Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek tranafer sonucu bekleyenler , tüp bebek yaptıranlar 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet olduğun zaman kanamanın en yoğın oldığu yani 2. Ve ya 3.günü doktora gidiypsun sen adet olduğun gün hastaneni aramalasın canım yani ... somra doktor duruma göre iğneler veriyor başlıyprsın kullanmaya yumurtalar büyüyor çoğalıyor .. en son istenilen boyutta yumurtlar olunca çatlama iğnesi vurulup yumurtlar toplanıyor.. toplanan yumurtlar spermle döllenmeye bırakılıyor yani yumurtalarımın toplandığı gün sperm veriyor eşin .. sonra döllenen yumurtaların sayısını sana haber veriyorlar .. aralarından en kaliteli dölleniğ yaşayan embriyolar sana transfer oluyor ve 12 günlük bi süreç başlıyor çok dikkat etmen gereken güzdl bi süreç heycanlı steessli en son işte kan veriyorsun ve gebeliğini öğreniyorsun :))

çok zor mu peki süreç yumurtalarn toplanması falan

Hayır hiç zor değil zaten çok uzun sürmüyo ki transfer harici 10 gün falan .. yumurtalar toplanırken zaten anestezi aldığımız için hiç bişey anlamıyosın uyandığında her şey bitmiş oluyor :) yani sadece piskolojik olarak stressli biraz onun harci acı falan yok yani her şey güzelll

Be
n martın 1.günü adet oldum 2.günü hastaneye gittim başladım iğnelere mart 14 de yumurtalar toplandı 19 unda transfer oldu iğneleri kendim kullanıyosun evde basit ama saatleri zaman dilimleri önemli bi sorun olursa mutlaka yaz :) ben bu tür şeylerde çok pimpirikliyim dakikası dakikasına iğnelerimi yaptım yani :* haberlerini bekliyprum cnaoö

Benim bugün 5 günüm transferde ve ben dayanamayıp idrar testi yaptim çıkmadı.Cikan varmı dün akşam kasik ağrım çoktu korkmak istemiyorum ama endişeliyim

Ben erken gebelik testi yaptım halde 7.gün silik çıktı canım çok erken yapmıssın çıkmaz tabi ki ! Kaçıncı gün emriyosu benim 5 olduğu halde çıkmadı 7.gün kanda bile 20 çıktı çok çok yeni yani

Benim bugün 5 günüm transferde ve ben dayanamayıp idrar testi yaptim çıkmadı.Cikan varmı dün akşam kasik ağrım çoktu korkmak istemiyorum ama endişeliyim
Ayrıca kasık ağrısı iyi bişry :) bebek yerleşiyor . Yatıp dinleniyosun dimi 2.5 litre su içmen gerek .. sebze bol bol ye meyve mutlaka ye ananas kivi çok önemli portakalll falan embriyonun tutunmasında etkili suyu iç ve bol dua etmelisin :*

ben kayseride yaşıyorm henüz iyi bi doktor araştırması yapıyorm. Şubatta aşılama olmştm doktorumun zamanını tutturamadgnı duyunca şok oldm ya boşu boşuna yaptrmş oldm boşu boşuna üzüldüm o yüzden çok iyi araştrmam lazım

Bende aşılama yaptırıypdum yumurtam kendisi çatlamıştı somra tüp bebek bi sprun da yok ama olmadı 3 senedir işte canım Alllahım hakkında hayırlısı nasip etsin doktor da çok önemmşi bu aşama da

Hamilemisiniz merak ettim benim de bugün 8. Günüm bende bekliyorum test yaptım çıkmadı ilk denememiz di
Evet canım hamileyim ben test yapmıştım ama erken gebelik testi onda bile çooook silik çıkmıştı kan verdiiimde 20 idi yani çoook daha yeniydi canım.. normal gebelik testiyle zaten çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…