TÜP BEBEK TRANSFER BEKLEYENLER VE SONUÇ BEKLEYENLER 🐣

Oh daha ne olsunnnn şifa olsun bende gluten tüketen sigara tüketen biri değilim zaten ama bi beslenme düzenide oluşturmadım . Et ürünleri ile aram yok ama zorluyorum yapacak bişi yok

Ay benimde sağ tüpüm alındı . İkimizede çok geçmiş olsun tekrarını yaşamayalım inşallah

Cumartesi günü transfer günüm dün son kez kontrole gittim doktorum dediki rahim gebelik için çok güzel hazır cumartesi transfer günü dedi rabbim kucagmizi boş bırakmasın

Cumartesi günü transfer günüm dün son kez kontrole gittim doktorum dediki rahim gebelik için çok güzel hazır cumartesi transfer günü dedi rabbim kucagmizi boş bırakmasın
Amiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelip herşey gönlünce olsun tek embriyo mu çift embriyo mu olacak

Arkadaşlar merhaba bende transfer için bekliyorum çok heya canlı üçüncü transferim olacak alışmam gerekirken hala heyacan yapmam normal mi acaba

Arkadaşlar merhaba bende transfer için bekliyorum çok heya canlı üçüncü transferim olacak alışmam gerekirken hala heyacan yapmam normal mi acaba
Normal tabiki her biri ayrı umut çünkü. Rabbim daha fazla aratmasın. 2. Reglinizi oldunuz mu gecikme oldu mu ?

Normal tabiki her biri ayrı umut çünkü. Rabbim daha fazla aratmasın. 2. Reglinizi oldunuz mu gecikme oldu mu ?
Benim normalde regl altı şubatta olmalı bakalım gecikme olacak mı benim ilk ikisinde ikinci regl de gecikme olmamıştı bakalım bu sefer nasıl olacak

Amiiiinnn . Pozitif haberlerinide alırız umarım bize deneyimlerini anlat gelip herşey gönlünce olsun tek embriyo mu çift embriyo mu olacak
Sizinde aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum

Sizinde aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
Şu an aklıma takılan tek şey ikinci reglim gecikecek mi ve transfer regliden kaç gün sonra oluyor djdjdj

Yumurta toplama sonrası nasıl bu kadar sürede 2. Adeti olacaksınız bi yanlış var gibi
25 ocakta tedeviye başladık adetimin ,2 günü 31 ocakta ilk ignemi vuruldum iğneyi ve ilacı 3 gün kullandık sonrası kan tahlili ve ultrasyon tekrar 3 günlük 2 iğneye başladık Çarşamba günü yani yarın kontrolüm var beklediğimiz gibi gelişirse Cuma günü yumurta toplamı işlemi başlayacak dedi.sonrasi transfer işlemi oda ne zaman olur bilem 2.adetim derken Ocak ayindaki adetim 30 da bitti diğer adet günüm 24 Şubat demek istedim.orda bı yalnis anlatımım olmuş.transfer işlemi rahim duvarı uygun ise taze emriyo transferi olacak dedi

Aaa anladım sizin taze transfer o zaman yumurta toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer olur o şekilde hazırlayın kendinizi. Kaç yumurta saydı muayenede ? Eğer yumurta sayınız coksa taze yapmazlar dondururlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…