• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek transfer negatif

Arkadaslar 29 ekimde 5. Gun embriyosu transfer oldum 2. Denenem ilki eylulde tutmadi malesef..hic belirti yok gerci 2. Gundeyim ama tutanlar sanki bel ve kasik agrisi yasadik demisler burdan okuduklarima gore :63:
Hiç belli olmuyor, bazılarında bahsettiğiniz belirtiler oluyor bazıların da ise hiçbir belirti olmuyor.
Bunları düşünerek canınızı sıkmayın, inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır.

rabbim hepimizn emeklerini bosa cikartmasin insallah arkadaslari yeni uye oldum transferimin 5. gunu 1 kasimda test tarihim rabbim kucagimizi boş birakmasin insallah sag saglim yarularimizi kucagimiza alacagimiz gunu bizlere nasip etsin
Kuzum hayirli olsun belirtilerin neydi ? Ben 5. Gun embriyosu ile transfer oldum 29 ekimde 7 kasim test gunum hic belirti yok ilkinde de yoktu gecen ay tutmadi 1. Si malesef

Hiç belli olmuyor, bazılarında bahsettiğiniz belirtiler oluyor bazıların da ise hiçbir belirti olmuyor.
Bunları düşünerek canınızı sıkmayın, inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır.
Cok haklisiniz ama sifir belirti ve hamileyim yazan da tek tuk cikiyor Rabbim tez zamanda nasio etsin insallah herkese

Arkadaslar 29 ekimde 5. Gun embriyosu transfer oldum 2. Denenem ilki eylulde tutmadi malesef..hic belirti yok gerci 2. Gundeyim ama tutanlar sanki bel ve kasik agrisi yasadik demisler burdan okuduklarima gore :63:
Ben de 28 ekimde transfer oldum kasik ağrısı bende de yok ya ara ara adet sancısı giriyor sadece :KK43: bilemedim ne olacak umudum yok galiba

Ben de 28 ekimde transfer oldum kasik ağrısı bende de yok ya ara ara adet sancısı giriyor sadece :KK43: bilemedim ne olacak umudum yok galiba
Hayirli olsun senin 3. Gunun o halde insallah hamileyizdir dondurulmus mu senin ? Adet sancisi da yok kasik bel hic bisi yok gogus de agrimiyor

Bilmiyorum ama kaderinde varsa oluyor ben 6 senelik evliyim ilk denememdı eylul deki doktorum %80 tutma ihtimali dedi embrıyologum tek embriyo ıcın beni ikna etti cok ıyı embrıyon diye dıgerlerını donduralım transferım yapıldı doktor cıkarken 2 sene sonra kardes ıcın gelirsiniz dedi o kadar emindi bende oyleydım 8. Gun testte negatif cıkınca doktor bile inanamadı bekle dedi bana. 10. Gebelıgı ogren ince gunde 3 defa ıgne verdi ama oda engel olamadı kaybettim o heyacan beni cok yıktı bu sefer karar lıyım 12 gunden once test yapmayacam
Hangi doktorda tedavi oldunuz

İlk transferimde agrım vardı usume ates basması sureklı yatmıştım ıgne ve ılac ıcın kalkmıstım kimyasal ile sonuclandı simdi ikinci transferımı oldum bugun 2. Gunum yine az az agrım var sadece bide uyuyorum ılacların etkisi bunlar onuda biliyorum hayırlısı olsun ınsallah bende Konya dayım Kayseri ye o doktora guvendım diye gittim ıstanbuldada cok doktor var bıldıgım kadarıyla ama sanırım ucretlerı cok pahalı

İlk transferimde agrım vardı usume ates basması sureklı yatmıştım ıgne ve ılac ıcın kalkmıstım kimyasal ile sonuclandı simdi ikinci transferımı oldum bugun 2. Gunum yine az az agrım var sadece bide uyuyorum ılacların etkisi bunlar onuda biliyorum hayırlısı olsun ınsallah bende Konya dayım Kayseri ye o doktora guvendım diye gittim ıstanbuldada cok doktor var bıldıgım kadarıyla ama sanırım ucretlerı cok pahalı
Evet gerçekten çok pahalı ilk bşlrken 8bn verdk ilaçlarla birlkte 11 i buldu şimdi 2. Transferdede 4 bin yine ilaçlarla 5 i buldu tabi tahliller falan toplam giden 20 kesn oldu.. ama şu durumda tutsunda parayı falan görmüyor gözüm artık.. yerleşme kanaması geçen seferde olmadı şuandada olmadı 6. Günüm ondan korkuorum bide ilk 3 gün kasıklarımda batma gibi ağrılar oldu ara ara şimdi bişey yok ondanda endişeleniyorum..

Evet gerçekten çok pahalı ilk bşlrken 8bn verdk ilaçlarla birlkte 11 i buldu şimdi 2. Transferdede 4 bin yine ilaçlarla 5 i buldu tabi tahliller falan toplam giden 20 kesn oldu.. ama şu durumda tutsunda parayı falan görmüyor gözüm artık.. yerleşme kanaması geçen seferde olmadı şuandada olmadı 6. Günüm ondan korkuorum bide ilk 3 gün kasıklarımda batma gibi ağrılar oldu ara ara şimdi bişey yok ondanda endişeleniyorum..
Endıselenmeyın bence yerleşme kanaması herkeste olmuyor benim ilkinde olmamıştı arkadaslarm var tup bebekle hamile olan onlardada olmadı agrı bencede cok yanıltıcı olabiliyor

Endıselenmeyın bence yerleşme kanaması herkeste olmuyor benim ilkinde olmamıştı arkadaslarm var tup bebekle hamile olan onlardada olmadı agrı bencede cok yanıltıcı olabiliyor
Maşallah siz sabırlı ve rahatsınız.. inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin ne diyim beklemekten başka çare yok

Maşallah siz sabırlı ve rahatsınız.. inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin ne diyim beklemekten başka çare yok
İlk transferimde cok yıprandım gebelik ogren dusecegını duy kan vermekten kollarım morarma si 1.5 ay aglama krizleri zor zamanlar gecırdım bunda tek dusun cem olursa olur rabbim ne verirse hayırdır ilkinde cok agladım cok uzuldum sonuc kaybettim bunda biraz daha hazırlıklıyım tevekkuldeyım bu zor size yapın diyemem herkes farklıdır ama sakın olun heyecanda cok etkiliyormus sonucu

meehaba kızlar dondurulmuş embriyo ilk denemem negatif oldu dün 9. Günüm kanda sonucumu öğrendim şimdi adetimle yeniden deniycem. Siz be kadar beklediniz?

Sizin interfilite sebebi neydi. Bende kayseride gökalp hocada ilk denemem negatif oldu. 2. Içın düşünüyorm ne yapmalym blmyrm

Back