- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Transfer yaparken ya ilacla transfer yapiyorlar ( estrofem hormon ilavlariyla ve fitil) veya ilacsiz senin döngüne göre transfer yapiorlar ozaman tek fitil veriorlarNaturel nasıl oluyor ya ve neden yapılıyor? Benm başta yumurtalarım çok gözüküyor ilaç kullandıkça sayım azalıyor ve kalite kötü çıkıyor. Acaba bana da naturel mi gerekicek sonrakinde
Bende surec bitene kadar kulanacam canim. Sali kan tahliliBen ilac, fitil, igne her seyi kullandim, surec bitene kadar da devam edecegim 3 gunum kaldi.
Bi ihtimal belki yukselir degerim diye devam ediyorum her ne kadar inanmasam daBende surec bitene kadar kulanacam canim. Sali kan tahlili
Rabbim mucizeler versin insallah canim. Yardimcimiz olsun Allahim insaallahBi ihtimal belki yukselir degerim diye devam ediyorum her ne kadar inanmasam dahakkimizda hayirlisi olsun.
Gercekten miiii erken gebelik gestimiydiBuarada idrar testi yapıp kendini strese sokuyodun di sen git kan testi ver net öğren çabalarına kurtul idrarda çıkmaması yok anlamına gelmez 9 gün odrar yaptım negatif gidip hastanede kan verdi pozitiftii
Ev doktoruma kanimi al dedim. Ne gerek var git gebelik testi al yuzde 99 dogru cikiyor dedi. Bende onemsemedimGercekten miiii erken gebelik gestimiydi
Iste yanlış yapmışsın canim Benim git kan ver 100 de 100 net öğren ırkın neden stres yapın kendine tatlım benim evet 9 gün öğrendim kanda bennEv doktoruma kanimi al dedim. Ne gerek var git gebelik testi al yuzde 99 dogru cikiyor dedi. Bende onemsemedim
Sen evde idrar testi yaptin negatif mii ciktiii hemde 9ncu gun??Haa çıkmazsa üzülme stres etme bidaha denerim ben ikizlerime hamileyim 20 haftalik olduk Rabbim ol derse olur idrar testi yap den doktorun aklına sasirdim benn hiç bi doktor idari net demiorki idrarda çıkıp kanda çıkmayan çok tanıdım var
Canim ben idrar testinde pozitif 20 günde gördüm kanda çıktı ama idrarda baya geç ciktii benimmSen evde idrar testi yaptin negatif mii ciktiii hemde 9ncu gun??
Evetde 20 gun derken transfer sonrasimi. 9ncu gunde idrar yapmadin miCanim ben idrar testinde pozitif 20 günde gördüm kanda çıktı ama idrarda baya geç ciktii benimm
Ewet yaptım çıkmak idrarda 9 gun kanda ciktiEvetde 20 gun derken transfer sonrasimi. 9ncu gunde idrar yapmadin mi
9ncu gun kan verdin. Peki idrari ne zaman yaptinEwet yaptım çıkmak idrarda 9 gun kanda cikti
9ncu gun kan verdin. Peki idrari ne zaman yaptin
[/QUOTE kız valla anlatmaktan yoruldum 9 gün idrar danyaptim çıkmadı tabi moral 0 açıldı kan verdik pozitif gördük yani 9 günü yaptım idrarda
Simdiki idrar testleri 25 hcg den itibaren hesapliyor nasil teste cikmiyor anlamis degilim. Insaallah baanada senin mucizenden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?