- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Canım adet olduğun zaman kanamanın en yoğın oldığu yani 2. Ve ya 3.günü doktora gidiypsun sen adet olduğun gün hastaneni aramalasın canım yani ... somra doktor duruma göre iğneler veriyor başlıyprsın kullanmaya yumurtalar büyüyor çoğalıyor .. en son istenilen boyutta yumurtlar olunca çatlama iğnesi vurulup yumurtlar toplanıyor.. toplanan yumurtlar spermle döllenmeye bırakılıyor yani yumurtalarımın toplandığı gün sperm veriyor eşin .. sonra döllenen yumurtaların sayısını sana haber veriyorlar .. aralarından en kaliteli dölleniğ yaşayan embriyolar sana transfer oluyor ve 12 günlük bi süreç başlıyor çok dikkat etmen gereken güzdl bi süreç heycanlı steessli en son işte kan veriyorsun ve gebeliğini öğreniyorsun :))hayırlı olsun bebeğin canım Rabbim inşallah kucagına almayı nasip etsinnn :) bende 2.5 senelik evliym ne yaptıysak olmadı bebeğimz tüp bebek düşünüyorz artık , mümkünse bana biraz anlatabilir misiniz? Neler yapılıyor ne testler isteniyor ne kadar ücret weriliyor herşeyi bilip gitmek istiyorum.
çok zor mu peki süreç yumurtalarn toplanması falanCanım adet olduğun zaman kanamanın en yoğın oldığu yani 2. Ve ya 3.günü doktora gidiypsun sen adet olduğun gün hastaneni aramalasın canım yani ... somra doktor duruma göre iğneler veriyor başlıyprsın kullanmaya yumurtalar büyüyor çoğalıyor .. en son istenilen boyutta yumurtlar olunca çatlama iğnesi vurulup yumurtlar toplanıyor.. toplanan yumurtlar spermle döllenmeye bırakılıyor yani yumurtalarımın toplandığı gün sperm veriyor eşin .. sonra döllenen yumurtaların sayısını sana haber veriyorlar .. aralarından en kaliteli dölleniğ yaşayan embriyolar sana transfer oluyor ve 12 günlük bi süreç başlıyor çok dikkat etmen gereken güzdl bi süreç heycanlı steessli en son işte kan veriyorsun ve gebeliğini öğreniyorsun :))
Hayır hiç zor değil zaten çok uzun sürmüyo ki transfer harici 10 gün falan .. yumurtalar toplanırken zaten anestezi aldığımız için hiç bişey anlamıyosın uyandığında her şey bitmiş oluyor :) yani sadece piskolojik olarak stressli biraz onun harci acı falan yok yani her şey güzelllçok zor mu peki süreç yumurtalarn toplanması falan
n martın 1.günü adet oldum 2.günü hastaneye gittim başladım iğnelere mart 14 de yumurtalar toplandı 19 unda transfer oldu iğneleri kendim kullanıyosun evde basit ama saatleri zaman dilimleri önemli bi sorun olursa mutlaka yaz :) ben bu tür şeylerde çok pimpirikliyim dakikası dakikasına iğnelerimi yaptım yani :* haberlerini bekliyprum cnaoöçok zor mu peki süreç yumurtalarn toplanması falan
Benim bugün 5 günüm transferde ve ben dayanamayıp idrar testi yaptim çıkmadı.Cikan varmı dün akşam kasik ağrım çoktu korkmak istemiyorum ama endişeliyim
Ayrıca kasık ağrısı iyi bişry :) bebek yerleşiyor . Yatıp dinleniyosun dimi 2.5 litre su içmen gerek .. sebze bol bol ye meyve mutlaka ye ananas kivi çok önemli portakalll falan embriyonun tutunmasında etkili suyu iç ve bol dua etmelisin :*Benim bugün 5 günüm transferde ve ben dayanamayıp idrar testi yaptim çıkmadı.Cikan varmı dün akşam kasik ağrım çoktu korkmak istemiyorum ama endişeliyim
ben kayseride yaşıyorm henüz iyi bi doktor araştırması yapıyorm. Şubatta aşılama olmştm doktorumun zamanını tutturamadgnı duyunca şok oldm ya boşu boşuna yaptrmş oldm boşu boşuna üzüldüm o yüzden çok iyi araştrmam lazımBe
n martın 1.günü adet oldum 2.günü hastaneye gittim başladım iğnelere mart 14 de yumurtalar toplandı 19 unda transfer oldu iğneleri kendim kullanıyosun evde basit ama saatleri zaman dilimleri önemli bi sorun olursa mutlaka yaz :) ben bu tür şeylerde çok pimpirikliyim dakikası dakikasına iğnelerimi yaptım yani :* haberlerini bekliyprum cnaoö
Benim dün 12.günümdü 207 çıktı kan testim canım ama bi değişiklik yok sadece midemde bi ekşime var oda yeni yeni ... ve sık idrara çıkma oda yeni yeni oluştu canım3 gün embriyosu.Dediklerini yapmaya çalıyorum canımsende bir farklılık varmı bugün
Bende aşılama yaptırıypdum yumurtam kendisi çatlamıştıben kayseride yaşıyorm henüz iyi bi doktor araştırması yapıyorm. Şubatta aşılama olmştm doktorumun zamanını tutturamadgnı duyunca şok oldm ya boşu boşuna yaptrmş oldm boşu boşuna üzüldüm o yüzden çok iyi araştrmam lazım
Evet canım yarın yine tekrarlıycamYarın tekrar yaptiracaksin degilmi testi
Verdim kan canım 530.45 çıktı Alllahıma şükürler olsun ki 10 gün sonra doktor kese için çağırdı canımDeniz ne yaptın sonuç nasıl
Arkadaşlar 19 mart günü transfer yaptırdım.. dün yani transferin 7.günü kan testim 20.92 çıktı testim de pozitif.. asıl günüm 31 mart günü sizce durum nasıl değer güzel yükselir mi 80 i geçer mi 31 ine kadar
Evet canım hamileyim ben test yapmıştım ama erken gebelik testi onda bile çooook silik çıkmıştı kan verdiiimde 20 idi yani çoook daha yeniydi canım.. normal gebelik testiyle zaten çıkmazHamilemisiniz merak ettim benim de bugün 8. Günüm bende bekliyorum test yaptım çıkmadı ilk denememiz di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?