• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek tranafer sonucu bekleyenler , tüp bebek yaptıranlar 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi ni de yaptım ama onu çok erken yaptım ondan çıkmamış olabilir adınıza çok sevindim inşallah bende ii haberler alırım pazartesi günü

Merhaba kızlar buyün transferimin 7. Günü göğüslerimin acıması dışında hiç belirtim yok. Fakat aşırı akıntım oluyor hatta bazen fışkırıyor bu normal mi sizce ?

Merhaba ebrar belirti herkese göre değişiyor kiminde olmuyor bile benim kasıklarim ve belim ağrı göğüslerde de hassasiyet vardı

Aslında bir belirti aramamaya çalışıyorum ama her zaman bu mümkün olmuyor. Bugün transferimin 9. günü yarın kan testi yaptırmayı düşünüyoruz inşallah ben de güzel haberler alırım

Kızlar test gününü sayarken transfer gününü 1. Gün olarak sayıyoruz değil mi bazıları transfer gününü saymıyormuş

Evet canım hamileyim ben test yapmıştım ama erken gebelik testi onda bile çooook silik çıkmıştı kan verdiiimde 20 idi yani çoook daha yeniydi canım.. normal gebelik testiyle zaten çıkmaz
Merhaba , öncelikle tebrik ederim benimde bugün transferimin 7.günü , 5.gün tek emriyo transferi kan sonucum 16,1 değer biraz düşük gibi geldi moralim bozuldu , dizinde 20 miymiş sanırım nasıl devam ettiniz bir problem oluştu mu?

Merhaba , öncelikle tebrik ederim benimde bugün transferimin 7.günü , 5.gün tek emriyo transferi kan sonucum 16,1 değer biraz düşük gibi geldi moralim bozuldu , dizinde 20 miymiş sanırım nasıl devam ettiniz bir problem oluştu mu?
Oluşmadı canım önemli olan 2 katına çıkması şükür kalp atışını duydm ilerliyoruz şimdişik sorun yok kuzum

Bende 7.günü kan vermiştm 20 idi :)

Back