim. Benim kisirlik sorunum.yok genetik sorunum varIlaclı transfer neden yapıldı acaba tutunma sına yardımcı olmak icınmı
Cok zorlu surec rabbim yardimcimiz olsunBilmiyorum ama kaderinde varsa oluyor ben 6 senelik evliyim ilk denememdı eylul deki doktorum %80 tutma ihtimali dedi embrıyologum tek embriyo ıcın beni ikna etti cok ıyı embrıyon diye dıgerlerını donduralım transferım yapıldı doktor cıkarken 2 sene sonra kardes ıcın gelirsiniz dedi o kadar emindi bende oyleydım 8. Gun testte negatif cıkınca doktor bile inanamadı bekle dedi bana. 10. Gebelıgı ogren ince gunde 3 defa ıgne verdi ama oda engel olamadı kaybettim o heyacan beni cok yıktı bu sefer karar lıyım 12 gunden once test yapmayacam
Bilmiyorum ama kaderinde varsa oluyor ben 6 senelik evliyim ilk denememdı eylul deki doktorum %80 tutma ihtimali dedi embrıyologum tek embriyo ıcın beni ikna etti cok ıyı embrıyon diye dıgerlerını donduralım transferım yapıldı doktor cıkarken 2 sene sonra kardes ıcın gelirsiniz dedi o kadar emindi bende oyleydım 8. Gun testte negatif cıkınca doktor bile inanamadı bekle dedi bana. 10. Gebelıgı ogren ince gunde 3 defa ıgne verdi ama oda engel olamadı kaybettim o heyacan beni cok yıktı bu sefer karar lıyım 12 gunden once test yapmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?