• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek transfer negatif

rabbim hepimizn emeklerini bosa cikartmasin insallah arkadaslari yeni uye oldum transferimin 5. gunu 1 kasimda test tarihim rabbim kucagimizi boş birakmasin insallah sag saglim yarularimizi kucagimiza alacagimiz gunu bizlere nasip etsin

Benim 8. Günüm dü.. doktor kan almayınca çok merak ediyordum burda arkadaşlar silik cıktı diye yazınca bende test yapmak istedim..
8. Gün yaptım negatif çıktı...
O gün çok ağladım.. 😭
10. Gün kanda baktırdık değerim 3 cıktı... 😞
Bundan sonra ki tedavime söz verdim kendime idrar testi yapmayacağım...
O bikac günlük umut, bekleyiş bile o kadar güzel ki allahım.. hamile olmak kim bilir ne kadar güzeldir... allahım hepimizin sonunu hayır etsin inşallah...

Kızlar selam bende eylul de transferım oldu 8.gunu idrar testi yaptım negatif cıktı yinede bekledim 10. Gunu ıcın cunku 5. Gun embriyo suyu doktor cok umutluydu 10. Gun test verdim gebelik vardı inanamadım ama maalesef kimyasal gebelik le sonuclandı degerım az yukseldı kaybettim

Kızlar selam bende eylul de transferım oldu 8.gunu idrar testi yaptım negatif cıktı yinede bekledim 10. Gunu ıcın cunku 5. Gun embriyo suyu doktor cok umutluydu 10. Gun test verdim gebelik vardı inanamadım ama maalesef kimyasal gebelik le sonuclandı degerım az yukseldı kaybettim
Ilacli transfermiydi yoksa dogal siklus mu

Bilmiyorum ama kaderinde varsa oluyor ben 6 senelik evliyim ilk denememdı eylul deki doktorum %80 tutma ihtimali dedi embrıyologum tek embriyo ıcın beni ikna etti cok ıyı embrıyon diye dıgerlerını donduralım transferım yapıldı doktor cıkarken 2 sene sonra kardes ıcın gelirsiniz dedi o kadar emindi bende oyleydım 8. Gun testte negatif cıkınca doktor bile inanamadı bekle dedi bana. 10. Gebelıgı ogren ince gunde 3 defa ıgne verdi ama oda engel olamadı kaybettim o heyacan beni cok yıktı bu sefer karar lıyım 12 gunden once test yapmayacam

Bilmiyorum ama kaderinde varsa oluyor ben 6 senelik evliyim ilk denememdı eylul deki doktorum %80 tutma ihtimali dedi embrıyologum tek embriyo ıcın beni ikna etti cok ıyı embrıyon diye dıgerlerını donduralım transferım yapıldı doktor cıkarken 2 sene sonra kardes ıcın gelirsiniz dedi o kadar emindi bende oyleydım 8. Gun testte negatif cıkınca doktor bile inanamadı bekle dedi bana. 10. Gebelıgı ogren ince gunde 3 defa ıgne verdi ama oda engel olamadı kaybettim o heyacan beni cok yıktı bu sefer karar lıyım 12 gunden once test yapmayacam
Cok zorlu surec rabbim yardimcimiz olsun

Bende o hatayı yaptım erken idrar testi yaptım o gün O kadar çok ağladım ki..
Ertesi gün kasıklarıma dayanılmaz sancılar ağrılar girdi.. belkide olacaktı olmadı...
Bidaha günü gelmeden test yapmayacağım kendime söz verdim... 3. Tedaviye başlayacağız ama ben piskolojik olarak hiç iyi değilim... başımda baskı var stresten kaynaklandığını düşünüyorum.. hormonum yüksekmiş bence oda stres yüzünden... kendime engel olamıyorum çok kafama takıyorum.. bu gece yine rüyam da gördüm kucağımdaydi inanılmaz güzel rüyası bile.. allahım sen hepimize yardım et bu zorlu yolda...

Arkadaslar 29 ekimde 5. Gun embriyosu transfer oldum 2. Denenem ilki eylulde tutmadi malesef..hic belirti yok gerci 2. Gundeyim ama tutanlar sanki bel ve kasik agrisi yasadik demisler burdan okuduklarima gore :63:

Back