- 12 Nisan 2018
- 7
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Merhaba ebrar belirti herkese göre değişiyor kiminde olmuyor bile benim kasıklarim ve belim ağrı göğüslerde de hassasiyet vardı
Özel de yaptırmak zorunda değilsin canim , Belirli aşamalar var onları geçtikten sonra devlet karşılıyor sanırım . Ben Türkiye’de yaşamadığım icin duydugum kadarıyla sanırım öyle ,arkadaşlar merakımdan soruyorum cvplarsanız sevinirim. tüp bebek pahalı bir şey mi ?
Devlet yapıyo ama yaş aralıkları falan vararkadaşlar merakımdan soruyorum cvplarsanız sevinirim. tüp bebek pahalı bir şey mi ?
Sana vajina jeli verdimi doktor yada hapMerhaba kızlar buyün transferimin 7. Günü göğüslerimin acıması dışında hiç belirtim yok. Fakat aşırı akıntım oluyor hatta bazen fışkırıyor bu normal mi sizce ?
Jel verdi sadece onu kullanıyorumSana vajina jeli verdimi doktor yada hap
Yok canım. Transferin yapıldığı gün sayılmıyor. Sıfır sayılıyor transfer günüKızlar test gününü sayarken transfer gününü 1. Gün olarak sayıyoruz değil mi bazıları transfer gününü saymıyormuş
O zaman benim dün 9. Gününmdü kanda gebeliğe baktırmıştım 0.100 çıktı demek ki hala bir umut var . Teşekkür ederim :)Yok canım. Transferin yapıldığı gün sayılmıyor. Sıfır sayılıyor transfer günü
Umut her zaman varO zaman benim dün 9. Gününmdü kanda gebeliğe baktırmıştım 0.100 çıktı demek ki hala bir umut var . Teşekkür ederim :)
İnşallahUmut her zaman var
Merhaba , öncelikle tebrik ederim benimde bugün transferimin 7.günü , 5.gün tek emriyo transferi kan sonucum 16,1 değer biraz düşük gibi geldi moralim bozuldu , dizinde 20 miymiş sanırım nasıl devam ettiniz bir problem oluştu mu?Evet canım hamileyim ben test yapmıştım ama erken gebelik testi onda bile çooook silik çıkmıştı kan verdiiimde 20 idi yani çoook daha yeniydi canım.. normal gebelik testiyle zaten çıkmaz
Oluşmadı canım önemli olan 2 katına çıkması şükür kalp atışını duydm ilerliyoruz şimdişik sorun yok kuzumMerhaba , öncelikle tebrik ederim benimde bugün transferimin 7.günü , 5.gün tek emriyo transferi kan sonucum 16,1 değer biraz düşük gibi geldi moralim bozuldu , dizinde 20 miymiş sanırım nasıl devam ettiniz bir problem oluştu mu?
Bende 7.günü kan vermiştm 20 idi :)Merhaba , öncelikle tebrik ederim benimde bugün transferimin 7.günü , 5.gün tek emriyo transferi kan sonucum 16,1 değer biraz düşük gibi geldi moralim bozuldu , dizinde 20 miymiş sanırım nasıl devam ettiniz bir problem oluştu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?