Yorumuna denk geldim çok sevindimTez zamanda gecikmeden gelsin reglinizbenimki gecikmisti, cogu kisinin de ikinci adeti gecikiyor endiselenmeyin.
Ben de transfer hazirlik surecindeyim, umarim bir aksilik cikmadan transfer olabilirim
Hayırlısı olsun inşallah dilerim Rabbim yüzünüze baksın pozitif olsun inşallah AminMerhaba bu yolun savaşçı kadınlarıtransfer için gün sayıyorum henüz 2. Reglimi olmadım gecikmez ise az kaldı diyebiliriz sizde durumlar nasıl ? Nelere dikkat ediyorsunuz ? Ve sonuç bekleyenler deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız ? Gelin birlikte heyecanımızı paylaşalım ikinci regliniz gecikti mi ?
Gün belirlenmedi henüz benim, cumartesi gitmistik doktora 20 gun gibi bir sureden bahsetti tek bildigim buYorumuna denk geldim çok sevindimne zaman transfer günün benim 6 şubat
Hoş geldinnnnnBen moral vermeye geldimayyy çok heyecanlı ve su gibi geçsin inşallah ne kadar kaldı tahmini? Genellikle Opu sonrası ikinci regl gecikiyor, sen de Opu sonrası ikinci regl bekliyorsun değil mi canım benim?
Ay hadi hayırlısı ikimiz içindeTez zamanda gecikmeden gelsin reglinizbenimki gecikmisti, cogu kisinin de ikinci adeti gecikiyor endiselenmeyin.
Ben de transfer hazirlik surecindeyim, umarim bir aksilik cikmadan transfer olabilirim
Ay çok az kalmış . Nelere dikkat ettin transfer öncesiYorumuna denk geldim çok sevindimne zaman transfer günün benim 6 şubat
Amiiiiin hepimizin inşallah. Rabbim aratmasın kucağımızı boş bırakmasınHayırlısı olsun inşallah dilerim Rabbim yüzünüze baksın pozitif olsun inşallah Amin
Hormon degerleri,rahim kalinlasmasi vs cok fazla etken var saniyorum gunu belirlemek icin. Belki benim durumum icin o tarihi belirlemistir doktorum asagi yukari hicbir fikrim yok. Adetin ucuncu gunuydu gittigimde ilaca basladik su an yumurtalari buyutuyoruz sonra da catlatma kismi olacakmis ayni opu zamani misal. Devamini ben de gorucem bakalim nasil ilerleyecek surec :)Ay hadi hayırlısı ikimiz içindebir an önce pozitif heberlerimizide veririz umarım 20 gün derken adetten sonra 20 gün mü geçmesi gerekiyor?
Amin ecmain inşallahAmiiiiin hepimizin inşallah. Rabbim aratmasın kucağımızı boş bırakmasın
Sigara içiyorsanız azaltın bol su için sağlıklı beslenin stresten uzak durun pozitif olun moraliniz yüksek olsun bunları yaptın mı gerisi Rabbimin takdiri vakti zamanı gelmişse nasip olacaktır inşallahAy çok az kalmış . Nelere dikkat ettin transfer öncesiumarım pozitif haberlerinide alırız
Aaa yeniden yumurta büyütme ve çatlatma mı yapılıyormuş ben bunu ilk kez şuan öğreniyorum çok şaşırdım acaba vücut kendi attığı yumurta sansın diye mi hshshshhs o zaman 20 gün sürmesi normal benim 11 Şubat görünüyor hadi gecikse 18 Şubat'ta regli olsam o zaman Mart başını mı bulacak transferim püüüHormon degerleri,rahim kalinlasmasi vs cok fazla etken var saniyorum gunu belirlemek icin. Belki benim durumum icin o tarihi belirlemistir doktorum asagi yukari hicbir fikrim yok. Adetin ucuncu gunuydu gittigimde ilaca basladik su an yumurtalari buyutuyoruz sonra da catlatma kismi olacakmis ayni opu zamani misal. Devamini ben de gorucem bakalim nasil ilerleyecek surec :)
Umarim pozitifleri paylasmak kismet olur sagliklaen guzeli en hayirlisi dileyen herkesi bulsun
Sigara içmiyorum elimden geldiğince glutensiz besleniyorum bakalım . Stresten uzak durmak bizim gibi insanlar için biraz zor olsada halledeceğizSigara içiyorsanız azaltın bol su için sağlıklı beslenin stresten uzak durun pozitif olun moraliniz yüksek olsun bunları yaptın mı gerisi Rabbimin takdiri vakti zamanı gelmişse nasip olacaktır inşallah
İyi maşallahSigara içmiyorum elimden geldiğince glutensiz besleniyorum bakalım . Stresten uzak durmak bizim gibi insanlar için biraz zor olsada halledeceğizinşallah
Bende transferi Haziran gibi düşünüyorum dedim. Söylememe kararı aldım. Çünkü heyecana ortak olurken bizimle beraber yıpranıyorlar vede strese sokuyorlar cidden.Annem halen soruyor tedavin ne yaptın tekrar başlayacakmısın yok diyorum artık yapmayı düşünmüyorum
Yok yok herkesin boyle degilmis sureciAaa yeniden yumurta büyütme ve çatlatma mı yapılıyormuş ben bunu ilk kez şuan öğreniyorum çok şaşırdım acaba vücut kendi attığı yumurta sansın diye mi hshshshhs o zaman 20 gün sürmesi normal benim 11 Şubat görünüyor hadi gecikse 18 Şubat'ta regli olsam o zaman Mart başını mı bulacak transferim püüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?