• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek transfer negatif

Benim ilki kimyasaldı 2. Dondurulmus embriyo transferi oldum 2 gun once ilk kimyasal dan sonra gokalp hoca hısteroskopı yaptı baktı cızık attı bakalım hayırlısı sızın varmıydı donmus
Malesef bnmkini dondurmadlar çözünmeye dayanamayablr dyp çift embryo transfer etri gökalp hoca. Şimdi gel rahme çizik atıp tekrar tüp bebek yapalm dio ama cesaretim yok ben gökalp hocanın başarılarna bakılırsa çok umutlanmstm şimdi korkuyorum ya yine tutmazsa diye. Bide eşimde morfoloji sıfır yine tutmayablr o yüzden öncelikle iyi bir ürologla ile bu morfolojiyi halledip öyle tekrar tüp bebek yaptrcam. Belki dna hasari bile var bilemeyiz ki

Malesef bnmkini dondurmadlar çözünmeye dayanamayablr dyp çift embryo transfer etri gökalp hoca. Şimdi gel rahme çizik atıp tekrar tüp bebek yapalm dio ama cesaretim yok ben gökalp hocanın başarılarna bakılırsa çok umutlanmstm şimdi korkuyorum ya yine tutmazsa diye. Bide eşimde morfoloji sıfır yine tutmayablr o yüzden öncelikle iyi bir ürologla ile bu morfolojiyi halledip öyle tekrar tüp bebek yaptrcam. Belki dna hasari bile var bilemeyiz ki
Merhaba yanlış anlamazsanız size bi Dr önereceğim Erkek infertilitesi konusunda Türkiye en başarılı Dr Semra Kahraman mış ,bizim böyle bir sorunumuz yok ,başka sıkıntılar olduğu için gitmedik tabi ama bana sürekli tavsiye edildi .zaten Gökalp hoca da onun öğrencisi tüp bebekte ,bilgi vermek istedim.İyice araştırın ve aklınıza yatarsa gidin bence

Merhaba yanlış anlamazsanız size bi Dr önereceğim Erkek infertilitesi konusunda Türkiye en başarılı Dr Semra Kahraman mış ,bizim böyle bir sorunumuz yok ,başka sıkıntılar olduğu için gitmedik tabi ama bana sürekli tavsiye edildi .zaten Gökalp hoca da onun öğrencisi tüp bebekte ,bilgi vermek istedim.İyice araştırın ve aklınıza yatarsa gidin bence
Tsk ederm saol neden yanls anlym ki;) Ben semra kahramanı bilyrm şişli memorial da tüp bebek ünitesi başkanı orda laboratuvarları dünyada sayılı labaratuvarlar arasnda. Erkek interfilitesnde en iyisi orası baya araştrmştm ama istanbul malesef uzak eşim sorun ediyor işinden dolayı o kadar kalmam diyor bende çok isterdim ama şu an biraz zor gibi. Bide artık nasip olursa olur zaten çabalamak biraz boş gibi çünkü hangi zamanda ise o zamanda gelr. Ordaki tüp bebek de tutmayablr

Tsk ederm saol neden yanls anlym ki:KK66: Ben semra kahramanı bilyrm şişli memorial da tüp bebek ünitesi başkanı orda laboratuvarları dünyada sayılı labaratuvarlar arasnda. Erkek interfilitesnde en iyisi orası baya araştrmştm ama istanbul malesef uzak eşim sorun ediyor işinden dolayı o kadar kalmam diyor bende çok isterdim ama şu an biraz zor gibi. Bide artık nasip olursa olur zaten çabalamak biraz boş gibi çünkü hangi zamanda ise o zamanda gelr. Ordaki tüp bebek de tutmayablr
Bilginiz olduğuna sevindim.Allah yardımcımız olsun hepimizin .🤲

Back