- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 33
- Konu Sahibi Reengarenk
Arkadaşım inşallah hayirlisiyla pozitifi gorurusun benim de transferim Şubat sonu az kaldı.. ben de aranıza katılayim.. Yarın okuduğum yasin sayilarini yazarım.Allah yar ve yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canim..Arkadaşım inşallah hayirlisiyla pozitifi gorurusun benim de transferim Şubat sonu az kaldı.. ben de aranıza katılayim.. Yarın okuduğum yasin sayilarini yazarım.Allah yar ve yardımcın olsun
Amin kardeşim insallah sende tüm isteyenler deArkadaşım inşallah hayirlisiyla pozitifi gorurusun benim de transferim Şubat sonu az kaldı.. ben de aranıza katılayim.. Yarın okuduğum yasin sayilarini yazarım.Allah yar ve yardımcın olsun
Hayırlı cumalar , ben bir yasin okudum. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.yorgun anneanne durkan @hayallperisi hanımlar okuyabilecek arkadaşları etiketleyelim aklıma sizler geldiniz hepinize Hayırlı Cumalar
Yok canım ben 500 kendime okuttum dua duadır 50 100 200 farketmez allah okuyanlardan razı olsun bizde okuyabildiğimizi okuruz..Aslinda guzel birsey ama biraz duzenleme gelse cok iyi olur . Haddim degil karismakda mesela 500 cok canim. Kalabalik olsak eyvallah hani okunur. 500olmasini hocalardan mi duydunuz acaba merak ettim.
14 tane ayrı mı okundu onu anlamadım?Canım ben bı tane okudum 13 tane tanıdıklarım okudu yani toplam 14 tane ekler misiniz okunan sayıya? Reengarenk sen sayfanın linkini dua listelerinde paylaş istersen belki gelen olur