TÜP BEBEK TRANSFER BEKLEYENLER VE SONUÇ BEKLEYENLER 🐣

Sizinle aynı günde başlamışız benim de bugün kontrolüm var en geç önümüzdeki hafta toplama işlemi olacak gibi sizin kaç yumurtanız var
Merhaba öncelikle hayırlı olsun hepimiz için ben bu akşam catmatma iğnesini vurunacagim cuma günü sabah yumurtalarım toplanacak 2 yumurta ile devam edeceğiz canim senin kaç yumurtan var

Merhaba öncelikle hayırlı olsun hepimiz için ben bu akşam catmatma iğnesini vurunacagim cuma günü sabah yumurtalarım toplanacak 2 yumurta ile devam edeceğiz canim senin kaç yumurtan var
Benim de pazartesi yumurta toplanacak gibi şimdilik 12 yumurta görünüyor kalitesi ne durum da bilemeyiz tabi

Anladim , cok gecmis olsun, en kisa zamanda bebeginize kavusmanizi diliyorum

Arkadaşlar merhaba, ben de transfer sürecimdeyim kendi sürecimi anlatayım size. Benim ikinci reglim gecikti ama zaten benim regl düzenim maalesef ki her şeyden etkileniyor transfer için reglimi bekledikçe o da gecikti sağolsun. Forumda gününde regl olanları da gördüm ama sanırım genel olarak gecikiyor. Benim tedavi sürecimi aşağıya yazıyorum

09.12.2024 opu
14.12.2024 ilk regl
23.01.2025 ikinci regl (iki regl arasında 41 gün var normal döngüm 31 gün, 10 gün gecikmiş)

24.01.2025 transferin ilk muayenesi
05.02.2025 transferin ikinci muayenesi
10.02.2025 transfer günüm (reglin 19. günü)

Transfer için çok heyecanlıyım lütfen dualarınızda beni de eksik etmeyin Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah :)

Çok açıklayıcı olmuş kafamdaki bir çok soruya yardımcı oldu bu yazdıkların. Teşekkür ederim pozitifi beklerken bize belirtilerinden de bahset pozitif sonuç almanı diliyorum transfer deneyiminide paylaşırsan sevinirim. Rabbim karnını çiçeklendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…