TÜP BEBEK TRANSFER BEKLEYENLER VE SONUÇ BEKLEYENLER 🐣

Oh daha ne olsunnnn şifa olsun bende gluten tüketen sigara tüketen biri değilim zaten ama bi beslenme düzenide oluşturmadım . Et ürünleri ile aram yok ama zorluyorum yapacak bişi yok
Zaten sanki etten çok balık tüketmeni istiyorlar gibime geldi çünkü akdeniz tipi beslenmede et minimumda baktığım kadarıyla

Zaten sanki etten çok balık tüketmeni istiyorlar gibime geldi çünkü akdeniz tipi beslenmede et minimumda baktığım kadarıyla
Ay benim balıkla hele hiç aram yok neyse zorlauacağız artık kendimizi . Haşlanmış yumurta yemek ceviz yemek tutunsun diye kabak çekirdeği yemek iyiymiş öyle duydum birde avakado

Ay benim balıkla hele hiç aram yok neyse zorlauacağız artık kendimizi . Haşlanmış yumurta yemek ceviz yemek tutunsun diye kabak çekirdeği yemek iyiymiş öyle duydum birde avakado
Kuru kayısı , badem , bol su tüketin kabızlıkta olmaz inşallah

Aaa anladım sizin taze transfer o zaman yumurta toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer olur o şekilde hazırlayın kendinizi. Kaç yumurta saydı muayenede ? Eğer yumurta sayınız coksa taze yapmazlar dondururlar .
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz icin 2 yumurta ile ilerleyecegiz

Şu an aklıma takılan tek şey ikinci reglim gecikecek mi ve transfer regliden kaç gün sonra oluyor djdjdj
Benim reglim bu ay çok enterasan oldu başta 4 gün gecikti sonra kahve rengi leke geldi 4 gün doktoruma yazdım oda yogunlasinca gelin dedi içim rahat etmedi tekrar yazdım oda zaten muayene edileceksin gel bı bakalım için rahat etsin dedi sonra 4. gün gittim doktorun muayene masasında reglim geldi sonra doktor söküldü dedi daha sonra işte 10 gün sonra tekrar cagriyorlar yine muayne ediyolar kan alıyorlar rahim kalinlastiysa 5 gün içinde transfer olunuyor benim şuan iki günüm kaldı öyle

Sizinle aynı günde başlamışız benim de bugün kontrolüm var en geç önümüzdeki hafta toplama işlemi olacak gibi sizin kaç yumurtanız var

Ben de opu sonrasi ilk reglimi oldum. 2. Reglim gecikmezse mart basi olmam lazim. Mart ortasi gibi de transfer eger bir sorun olmazsa. Cok heyecanli biraz da gerginim

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim o zaman regli başladıktan 15-20 gün sonraları buluyor transfer her türlü

Ben de opu sonrasi ilk reglimi oldum. 2. Reglim gecikmezse mart basi olmam lazim. Mart ortasi gibi de transfer eger bir sorun olmazsa. Cok heyecanli biraz da gerginim
Bende ikinci regli bekliyorum hoş geldinnnn. Evet bende heyecanlıyım zaman geçmiyor gibi geliyor. Benimde tahmini transfer Mart başı olacak gibi bu gidişle

Bende ikinci regli bekliyorum hoş geldinnnn. Evet bende heyecanlıyım zaman geçmiyor gibi geliyor. Benimde tahmini transfer Mart başı olacak gibi bu gidişle
Evet geçmiyor zaman. Hep düşüncedeyim aslında düşünmemek lazım ama içim içime sığmıyor :))
Bizim tarihlerimiz yakınmış konuşup paylaşırız burada :)
Sizin kaçıncı deneme , kaç yıldır deniyorsunuz, bir sorun var mıydı??

Kizlar merhaba , Konya'da ovitrelle arıyorum bilen var mı bugün iğne olmam lazım acil , yardımcı olabilir misiniz

Ben geçtiğimiz haziran ayında nadir olan bir durum başıma geldi hem iç hem dış gebeliği aynı anda geçirdim tabi iksiide sonlandı ve sağ tüpüm alındı . Daha sonra rahim filmi çektirdim ve kalan tüpümde tıkalı olduğunu öğrendik doğal yol ile olmaz dediler bizde sabrımız varken ara vermeden tüp bebeğe başlayalım dedik ilk denemem . Güzel sonuçlar aldık embriyolarımz donduruldu şimdi sıra transferde yıldır deniyoruz gibi olmadı biz mecburi sürece girmiş bulunduk istediğimiz için geciktirmek istemedim. Birde doğal yol ile denemeye korkuyorum ben başıma gelenlerden dolayı travma oldu kalan tüp zaten hasarlı tekrar dış gebelik geçiririm diye. Senin süreç nasıl yaş kaç ilk deneme mi

Evet bende balık pek sevmem sizin gibi aynı etten de çok hoşlanmam ama yapacak bir şey yok

Kızlar selam bende transfer için ikinci reglimi bekliyorum şuan yasmin kullanıyorum merak ettiğim şey şu doktor beni adetin ikinci günü çağırdı , 2. Günden transfer gününe kadar kaç kez muayeneye çağırır bilginiz var mı ? herhangi bir tahlil istiyor mu ? ve hangi ilaçları kullandınız bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…