- 17 Ekim 2023
- 74
- 55
- 8
- 27
Zaten sanki etten çok balık tüketmeni istiyorlar gibime geldi çünkü akdeniz tipi beslenmede et minimumda baktığım kadarıylaOh daha ne olsunnnn şifa olsunbende gluten tüketen sigara tüketen biri değilim zaten ama bi beslenme düzenide oluşturmadım . Et ürünleri ile aram yok ama zorluyorum yapacak bişi yok
Ay benim balıkla hele hiç aram yokZaten sanki etten çok balık tüketmeni istiyorlar gibime geldi çünkü akdeniz tipi beslenmede et minimumda baktığım kadarıyla
19 aralık opuŞu an aklıma takılan tek şey ikinci reglim gecikecek mi ve transfer regliden kaç gün sonra oluyor djdjdj
Insan kendini alistirmak istiyor sanirim her ihtimale uzulmemek icinBirazcık var heyecan ama bazen düşünüyorum ya tutmazsa çok üzülme diye aklıma geliyordeğişik bi his ya
Kuru kayısı , badem , bol su tüketin kabızlıkta olmaz inşallahAy benim balıkla hele hiç aram yokneyse zorlauacağız artık kendimizi . Haşlanmış yumurta yemek ceviz yemek tutunsun diye kabak çekirdeği yemek iyiymiş öyle duydum birde avakado
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz icin 2 yumurta ile ilerleyecegizAaa anladım sizin taze transfer o zaman yumurta toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer olur o şekilde hazırlayın kendinizi. Kaç yumurta saydı muayenede ? Eğer yumurta sayınız coksa taze yapmazlar dondururlar .
Sağlıklı bebiş olsunlarTeşekkür ederim bilgilendirmeniz icin 2 yumurta ile ilerleyecegiz
Benim reglim bu ay çok enterasan oldu başta 4 gün gecikti sonra kahve rengi leke geldi 4 gün doktoruma yazdım oda yogunlasinca gelin dedi içim rahat etmedi tekrar yazdım oda zaten muayene edileceksin gel bı bakalım için rahat etsin dedi sonra 4. gün gittim doktorun muayene masasında reglim geldi sonra doktor söküldü dedi daha sonra işte 10 gün sonra tekrar cagriyorlar yine muayne ediyolar kan alıyorlar rahim kalinlastiysa 5 gün içinde transfer olunuyor benim şuan iki günüm kaldı öyleŞu an aklıma takılan tek şey ikinci reglim gecikecek mi ve transfer regliden kaç gün sonra oluyor djdjdj
Sizinle aynı günde başlamışız benim de bugün kontrolüm var en geç önümüzdeki hafta toplama işlemi olacak gibi sizin kaç yumurtanız var25 ocakta tedeviye başladık adetimin ,2 günü 31 ocakta ilk ignemi vuruldum iğneyi ve ilacı 3 gün kullandık sonrası kan tahlili ve ultrasyon tekrar 3 günlük 2 iğneye başladık Çarşamba günü yani yarın kontrolüm var beklediğimiz gibi gelişirse Cuma günü yumurta toplamı işlemi başlayacak dedi.sonrasi transfer işlemi oda ne zaman olur bilem 2.adetim derken Ocak ayindaki adetim 30 da bitti diğer adet günüm 24 Şubat demek istedim.orda bı yalnis anlatımım olmuş.transfer işlemi rahim duvarı uygun ise taze emriyo transferi olacak dedi
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim o zaman regli başladıktan 15-20 gün sonraları buluyor transfer her türlüBenim reglim bu ay çok enterasan oldu başta 4 gün gecikti sonra kahve rengi leke geldi 4 gün doktoruma yazdım oda yogunlasinca gelin dedi içim rahat etmedi tekrar yazdım oda zaten muayene edileceksin gel bı bakalım için rahat etsin dedi sonra 4. gün gittim doktorun muayene masasında reglim geldi sonra doktor söküldü dedi daha sonra işte 10 gün sonra tekrar cagriyorlar yine muayne ediyolar kan alıyorlar rahim kalinlastiysa 5 gün içinde transfer olunuyor benim şuan iki günüm kaldı öyle
Bende ikinci regli bekliyorum hoş geldinnnn. Evet bende heyecanlıyım zaman geçmiyor gibi geliyor. Benimde tahmini transfer Mart başı olacak gibi bu gidişleBen de opu sonrasi ilk reglimi oldum. 2. Reglim gecikmezse mart basi olmam lazim. Mart ortasi gibi de transfer eger bir sorun olmazsa. Cok heyecanli biraz da gerginim
Evet geçmiyor zaman. Hep düşüncedeyim aslında düşünmemek lazım ama içim içime sığmıyor :))Bende ikinci regli bekliyorum hoş geldinnnn. Evet bende heyecanlıyım zaman geçmiyor gibi geliyor. Benimde tahmini transfer Mart başı olacak gibi bu gidişle
Aynen benimki 15 günü buldu zaten genelde öyle oluyor rabbim yardimcimiz olsunÇok açıklayıcı oldu teşekkür ederim o zaman regli başladıktan 15-20 gün sonraları buluyor transfer her türlü
Ben geçtiğimiz haziran ayında nadir olan bir durum başıma geldi hem iç hem dış gebeliği aynı anda geçirdim tabi iksiide sonlandı ve sağ tüpüm alındı . Daha sonra rahim filmi çektirdim ve kalan tüpümde tıkalı olduğunu öğrendik doğal yol ile olmaz dediler bizde sabrımız varken ara vermeden tüp bebeğe başlayalım dedik ilk denemem . Güzel sonuçlar aldık embriyolarımz donduruldu şimdi sıra transferdeEvet geçmiyor zaman. Hep düşüncedeyim aslında düşünmemek lazım ama içim içime sığmıyor :))
Bizim tarihlerimiz yakınmış konuşup paylaşırız burada :)
Sizin kaçıncı deneme , kaç yıldır deniyorsunuz, bir sorun var mıydı??
Özel hastanelerin kendi eczacıları oluyor o tarz gidip istem yaparak bulabilirsiniz diye düşünüyorumKizlar merhaba , Konya'da ovitrelle arıyorum bilen var mı bugün iğne olmam lazım acil , yardımcı olabilir misiniz
Evet bende balık pek sevmem sizin gibi aynı etten de çok hoşlanmam ama yapacak bir şey yokAy benim balıkla hele hiç aram yokneyse zorlauacağız artık kendimizi . Haşlanmış yumurta yemek ceviz yemek tutunsun diye kabak çekirdeği yemek iyiymiş öyle duydum birde avakado
Balık tavuk et yumurta hiç aram yok ama bugün haşlanmış yumurta yiyerek bi başlangıç yaptım kdkdkdkmdEvet bende balık pek sevmem sizin gibi aynı etten de çok hoşlanmam ama yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?