Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek tranafer sonucu bekleyenler , tüp bebek yaptıranlar 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ebrar belirti herkese göre değişiyor kiminde olmuyor bile benim kasıklarim ve belim ağrı göğüslerde de hassasiyet vardı

Benim transferim 2. Hatta 3. Kalitede embriyo ile oldu doktorum transfer yapiyorum ama tutma ihtimalim 100 de 1 falan mis ben ne olursa olsun istiyorum dedim 25 tane yumurtam toplandi sadece 3 tanesi islem gördü ve transfer gününe kadar 2. Kalite sadece 3 gune kadar 6 hucreli oldu onu transfer ettik insallah tutar nolur bisey söyleyin

Kimse yokmu banada cevap veren lütfen

Bende 7.günü kan vermiştm 20 idi :)
Oluşmadı canım önemli olan 2 katına çıkması şükür kalp atışını duydm ilerliyoruz şimdişik sorun yok kuzum
inşlh bizede nasip eder allh o güzel kalp atışını duymayı, 7.gün akşam 17 10.gün sabah 39 12.gün sabah 111 değerlerim doktor kan testi yapmaya gerek yok dedi bugün , 10 güm sonra kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla

Kizlar bugün transferimin 8.günü test alip yapsammi bilmiyorum cikarmi sizce korkuyorum melegim benimle midir

Hayırkı olsun inşalllah görürsün canım :)

Merhaba transferimin 5.günündeyim her gün test mi yaptırıyorsunuz? Bana 12 gün sonra kan testi yaptır dediler ben de onu bekliyorum haa 10.gününde idrar testi yaptıracağım. Çok kasmaya gerek var mı bu şekilde bu 12 gün çekilmez olur. Her türlüsüne kendimi alıştırdım. Allah ne yazdıysa o olur.

Hayırlı olsun öncelikle .. benim 3.gun embriyolarım idrar testinde 7.gunde çıkmıştı . Ama tabi herkeste ayni olmayabiliyor .

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ben ocak ayında dr bülent tıraşa tüp yaptırdım 16 yumurtadan 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu tutmadı. Eşimin 12. Kromozomunda sorun varmış genetik tarama ile yeniden başlanabilir dediler. Benim 3 tane dondurulmuş var sizce baştan mı başlasam onlarımı denesen tutarmı acaba

Selam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…