Tüp bebek tedavisinde prp yaptıranlar, PRP tedavisi ne demektir?

Ben tam 5 kez amh testi yaptırdım canım. 4 tüp bebek tedavisi gördüm. 1.53 1.47 1.30 gibi değerler gördüm. Doktor acele et erken menopoz bile dedi. Çok hızlı düşüyor falan filan. İnandım tabi ama yalanmış belliki. Arkasından hacdan gelen adem elması meyvesinin tohumunu rendeleyip bala karıştırdım 3 gün sabah akşam yedim. Sonra tekrar amh testi yaptırdım 2.27 çıktı değer. Normalde 7 8 yumurta sayarlarken 15 16 yumurta saydı doktor :) amh değişkenlik gösterebilir. Rezerv değişmez elbet ama amh rezerv gösteren tek değer değil. Kalitesini de gösteriyor aynı zamanda bu sebeple değişkenlik gösteriyor. Bana da doktor bunları söylemişti. Ne yaptıysan iyi yapmışsın dedi. Baskılayan bişeyler olunca da amh düşüyor ilaçlar hormonlar vs. Ama o baskılar ortadan kalkınca gerçek değerleri görebiliyorsun

Siz takviye kullanmışsınız. Bu da yumurta kalitesine etki eder. Tüp bebek tedavilerinden sonra olası yumurta sayısında yükselme görülebilir.
Benim de ilk tedavimde 6 iken en sonunda 11leri görmüştüm.
Fakat AMH ın değişmeyeceğini iyi doktorlar daima söylerler. Paragöz doktorlar da prp diye insanları kandırır ancak.

Amh değişmez zaten ama düşük çıkınca bu hemen menopoz manasına gelmemeli demek istiyorum. Bazı yöntemlerle gerçek değerini görebilir herkes. Bide değerlerle de bitmiyor işler tabi. Tedaviden hemen sonra değildi bu arada yumurta artışı. Takviyelerin etkilediği düşündüm hala çocuk sahibi değilim bu arada. Herşeyiniz dört dörtlük bile olsa rabbim nasip etmiyorsa olmuyor. Olacaksa da tek bir yumurtadan tek bir sperm tek bir tüpten yada yarım rahimden Amh 0.01 olunca bile olacaksa oluyor. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla huzurla. Diğer herşey ayrıntı herkes kendince ne duyarsa yapma çabasında. Mustafa acet diye biri de vardı. İnsanları kesti biçti duygularını sömürdü. Malesef işi ticarete döktükleri malum. İyi doktorlar iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim

Hanımefendi ben zaten amh düşük olunca hemen menopoza giriyorsunuz demedim ki.
Sadece prp ye güvenmeyin dedim. Çok araştırdım bunu.
Elbette ki herşey nasip kısmet.

Hanımefendi ben zaten amh düşük olunca hemen menopoza giriyorsunuz demedim ki.
Sadece prp ye güvenmeyin dedim. Çok araştırdım bunu.
Elbette ki herşey nasip kısmet.
Yok size ithafen söylemedim ben genel olarak fikrimi söyledim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Prp yi ben sadece görüşmeye gelmek istiyorum dediğimde bile önerdiler açıkcası. O yüzden haklı olabilirsiniz

Sızın şuan durumunuz nedir gebe kalabildiniz mi acaba? Fsh amh değerleriniz nedir?

Gebelil oluştu mu sizde 3 embriyonuzdan sonuç alabildiniz mi bana da dr um acıbadem büşent traşı tavsiye etti ve önce prp dedi ama ben karar veremedim bu arada donasyonu da araştırmaya başladık

Gebelil oluştu mu sizde 3 embriyonuzdan sonuç alabildiniz mi bana da dr um acıbadem büşent traşı tavsiye etti ve önce prp dedi ama ben karar veremedim bu arada donasyonu da araştırmaya başladık
Sizin yaş kaç amh kaç yumurta görüldümu hic

Ben de prpyi duyunca yenidne tüp ebbek deneyeyim dedim allah hepimizin ayrdimciis oslun bende ahm düşük prp tabiki herkeste aynı etki etmeyebilir ama bir umut biraz bile etki etse insan işe yarar mı diye düşünüyor

İki arkadaş biri 40li yaslardai hiç yumurtası yokken 4 yumurta oluşmuş biri39 yaşında Prp önce 6 yumurtadan biri iyi çıkmış prpyle10 yumurtadan 5 i iyi çıkmış ikisini dondurmalar şimdi rahim duvarini kalinlistirmak icin iki aylık tedavi görüyormuş.Ben Prp deneyecemama kendi memleketimde bir tavsiye almadim İstanbul tavsiyesi aldım orayı da sevgili eşim istemiyor uğraşmak istemiyor kendi çocuğu da olunca benim kadar çabası yok.Kendin git dedi malesef.Tek gidecem gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…